Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 26 February, 06:58

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 14:34

Elden vitnet i Røkke-saken

Måtte vente på dommerne..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Røkke

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elden, vitneti , Røkke-saken
VG - 04 Feb 20 kl. 14:01

Støre vitnet i Ølen Betong-saken: Norsk E-tjeneste har gode retningslinjer

OSLO TINGRETT (VG) Ap-leder og tidligere utenriksminister Jonas Gahr Støre vitnet i Ølen Betong-saken tirsdag..

P4 - 23 Sep 19 kl. 16:55

- Bertheussen forventer at saken blir henlagt

- Laila Anita Bertheussen er glad for at saken nå er i ferd med å bli avsluttet. Det sier hennes advokat John Christian Elden til P4-nyhetene. Tidligere i dag ble det kjent at PST har sendt over sin innstilling til påtaleavgjørelse i saken mot samboeren til tidligere justisminister Tor Mikkel Wara.

VG - 04 Feb 20 kl. 14:01

Støre vitnet i Ølen Betong-saken: Norske etterretningstjenester har gode retningslinjer

OSLO TINGRETT (VG) Det er ikke illegitimt for norsk etterretning å ha samtaler med norske borgere, sa Ap-leder og tidligere utenriksminister Jonas Gahr Støre da han vitnet i Ølen Betong-saken..

P4 - 13 Jan 20 kl. 06:55

Elden slår NAV-alarm

Advokat John Christian Elden mener alle trygdesaker fra 1994 må granskes. Foreløpig er saker tilbake til 2012 gransket, og det er funnet at 78 personer er uskyldig dømt. Nå har advokatselskapet Elden gjort en vurdering av NAV-saken.

VG - 04 Feb 20 kl. 14:01

Støre vitnet i Ølen Betong-saken: Norsk etterretning har gode retningslinjer

OSLO TINGRETT (VG) Det er ikke illegitimt for norsk etterretning å ha samtaler med norske borgere, sa Ap-leder og tidligere utenriksminister Jonas Gahr Støre da han vitnet i Ølen Betong-saken..

P4 - 17 Aug 19 kl. 13:57

Elden blir advokat for Per Orderud

John Christian Elden blir advokat for Per Orderud. Elden tok kontakt med Gjenopptakelseskommisjonen i juni og ba om å bli oppnevnt som bistandsadvokat, skriver Dagbladet. Han sier til avisen at han nå går kritisk igjennom dommen og bevismaterialet i Orderud-saken, for å se om det er grunnlag for en gjenåpning.

NRK - 09 Oct 19 kl. 14:03

Elden har ankommet

Advokat John Christian Elden ankom retten like før kl. 14.00.

NRK - 15 Jul 19 kl. 13:12

Elden skal forsvare sjubarnsmor

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand. Den drapsdømte sjubarnsmoren vil anke saken til Høyesterett..

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 08:01

Elden blir bistandsadvokat for Per Orderud

John Christian Elden er blitt engasjert som bistandsadvokat for Per Orderud i forbindelse med forsøket på å få saken opp for Gjenopptakelseskommisjonen..

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 10:14

Elden inn i Veireno-saken før ankebehandlingen

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger har byttet ut advokat Christian Lundin som forsvarer etter dommen i Follo tingrett. John Christian Elden har tatt over..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt