Dagbladet > Nyheter

Monday, 01 June, 00:43

Dagbladet - 06 Jun 19 kl. 22:25

Eldreomsorgen - den nye kvinnefella

Koner og døtre av pleietrengende eldre får mindre hjelp fra det offentlige enn ektemenn og sønner, viser undersøkelser..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eldreomsorgenden , nye, kvinnefella
Aftenposten - 03 Sep 19 kl. 19:00

Profitt i eldreomsorgen er bra | Christoffer Sundby

Profitt i eldreomsorgen skapes når god ledelse bedrer arbeidsforholdene, reduserer sykefraværet og bedrer kvaliteten på tjenestene..

P4 - 26 Nov 19 kl. 12:52

Gir opp sykehjemsdrift i Oslo

Det private selskapet Unicare Omsorg, som drifter fem kommunale sykehjem i Oslo, trekker seg ut fra eldreomsorgen i hovedstaden. Det skriver Nettavisen. Selskapet begrunner det med motstand fra det rødgrønne Oslo-byrådet som vil at kommunen eller ideelle overtar eldreomsorgen..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 19:01

Ap-lederen avviser forlik om private aktører i eldreomsorgen

TRONDHEIM (Aftenposten): Tidligere helseminister Bjarne Håkon Hanssen fra Ap ønsker seg et bredt kompromiss som sikrer private aktører i eldreomsorgen. Jonas Gahr Støre sier nei..

NRK - 26 Nov 19 kl. 12:07

Selger seg ut av eldreomsorgen

Unicare selger Unicare Omsorg, og trekker seg ut fra eldreomsorgen i Oslo, melder E24. Unicare driver fem eldrehjem i Oslo. Selskapet sier årsaken er signaler fra den politiske ledelsen i Oslo, som vil at kommunen eller ideelle overtar eldreomsorg..

P4 - 17 Jul 19 kl. 18:32

- Kan bli krise i eldreomsorgen

- Det er en potensiell krise for eldreomsorgen at to av tre helsefagarbeidere jobber deltid. Det sier Arbeiderpartiets Nils Kristen Sandtrøen. En ny rapport fra Statistisk sentralbyrå viser at rundt 80 prosent av nyutdannede helsefagarbeidere jobber deltid og at en i gjennomsnitt må vente til en er 39 år for å få en heltidsstilling.

P4 - 03 Aug 19 kl. 10:06

- Tar ikke nok vare på eldre

Nesten sju av ti mener kommunene ikke tar godt nok vare på de eldre. Det kommer fram i en undersøkelse Norstat har gjort for ABC Nyheter. Eldreminister Sylvi Listhaug sier det er dystre tall.

P4 - 28 Aug 19 kl. 05:43

Ansatte slår alarm om eldreomsorgen i Os

Ansatte og tillitsvalgte ved Frps prestisjeinstitusjon slår alarm om eldreomsorgen i Os. Luranetunet er Frps glansbilde på deres vellykkede suksesshistorie, men nå slår de ansatte alarm på grunn av mangel på ansatte, skriver Klassekampen. Kommunalsjef for helse og omsorg Monica Melvold sier til avisen at de vil ta tak i bekymringene som har kommet inn og sier bemanningen har vært økt flere ganger..

Dagbladet - 14 Jun 19 kl. 20:36

- Vi kan ikke la damene være alene om dette

Situasjonen for pårørende i eldreomsorgen er mye viktigere enn bompengekrisa, mener Høyre-politiker..

Dagbladet - 02 Jun 19 kl. 20:33

En app kan ikke erstatte omsorg

I eldreomsorgen prøver politikere å bytte kvantitet med kvalitet. Det går ikke..

Dagbladet - 28 Apr 19 kl. 16:07

Innbyggerne i Oslo er tjent med en velferdsmiks

Unicare ønsker en debatt om eldreomsorgen i Oslo, men den må være basert på fakta..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt