VG > Nyheter

Friday, 24 May, 00:03

VG - 19 Apr 19 kl. 09:11

Elev i Bangladesh skal ha blitt brent i hjel på ordre fra rektor

En 19-årig kvinne ble ifølge politiet brent i hjel i Bangladesh på ordre fra rektor på skolen der hun gikk. Hun hadde anmeldt ham for seksuell trakassering..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bangladesh

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elevi , Bangladesh, skalha , blitt, brenti , hjel, på ordre fra rektor
Aftenposten - 19 Apr 19 kl. 08:38

Elev i Bangladesh skal ha blitt brent i hjel på ordre fra rektor

En 19-årig kvinne ble ifølge politiet brent i hjel i Bangladesh på ordre fra rektor på skolen der hun gikk. Hun hadde anmeldt ham for seksuell trakassering..

NRK - 01 Mar 19 kl. 02:28

Bangladesh kan ikke ta imot flere

Bangladesh har informert FNs sikkerhetsråd at landet ikke er i stand til å håndtere flere flyktninger. 740.000 muslimske rohingyaer lever i flyktningleirer i Bangladesh etter å ha blitt drevet på flukt fra delstaten Rakhine i Myanmar..

NRK - 21 Feb 19 kl. 05:03

Dødstallene stiger i Bangladesh

Minst 69 personer mistet livet i en brann i et leilighetsbygg som også huset et lager for kjemikalier i Dhaka i Bangladesh. Ifølge brannvesenet lå bygningen i den eldre delen av hovedstaden i Bangladesh..

NRK - 15 Mar 19 kl. 13:21

Tre av de drepte var fra Bangladesh

Bangladeshs valgkonsul i Auckland sier at tre av de drepte etter terrorangrepet mot moskeene i Christchurch var fra Bangladesh. I tillegg skal to mennesker med røtter fra dette landet være alvorlig skadd..

Aftenposten - 28 Mar 19 kl. 10:52

Brann i høyhus i Bangladesh

Det brenner i 19 etasjer høy bygning i Dhaka, hovedstaden i Bangladesh. Flere desperate mennesker skal ha hoppet ut av bygget i panikk..

NRK - 30 Dec 18 kl. 14:35

17 drept i Bangladesh

Ifølge politiet i Bangladesh er så mange som 17 personer drept i vold under valget på søndag. Blant de døde skal det være sju personer tilknyttet regjeringspartiet og fem fra opposisjonen..

NRK - 02 Apr 19 kl. 13:36

Elev truet med kniv i Oslo

Oslo-politiet leter etter en elev fra Rustad skole etter at en annen elev ble truet med kniv på skolen i dag. Ingen ble fysisk skadet, opplyser Operasjonssentralen på Twitter...

Aftenposten - 28 Mar 19 kl. 10:52

Brann i skyskraper i Bangladesh

Det har brutt ut brann i en 19 etasjer høy bygning i Dhaka, hovedstaden i Bangladesh..

NRK - 30 Dec 18 kl. 19:14

Valgvinner i Bangladesh

Regjeringspartiet er vinner av valget i Bangladesh, ifølge statlig fjernsyn. En farse, mener opposisjonen, som krever omvalg etter at minst 14 ble drept. Regjeringspartiet Awami-ligaen har sikret seg mer enn de 151 plassene i nasjonalforsamlingen..

NRK - 30 Dec 18 kl. 05:20

Valget i gang i Bangladesh

Over 700.000 soldater og politi er utplassert for å holde ro under valget i Bangladesh søndag. Valglokalene åpnet kl.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Russland lover gjengjeldelse om Vardø-radaren oppgraderes

Russiske myndigheter mener Globus II-radaren i Vardø vil bli en del av USAs missilforsvar og lover gjengjeldelse om moderniseringen blir fullført..

VG - 5 timer siden

Bane NOR-rapport om tunnelulykke: Gjerdet var for lavt, manglet skilt

Ulykkesrapporten etter ulykken på Filipstad er klar. Etter å ha klatret opp på et parkert tog i tunnelen, kom en av ungdommene for nær en kontaktledning..

VG - 4 timer siden

Elefantene mister sitt fristed i Botswana – jakt skal igjen tillates

Botswana har opphevet sitt forbud mot elefantjakt. Naturvernere reagerer sterkt og frykter masseavliving..

VG - 5 timer siden

Derfor kan det bli streik i natt

I morgen kan Norge våkne til streik som kan ramme forsommerens eksamener ved landets skoler og universitet/høyskoler – og en rekke statlige tjenester. Men faren for skolestreik anses ikke å være overhengende..

VG - 6 timer siden

Unge Venstre kontrer Frp-Siv: Kaller inn til klima-krisemøte

Unge Venstre-leder Sondre Hansmark sier det er klimakrisen som er den reelle krisen, og mener politikerne som snur om bompenger er feige. Han har kalt inn alle ungdomspartiledere til krisemøte..

VG - 9 timer siden

FN-topp: Ber Norge hente hjem barn av norske IS-krigere

UNICEF-sjef Henrietta Fore mener Norge er «ekstremt godt foreberedt» på å ta imot barn av nordmenn som har vært tilknyttet terrorgruppen IS..

VG - 11 timer siden

Politikere på Sørlandet: Skroter enda en bom-bypakke

Bystyret i Arendal sa torsdag nei til en bompenge-finansiert samferdselspakke i sørlandskommunene Arendal, Grimstad, Froland og Tvedestrand..

VG - 12 timer siden

«Den amerikanske talibanen» løslates: – Han vil overvåkes tett

Han ble kjent som «Den amerikanske talibanen» og dømt til 20 års fengsel. Torsdag slipper han ut før tiden – under strenge vilkår..

VG - Igår: 20:42

Tre menn siktet for drapsforsøk etter voldshendelse i Oslo

En 27 år gammel mann ble påført stikkskader midt på Karl Johan i Oslo, på 17. mai. Nå er en tredje person pågrepet og siktet for drapsforsøk eller medvirkning..

VG - 16 timer siden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide: Slik truer handelskrigen jobber i Norge

PARIS (VG) Norges utenriksminister Ine Eriksen Søreide følger nøye med på handelskrigen mellom Kina og USA. Om president Donald Trump innfører toll på biler og bildeler treffer det Norge direkte, sier hun til VG..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt