P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 08:22

P4 - 23 May 20 kl. 20:37

Elev smittet av korona - klasse i karantene

En klasse ved Jordal Ungdomsskole i Oslo er satt i karantene etter at en elev fikk påvist koronaviruset.
Det bekrefter skolen til Dagsavisen.
Det er en halv klasse på 15 personer, altså en kohort som er rammet. To lærere er også satt i karantene..
Les mer på P4


Les mer om:
Jordal Ungdomsskole, Oslo, Dagsavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elev, smittetav , korona, klassei , karantene
NRK - 06 Mar 20 kl. 08:38

Elev i Trøndelag smittet

En elev ved Levanger videregående skole i Trøndelag er smittet av korona-viruset. Både elevene og lærerne i klassen er nå satt i karantene i to uker, melder Trønder-Avisa. Gutten er i familie med kvinnen på Frosta som i går ble bekreftet smittet..

NRK - 05 Mar 20 kl. 22:13

Barneskole-elev smittet av korona

En elev ved en barneskole i Stavanger har fått påvist korona-smitte. Barnet har vært på ferie i Nord-Italia. Kommunen opplyser at de følger opp eleven, og samarbeider med nasjonale helsemyndigheter..

Klartale - 25 Mar 20 kl. 14:15

2.830 smittet med korona

Nå er 2.830 personer bekreftet smittet med korona i Norge. 237 pasienter er innlagt på sykehus i Norge med korona-virus..

NRK - 07 Mar 20 kl. 18:00

147 smittet av korona i Norge

Til sammen 147 mennesker er smittet av korona i Norge, melder Folkehelseinstituttet lørdag. Det er registrert 34 nye smittetilfeller i Norge det siste døgnet. 89 er smittet i forbindelse med reise til Italia..

Klartale - Igår: 09:45

Tror 550 er smittet med korona nå

Det er færre smittet med korona i Norge. Men fortsatt er folk smittet med viruset, tror Folkehelse-instituttet..

Klartale - 30 Mar 20 kl. 12:05

Tre nye døde var smittet av korona

To beboere på sykehjem i Kristiansand døde søndag. Det gjorde også en pasient på Bærum sykehus. Alle tre var smittet av viruset korona..

Klartale - 23 Mar 20 kl. 13:31

240 nye korona-smittede siden søndag

Minst 2.371 nordmenn er smittet av korona-viruset. Også i resten av verden blir flere smittet..

Klartale - 30 Mar 20 kl. 13:20

Fem nye døde var smittet av korona

To beboere på sykehjem i Kristiansand døde søndag. I tillegg er det meldt om tre døde på Østlandet det siste døgnet. Alle fem var smittet av viruset korona..

Klartale - 30 Mar 20 kl. 08:44

4.227 smittet med korona – 25 døde

4.227 er hittil registrert som smittet av korona-viruset i Norge. 25 personer er døde..

Klartale - 30 Mar 20 kl. 11:36

4.227 smittet med korona

4.227 er hittil registrert som smittet av korona-viruset i Norge..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner i hele USA

I byer over hele USA er det demonstrert mot rasisme og politivold i natt. Og dette er de største demonstrasjonene som er utløst av dødsfallet til George Floyd så langt. Militære kjøretøy og soldater stengte av store deler av sentrum i Washington før den planlagte marsjen der som myndighetene forventet at 200.

P4 - 45 minutter siden

Biden lover politireform

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden vil ha en politireform. I en kronikk i Los Angeles Times skriver Biden at hvis han blir valgt, forplikter han seg til å etablere en nasjonal granskingskommisjon for politiet innen hundre dager ved makten. Allerede nå vil han ha endringer og konkrete tiltak for å reversere den systematiske rasismen i politiet, skriver han.

P4 - 1 time siden

Tiltalt for å ha filmet leietakere

En 46 år gammel mann er tiltalt for å ha filmet leietakere i årevis. Han skal ha innstallert små kameraer og mikrofoner i boligen han leide ut til en kvinne og hennes datter i fire år, og han skal ha onanert til videoene. Mannen har forklart at han brukte overvåkingsutstyret til å se og høre på kvinnen og den da 12 år gamle datteren hennes i situasjoner der de var lettkledde eller nakne.

P4 - 1 time siden

Omkom i boligbrann i Tønsberg

En person er funnet omkommet etter en brann i et boligbygg i Tønsberg. Brannen ble meldt inn like før klokken fire i natt. Bygget har tre leiligheter.

P4 - 1 time siden

20 nye smittede

Det er registrert 20 nye koronasmittede i Norge siste døgn. Det melder Folkehelseinstituttet. Og det er 22 personer som nå får behandling på sykehus for covid-19..

P4 - 1 time siden

To alvorlig knivskadd etter slåsskamp

To menn i 20-åene er knivstukket og alvorlig skadd etter slåssing i Fredrikstad sentrum i natt. Det skal ha vært to slåsskamper, som politiet setter i sammenheng. Fire personer er pågrepet.

P4 - 9 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 9 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 9 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 9 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt