NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 09:50

NRK - 15 Jul 19 kl. 13:12

Elden skal forsvare sjubarnsmor

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand. Den drapsdømte sjubarnsmoren vil anke saken til Høyesterett..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Christian Elden, Kristiansand, Høyesterett

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elden, skal, forsvare, sjubarnsmor
Dagbladet - 15 Jul 19 kl. 13:19

Drapsdømt sjubarnsmor bytter forsvarer

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 13:13

Drapsdømt sjubarnsmor bytter forsvarer

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand..

NRK - 09 Oct 19 kl. 14:03

Elden har ankommet

Advokat John Christian Elden ankom retten like før kl. 14.00.

NRK - 04 Nov 19 kl. 15:28

Elden: Utvisning får etterspill

Utvisningen av Greg Johnson vil få et etterspill, sier den amerikanske høyreekstremistens forsvarer John Christian Elden til NTB. Elden stiller seg undrende til utvisningen og krever svar fra regjeringen..

NRK - 01 Dec 19 kl. 12:03

Elden-advokat drar til Japan

Advokat Farid Bouras i advokatkontoret Elden skal dra til Japan for å bistå den norske kvinnen som sitter fengslet i Tokyo, melder VG..

Dagbladet - 24 Mar 19 kl. 22:38

Waras samboer klager VG inn til PFU. Hevder avisa fikk beskjed om feil

Advokat John Christian Elden skal ha gitt beskjed. Elden mener VG har latt saken bygge på kilde som «enten lyver eller ikke eksisterer»..

NRK - 17 Aug 19 kl. 14:27

Elden blir advokat for Orderud

Advokat John Christian Elden blir advokat for Per Orderud er en av fire som ble dømt i det som trolig er Norgeshistoriens mest omtalte drapssak. Dagbladet skriver at Elden tok kontakt med Gjenopptakelseskommisjonen i juni og ba om å bli oppnevnt..

P4 - 13 Jan 20 kl. 06:55

Elden slår NAV-alarm

Advokat John Christian Elden mener alle trygdesaker fra 1994 må granskes. Foreløpig er saker tilbake til 2012 gransket, og det er funnet at 78 personer er uskyldig dømt. Nå har advokatselskapet Elden gjort en vurdering av NAV-saken.

Dagbladet - 30 Nov 19 kl. 16:03

Får hjelp av Elden

Advokat John Christian Elden bistår norske Ingrid (32) som er fengslet i Japan..

P4 - 17 Aug 19 kl. 13:57

Elden blir advokat for Per Orderud

John Christian Elden blir advokat for Per Orderud. Elden tok kontakt med Gjenopptakelseskommisjonen i juni og ba om å bli oppnevnt som bistandsadvokat, skriver Dagbladet. Han sier til avisen at han nå går kritisk igjennom dommen og bevismaterialet i Orderud-saken, for å se om det er grunnlag for en gjenåpning.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nedgang i svenskehandelen

Nordmenn på dagstur til Sverige la igjen 14,3 milliardar kroner i fjor. Det er 557 millionar kroner mindre enn året før, viser tal frå SSB. Det er folk på Austlandet som bruker mest pengar på grensehandel.

NRK - 45 minutter siden

Oppretter virustelefon

Helsedirektoratet har opprettet en virus-informasjonstelefonen for å avlaste medisinsk nødtelefon og deler av helsetjenesten. Nummeret er 815 55 015. De som tror de kan være smittet av koronaviruset, skal ringe fastlegen sin eller legevakten..

NRK - 45 minutter siden

Mot verste uke siden finanskrisen

Hovedindeksen på Oslo Børs faller kraftig fredag morgen. Den siste uka har hovedindeksen falt 10 prosent, og ifølge Oslo Børs ligger det an til den største prosentvise nedgangen siden 2011, i løpet av en uke..

NRK - 1 time siden

Død person funnet i brennende bil

En person ble funnet død i en brennende bil i Moss kommune i 6.30-tiden fredag morgen. – Brannen er nå slukket av brannvesenet politiet etterforsker for å identifisere den døde og for å finne ut hva som har skjedd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Vil ha flyforbudssone over Idlib

Tyrkia ber om at det innføres en flyforbudssone over Idlib-provinsen i Syria. – Verdenssamfunnet må handle for å beskytte sivile og innføre en flyforbudssone, sier Fahrettin Altun, kommunikasjonssjef ved kontoret til president Recep Tayyip Erdogan..

NRK - 1 time siden

Nato-rådet møtes for å drøfte Syria

Nato-rådet innkalles til møte fredag etter oppfordring fra Tyrkia for å drøfte situasjonen i Syria etter at 33 tyrkiske soldater ble drept dagen før, melder generalsekretær Jens Stoltenberg på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Russiske krigsskip på vei til Syria

Russland har sendt to krigsskip utstyrt med Kalibr-missiler mot den syriske kysten, opplyser russiske myndigheter, ifølge Interfax. Nyheten kommer etter en forverring i forholdet med Tyrkia som følge av angrepet i Idlib-provinsen i Syria..

NRK - 2 timer siden

Børsnedgangen fortsetter i Asia

Tokyo-børsen fortsatte sitt fall fredag med en uvanlig stor nedgang på 3,7 prosent på Nikkei-indeksen. Det er femte dag på rad med nedgang. Fallet kommer etter børsfall i New York og i Europa torsdag som skyldes bekymring for koronaviruset..

NRK - 2 timer siden

Russland: – Var blant terrorister

Det russiske forsvarsdepartementet sier fredag at tyrkiske soldater som ble drept i Idlib i Syria torsdag, ikke skulle ha vært i området. Russland mener at de tyrkiske troppene befant seg «blant terrorister» og sier Tyrkia ikke informerte om dette..

NRK - 2 timer siden

New Zealand: Første korona-tilfelle

New Zealand har registrert det første tilfellet av koronavirus. En person i 60-årene som nylig kom til landet fra Iran via Bali, har testet positivt på viruset, sier helsemyndighetene i landet. Personen ligger nå i isolat på et sykehus i Auckland..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt