NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 05:43

NRK - 15 Mar 19 kl. 18:25

Elden nektar for styrka mistankar

Advokat John Christian Elden seier at PSTs mistanke mot hans klient Laila Bertheussen er svekka, ikkje styrka, slik NRK har fått opplyst. Bertheussen er justisminister Tor Mikkel Waras sambuar og er sikta for å ha dikta opp lovbrot..
Les mer på NRK


Les mer om:
John Christian Elden, PSTs, Laila Bertheussen, NRK, Tor Mikkel Waras

Dele artikeln

984 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elden, nektar, for, styrka, mistankar
NRK - 05 Dec 18 kl. 15:16

Nektar for å ha bestillingsrolle

Utelivsprofilen som er sikta etter at politiet fann både hasj, amfetamin og kokain i eit småfly som landa på Kjeller i oktober, nektar å ha ei bestillingsrolle. To tyske statsborgarar vart i dag varetektsfengsla i ytterlegare fire veker..

NRK - 14 Nov 18 kl. 09:25

Italia nektar å endre statsbudsjett

Den italienske populistregjeringa nektar å bøye seg for EUs krav i striden om statsbudsjettet for 2019. I budsjettet legg Italia opp til eit underskot på 2,4 prosent, noko EU-kommisjonen har sagt nei til. Landet risikerer dermed enorme EU-bøter..

Dagbladet - 23 Jan 19 kl. 14:03

Elden: - Det eneste vi kan gjøre nå er å vente

Forsvarer John Christian Elden har tillit til juryen..

NRK - 14 Jan 19 kl. 10:35

Kvinne nektar straffskuld i IS-sak

Ei 31 år kvinne nektar straffskuld i Oslo tingrett i dag. Ho er tiltalt for å ha jobba for og støtta IS, og for å ha prøvd å reise frå Eid til Syria for å bli med i gruppa. I dag starta rettssaka mot den fyrste kvinna som er terrortiltalt i Noreg..

NRK - 14 Nov 18 kl. 11:32

Nektar straffskuld for drap

Den 26 år gamle mannen som er dømt til 13 og eit halvt år i fengsel for knivdrapet på 21 år gamle Alexandra Nilssen 18. juli i fjor, nektar no straffskuld for drapet. Han meiner antidepressiva gjorde han utilrekneleg..

NRK - 27 Apr 19 kl. 21:46

Nektar straffskuld for Mehamn-drap

Ein av dei sikta for Mehamn-drapet nektar straffskuld. Det seier forsvararen hans Jens Bernhard Herstad til NRK. Han seier klienten stiller seg uforståande til siktinga..

NRK - 06 Nov 18 kl. 18:16

FN nektar for tvang

FN nektar for at dei tvang den pakistanske advokaten som forsvarte blasfemi-frikjente Asia Bibi til å forlate heimlandet. Saif-ul-Malook flykta til Nederland etter at det braut ut vald i kjølvatnet av høgsterett si slutning om å frikjenne Bibi..

Dagbladet - 26 Apr 19 kl. 18:48

Finner ingen lovbrudd mot politimesteren. Elden reagerer

Spesialenheten bekrefter at de foreløpig ikke har funnet at politimester Ellen Katrine Hætta er skyldig i straffbare forhold. Det får advokat John Christian Elden til å reagere..

Dagbladet - 12 Apr 19 kl. 08:58

Elden i strupen på Spesialenheten

Politimester i Finnmark politidistrikt, Ellen Katrine Hætta, etterforskes av Spesialenheten etter korrupsjonsanklager. Nå går hennes advokat, John Christian Elden, kraftig ut mot Spesialenhetens håndtering av saken..

NRK - 13 Jan 19 kl. 21:17

Nektar staffskuld for valdtekt

Mannen som er sikta for valdtekt etter eit russetreff på Oppdal i helga nektar straffskuld. Det seier forsvarar Kolbjørn Lium. Lium vil ikkje utdjupe kva mannen har forklart i avhøyr, og ønskjer ikkje å seie noko om relasjonen mellom dei involverte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter.

NRK - 45 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 2 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 4 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 5 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 6 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 6 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 7 timer siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt