NRK > Nyheter

Wednesday, 27 March, 01:32

NRK - 15 Mar 19 kl. 18:25

Elden nektar for styrka mistankar

Advokat John Christian Elden seier at PSTs mistanke mot hans klient Laila Bertheussen er svekka, ikkje styrka, slik NRK har fått opplyst. Bertheussen er justisminister Tor Mikkel Waras sambuar og er sikta for å ha dikta opp lovbrot..
Les mer på NRK


Les mer om:
John Christian Elden, PSTs, Laila Bertheussen, NRK, Tor Mikkel Waras

Dele artikeln

227 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elden, nektar, for, styrka, mistankar
NRK - 05 Dec 18 kl. 15:16

Nektar for å ha bestillingsrolle

Utelivsprofilen som er sikta etter at politiet fann både hasj, amfetamin og kokain i eit småfly som landa på Kjeller i oktober, nektar å ha ei bestillingsrolle. To tyske statsborgarar vart i dag varetektsfengsla i ytterlegare fire veker..

NRK - 14 Nov 18 kl. 09:25

Italia nektar å endre statsbudsjett

Den italienske populistregjeringa nektar å bøye seg for EUs krav i striden om statsbudsjettet for 2019. I budsjettet legg Italia opp til eit underskot på 2,4 prosent, noko EU-kommisjonen har sagt nei til. Landet risikerer dermed enorme EU-bøter..

NRK - 14 Jan 19 kl. 10:35

Kvinne nektar straffskuld i IS-sak

Ei 31 år kvinne nektar straffskuld i Oslo tingrett i dag. Ho er tiltalt for å ha jobba for og støtta IS, og for å ha prøvd å reise frå Eid til Syria for å bli med i gruppa. I dag starta rettssaka mot den fyrste kvinna som er terrortiltalt i Noreg..

Dagbladet - 23 Jan 19 kl. 14:03

Elden: - Det eneste vi kan gjøre nå er å vente

Forsvarer John Christian Elden har tillit til juryen..

NRK - 14 Nov 18 kl. 11:32

Nektar straffskuld for drap

Den 26 år gamle mannen som er dømt til 13 og eit halvt år i fengsel for knivdrapet på 21 år gamle Alexandra Nilssen 18. juli i fjor, nektar no straffskuld for drapet. Han meiner antidepressiva gjorde han utilrekneleg..

NRK - 06 Nov 18 kl. 18:16

FN nektar for tvang

FN nektar for at dei tvang den pakistanske advokaten som forsvarte blasfemi-frikjente Asia Bibi til å forlate heimlandet. Saif-ul-Malook flykta til Nederland etter at det braut ut vald i kjølvatnet av høgsterett si slutning om å frikjenne Bibi..

NRK - 13 Jan 19 kl. 21:17

Nektar staffskuld for valdtekt

Mannen som er sikta for valdtekt etter eit russetreff på Oppdal i helga nektar straffskuld. Det seier forsvarar Kolbjørn Lium. Lium vil ikkje utdjupe kva mannen har forklart i avhøyr, og ønskjer ikkje å seie noko om relasjonen mellom dei involverte..

Hegnar.no - 03 Feb 19 kl. 08:40

Elden mener dommerne har brukt loven feil

Eirik Jensens forsvarer John Christian Elden mener fagdommerne har gått bort fra det som ble sagt i rettsbelæringen og ikke forholdt seg til lovens intensjon..

Hegnar.no - 28 Jan 19 kl. 14:56

Elden: – Veldig overraskende

Svært overraskende, veldig spesielt og en lite verdig sorti av juryordningen, sier Eirik Jensens forsvarer, advokat John Chr. Elden..

NRK - 28 Jan 19 kl. 14:51

Elden: Jensen anker

John Christian Elden opplyser at Eirik Jensen anker beslutningen om å sette juryens kjennelse til side. Anken må sendes til Høyesterett..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sier opp omstridt Aleris-avtale

Staten sier opp avtalen med Aleris om behandling av den kroniske øyesykdommen våt AMD. Bergens Tidende har avslørt at staten fra 2010 til 2018 har betalt 200 millioner kroner for behandlingen. Offentlige sykehus kunne gjort jobben for 33 millioner..

NRK - 45 minutter siden

Ber om møte om Golanhøydene

Syria ber om et møte i FNs sikkerhetsråd om Golanhøydene, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at USAs president Donald Trump offisielt har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel..

NRK - 1 time siden

Varsler havarirapport denne uka

En foreløpig havarirapport etter flystyrten i Etiopia for drøyt to uker siden vil bli offentliggjort denne uken. – Datoen er ikke bestemt, men den blir publisert senere denne uken, sier talsmann Mussie Yiheyis i Etiopias samferdselsdepartement..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg møter Trump

USAs president tar imot NATOs generalsektretær Jens Stoltenberg i Det hvite hus 2. april, opplyser Det hvite hus i en uttalse..

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ullevaal

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ullevaal.

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ulleval

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ulleval.

NRK - 3 timer siden

Boeing 737 nødlandet i Florida

Et Boeing 737 Max-fly, av typen som ble satt på bakken for to uker siden, nødlandet uten passasjerer tirsdag kveld. Flyet fikk ifølge U.S.

NRK - 3 timer siden

Mueller-rapport vil komme om uker

En offentlig versjon av Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget 2016, vil komme om uker ikke måneder, sier kilder i justisdepartementet ifølge Reuters..

NRK - 4 timer siden

Redd Barnas sykehus er bombet

Redd Barnas sykehus i Jemen er bombet i et flyangrep tirsdag morgen, lokal tid. Syv mennesker er drept, fire av dem er barn. Åtte mennesker er skal være skadet i angrepet, oppgir Redd Barna.

NRK - 4 timer siden

No fungerer naudlinja att

Vest politidistrikt har løyst problemet på naudlinja. Distriktet melde like før halv ni om trøbbel som gjorde at naudsamtalane vart brotne. Kring ti minuttar seinare var problemet løyst.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt