P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 11:15

P4 - 04 Jul 19 kl. 20:53

Elendig is-sommer

Mangel på sol og varme rammer is-salget.
Ifølge Norgesgruppen har deres iskremsalg falt med nesten seks prosent sammenliknet med samme periode i fjor.
Også Coop Norge merker at den skikkelige sommervarmen har uteblitt- deres issalg har gått ned åtte prosent..
Les mer på P4


Les mer om:
Norgesgruppen, Coop Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elendig, is-sommer
Hegnar.no - 04 Jul 19 kl. 20:48

Elendig sommer skaper trøbbel for iskremprodusentene

De lave sommertemperaturene har ført til dårligere iskremsalg i år enn i fjor..

E24 - 04 Jul 19 kl. 22:15

Elendig sommer for norske iskremprodusenter

De lave sommertemperaturene har ført til dårligere iskremsalg i år enn i fjor..

P4 - 08 Jul 19 kl. 08:43

Elendig måling for Frp

Fremskrittspartiet gjør det nok en gang elendig på en meningsmåling. I en fersk måling gjort for TV2 får partiet 7,5 prosents oppslutning, så dårlig har det ikke vært for partiet på 24 år. Også i andre målinger i juni har partiet fått rundt 9 prosents oppslutning..

VG - 15 Mar 19 kl. 17:52

Molde-treneren slakter NFF etter kampavlysning: – Elendig planlegging

Fredag kom meldingen om at den såkalte Mesterfinalen mellom Molde og Rosenborg måtte avlyses på to dagers varsel. Molde-trener Erling Moe kaller det elendig planlegging fra Norges Fotballforbund..

P4 - 03 Sep 19 kl. 21:31

Varmere sommer enn normalt

Årets sommer var 1,2 grader varmere enn normalt. Det opplyser Meteorologisk institutt. Varmest var det på Vestlandet og i Trøndelag der enkelte stasjoner var mellom 2 og 2,5 grader over normalen.

VG - 07 Jun 19 kl. 05:57

En Sommer kan gi en gull-sommer

Eugénie Le Sommer (30) kan gjøre sommeren 2019 minneverdig for fransk fotball i VM på hjemmebane. Kan Frankrike skrive historie og være verdensmester for begge kjønn samtidig?.

Hegnar.no - 20 Aug 19 kl. 10:44

Lavere drivstoffsalg i sommer

Både salg av bensin og diesel til bil har gått ned i sommer. Det samlede salget av petroleumsprodukter i juli var tilnærmet uendret fra året før, ifølge SSB..

P4 - 08 Sep 19 kl. 09:05

Svært god sommer for norsk reiseliv

Det har vært en rekordbra sommer for norsk reiseliv. Tall fra Statistisk Sentralbyrå viser at det ble registrert 6,6 millioner overnattinger i juli år, som er det høyeste som noen gang er registrert. Men også reiselivet generelt hadde svært gode tall i sommer, forteller direktør i Norsk Reiseliv, Per-Arne Tuftin..

P4 - 19 Jun 19 kl. 07:09

Frykter mange MC-ulykker i sommer

Utrykningspolitiet frykter mange alvorlige motorsykkelulykker i sommer. Hittil i år har ni personer mistet livet i MC-ulykker på norske veier. Og bare i fjor sommer omkom elleve personer i motorsykkelulykker.

Dagbladet - 22 Jun 19 kl. 10:38

14 000 togavganger innstilles i sommer

Lørdag startet Bane Nor omfattende vedlikeholdsarbeid i Lieråstunnelen og på Østfoldbanen. Rundt 200 000 passasjerer blir berørt av innstilte tog i sommer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Scheie: -Viking kommer til å ha overtaket

-Det blir en jevn kamp, men Viking vil ha overtaket under cupfinalen på Ullevål stadion mot Haugesund. Det tror fotballekspert Arne Scheie. Slaget om Rogaland går av stabelen klokken 13.

P4 - 45 minutter siden

Startet gransking etter drap

Statens helsetilsyn gransker St. Olavs hospital etter at en kvinne ble drept på Lademoen i Trondheim i oktober. To menn er siktet for drapet, og helsetilsynet gransker sykehusets håndtering av den ene drapssiktede, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Alvorlig skadet etter ulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter en ulykke i Grimstad i Agder i natt. Bilen landet på taket etter å ha kjørt på en parkert bil, og mannen måtte frigjøres av brannvesenet. Politiet mistenker mannen kjørte i påvirket tilstand..

P4 - 1 time siden

Riiber leder

Etter hoppingen leder Jarl Magnus Riiber dagens kombinertrenn på Lillehammer. Han hoppet 139,5 meter og får starte fire sekunder før Franz-Josef Rehrl i langrennsdelen..

P4 - 2 timer siden

43 døde i brann i India

43 mennesker har mistet livet i en brann på en fabrikk i India i natt. I tillegg er flere andre skadet, melder det indiske nyhetsbyrået ANI. Brannen skal ha startet på grunn av en feil i det elektriske anlegget.

P4 - 1 time siden

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt på grunn av dårlig vær. Dette gjelder Valdresflye, Gaularfjell og Sirdal-Lysebotn. Samtidig advares det om vanskelige kjøreforhold på flere andre fjelloverganger, og disse kan stenges eller få kolonnekjøring på kort varsel..

P4 - 2 timer siden

Færre imigranter drukner

Antall migranter som drukner i Middelhavet er halvert siden i fjor. Det viser tall fra FNs høykommisær for flyktninger. Hittil i år har 1148 mennesker druknet i Middelhavet i forsøket på å nå Europa, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

– Norge må bli bedre på å forebygge selvmord

Blir slått fast i ny internasjonal rapport..

P4 - 2 timer siden

Tre ungdommer pågrepet etter ran

Tre ungdommer er pågrepet etter at to menn ble slått ned og ranet i Trondheim sentrum i natt. En mann opplyste at han hadde blitt slått med en stein, begge blødde fra hodet etter hendelsen. Guttene er mellom 15 og 18 år, melder Adresseavisen, og de er kjenninger av politiet..

P4 - 3 timer siden

Tror norsk student blir løslatt mandag

Den norske studenten som sitter fengslet i Japan blir kanskje løslatt i morgen. Det sier hennes japanske advokat til Dagbladet. Hun er mistenkt for å ha fått tilsendt en pakke med narkotika, og har vært fengslet siden 20.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt