NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 12:46

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:23

El-fly styrtet i Arendal

De to personene som var om bord er uskadde. Flyet er delvis i vann og delvis på land, ifølge operasjonsleder Jon Repstad i Agder politidistrikt. Mikroflyet gikk ned øst for Gullknapp i Arendal. Tårnet på flyplassen varslet politiet klokken 14.42..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jon Repstad, Agder, Gullknapp, Arendal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: El-fly, styrteti , Arendal
P4 - 14 Aug 19 kl. 15:18

Småfly fikk problemer ved Arendal

Nødetatene ble varslet om at et elektrisk mikrofly fikk problemer ved Arendal i ettermiddag. Politiet opplyser at flyet har gått ned, men det er ikke kjent om det har styrtet eller nødlandet utenfor flyplassen. Det skal ha gått bra med begge personene som var ombord..

Hegnar.no - 23 May 19 kl. 14:24

Arendal bystyre sier nei til bompenger og veiprising

Bystyret i Arendal sa torsdag nei til en bompengefinansiert samferdselspakke i sørlandskommunene Arendal, Grimstad, Froland og Tvedestrand..

NRK - 05 Oct 19 kl. 13:44

Vannet friskmeldt i Arendal

Flere hundre beboere i Arendal som måtte koke vannet etter et vannledingsbrudd fredag, kan nå bruke vannet som normalt. Prøver viser god vannkvalitet. Enkelte kan forsatt brunt vann og det bør ikke drikkes, sier Asgeir Øybekk ved Arendal kommune..

P4 - 24 Nov 19 kl. 11:31

Fly styrtet i Kongo

Et passasjerfly med 19 personer om bord har styrtet midt i den kongolesiske storbyen Goma. Flyet styrtet i et boligområde i nærheten av flyplassen like etter avgang og traff hus, melder BBC. Myndighetene opplyser at flere har omkommet, men antallet er ikke klart..

NRK - 24 Nov 19 kl. 10:15

Småfly styrtet i kongolesisk storby

Et småfly med 19 persone om bord har styrtet i et tett befolket område i millionbyen Goma øst i Kongo, opplyser flyselskapet Busy Bee og øyenvitner. Flyet, som er av typen Dornier, var på vei til Beni, 35 mil nord for Goma, da det styrtet..

NRK - 04 Jul 19 kl. 01:46

Brann i hus og uthus i Arendal

Det brenner i et hus og et bolighus på Nednes i Arendal. Det melder politiet i Agder..

P4 - 22 May 19 kl. 10:30

Meslinger påvist i Arendal

En person i Arendal har fått bekreftet meslinger. Det opplyser kommuneoverlege Preben Aavitsland. Personen ble smittet på reise i Europa før sykdommen brøt ut her hjemme.

Klartale - 14 Aug 19 kl. 12:13

– Det blir skikkelig liv i Arendal

Skal du bevege deg raskt gjennom Arendal, bør du gjøre det på en annen tid av året. Det er trangt om plassen under Arendalsuka..

P4 - 06 Dec 19 kl. 17:37

Mange narkotikarelaterte dødsfall i Arendal

Arendal har flere dødsfall relatert til narkotika enn Oslo og Kristiansand målt per innbygger. Det skriver Agderposten. I 2018 var det 10,6 dødsfall per 100.

NRK - 26 Aug 19 kl. 11:59

Spansk jagerfly styrtet

Et spansk jagerfly har styrtet i havet utenfor kysten av La Manga, opplyser en talsmann for det spanske flyvåpenet. Flyet er av typen C-101 og flygeren skal ha rukket å skyte seg ut før det styrtet. Ytterligere opplysninger er ikke kjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Syriske styrkar tek kontroll på veg

Syriske regjeringsstyrkar seier dei har gjenopna hovudvegen mellom provinsane Aleppo og Hasaka, som inntil nyleg var kontrollert av kurdiske soldatar. Opplysningane blir stadfesta av eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

NRK - 15 minutter siden

Væpnet aksjon ved skole i Trondheim

Politiet har pågrepet en person i en væpnet aksjon ved en skole i Trondheim i dag. Mannen hadde militært antrekk på seg og også militære effekter..

NRK - 30 minutter siden

Ein person død etter påkøyrsel

Ein person døydde etter å ha blitt påkøyrd i Vindafjord i Rogaland, opplyser politiet. Både krimteknikarar og ulykkesgruppa til Vegvesenet er på veg til staden, melder Sørvest politidistrikt..

NRK - 30 minutter siden

Ein død etter angrep på militærbase

Ein person er drepen og 65 er såra etter at USAs største militærbase blei angripen onsdag. Det er flest sivile afghanarar blant ofra, ifølgje afghanske tenestemenn. Nato seier angrepet var retta mot eit sjukehus som er under oppbygging ved flybasen..

NRK - 30 minutter siden

Skogbrannar kostar Indonesia dyrt

Skogbrannar har forårsaka øydeleggingar for nesten 50 milliardar kroner i Indonesia, ifølgje Verdsbanken. Over 6,2 millionar mål skog gjekk mellom januar og september i år opp i flammar i landet. Mesteparten av dette var på øyane Sumatra og Borneo..

NRK - 45 minutter siden

Bilen til drapsofferet heva

Bilen til den 44 år gamle mannen som blei funnen drepen måndag kveld, blei onsdag heva. Politiet trur mannen blei drepen etter at tre sikta menn i 20-åra prøvde å ta bilen hans..

NRK - 45 minutter siden

Ny vulkansk aktivitet på New Zealand

Vulkanen på New Zealand viser auka aktivitet. Det gjer søket etter dei sakna etter utbrotet måndag blir sett på vent, melder BBC. Hittil er seks stadfesta døde.

NRK - 1 time siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 1 time siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt