P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 00:59

P4 - 15 Feb 20 kl. 07:20

Eldre mann kjørte inn i hus

En eldre mann kjørte inn i en husvegg i Sauda i Rogaland i går kveld.
Mannen ble reddet ut av kjøretøyet og kom uskadet fra hendelsen.
Det er heller ikke meldt om skader på beboere.
Politiet tror mannen fikk et illebefinnende..
Les mer på P4


Les mer om:
Sauda, Rogaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eldre, mann, kjørte, inni , hus
P4 - 27 Oct 19 kl. 09:47

Eldre mann slått og sparket i Bergen

En mann i 70-årene måtte til legevakt i Bergen med skader etter at han ble angrepet av en ung mann i natt. Mannen likte ikke å høre at man plukker opp søppel etter seg. Den eldre mannen var blitt sparket og slått og hadde problemer med å stå etter angrepet.

Dagbladet - 22 Jan 20 kl. 20:06

Svenske mistenkt for drapstokt i Barcelona

Skal ha ranet og drept en eldre mann og tent på boligen hans, drept en eldre kvinne, og knivstukket en mann..

NRK - 10 Dec 19 kl. 15:48

Mann (60) siktet for drap

En 60 år gammel mann er siktet for drap på en mann i Kristiansand. Han ble dømt grov vold og drapstrusler for to uker siden. Den siktede ble pågrepet natt til tirsdag.

NRK - 25 Dec 19 kl. 00:48

Eldre mann omkom i brann i Hønefoss

En 79 år gammel mann som sent julaften ble hentet ut av et brennende hus i Hønefoss døde på sykehus. Det opplyser politiet. Nærmeste pårørende er varslet..

Aftenposten - 20 Feb 20 kl. 17:14

Eldre mann knivstukket i moské i London

En mann er pågrepet, siktet for drapsforsøk etter at en mann i 70-årene ble knivstukket under ettermiddagsbønnen i en moské i sentrum av London..

NRK - 14 Dec 19 kl. 22:53

Mann i 70-årene alvorlig skadd

En eldre mann er alvorlig skadd etter at han ble påkjørt av en bil i Skien i ettermiddag. En mann i 20-årene er siktet i saken. Politiet fikk melding om påkjørselen ved Kjørbekk i Skien klokken 15.

NRK - 06 Jan 20 kl. 18:04

Mann omkom i ulykke i Lindesnes

Ein eldre mann omkom i ei trefellingsulykke i Lindesnes kommune i Agder måndag. Mannen døydde etter å ha fått eit tre over seg..

NRK - 27 Jan 20 kl. 15:51

Eldre reagerer på krav om ID-kort

Fylkeseldrerådet i Innlandet skal se nærmere på kravene fra bankene om ID-kort. Mange eldre har verken pass, førerkort eller andre ID-kort med bilde, og har fått sine bankkontoer sperret. Mange eldre mener det offentlige burde skaffe gratis ID-kort..

P4 - 14 Dec 19 kl. 16:16

Alvorlig for mann etter ulykke

En eldre mann er fraktet til sykehus med det som skal være alvorlige skader etter å ha blitt påkjørt av en bil ved Porsgrunnsvegen i Skien. Ulykken skjedde da mannen forsøkte å krysse veien. Skadeomfanget er ukjent.

Klartale - 29 Nov 19 kl. 10:05

Eldre slår, spytter og tar kvelertak

Eldre personer angriper folk som jobber på sykehjem..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 2 timer siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 1 time siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 1 time siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 2 timer siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 2 timer siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 2 timer siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 3 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 3 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt