P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 15:46

P4 - 08 Apr 20 kl. 11:08

Ektemann siktet for drap

Ektemannen til kvinnen, som ble funnet død ved Trolla i Trondheim tirsdag kveld, er siktet for drap.
Det opplyste politiet på en pressekonferansen.
Kvinnen er i 30- årene fra Eritrea og kom til Norge som asylsøker i 2011.
Hun har vært borte fra hjemme sitt siden lørdag 28. 3.
Les mer på P4


Les mer om:
Trolla, Trondheim, Eritrea, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ektemann, siktet, for, drap
Aftenposten - 08 Apr 20 kl. 09:03

Ektemann siktet for drap på kvinne i Trondheim – erkjenner ikke straffskyld

En mann er siktet for drap etter at en firebarnsmor i 30-årene ble funnet død i Trolla i Trondheim tirsdag. Den siktede er kvinnens ektemann..

Aftenposten - 08 Apr 20 kl. 09:03

Mann siktet for drap på kona i Trondheim

En mann er siktet for drap etter at en firebarnsmor i 30-årene fra Eritrea ble funnet død i Trolla i Trondheim tirsdag. Den siktede er kvinnens ektemann..

NRK - 08 Apr 20 kl. 11:08

Ektemann siktet for drap

Ektemannen er pågrepet og siktet etter at ei kvinne i 30-årene ble funnet død i fjæra i Trolla i Trondheim tirsdag formiddag. Mannen erkjenner ikke straffskyld. Kvinnen kom til Norge fra Eritrea i 2011.

Aftenposten - 12 Mar 20 kl. 08:16

Dømt for drap i 1994. Nå er han siktet for nytt drap.

Mannen i 50-årene ble i 1994 dømt til fengsel i 15 år etter et drap i Ås. Nå er han siktet for et nytt drap i Pakistan..

P4 - 24 Jan 20 kl. 11:50

Ny person siktet i Prinsdal-saken

En 20 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap i forbindelse med Prinsdal-drapet. Det opplyser politiet til VG. Fra før er tre personer siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble skutt i hodet ved Prinsdal i Oslo fredag 10.

P4 - 17 Feb 20 kl. 13:38

Siktet etter drap løslatt

En av de siktede etter drapet på en 44 år gammel på Sola i desember er nå løslatt. Mannen er fortsatt siktet for medvirkning til ran og grov frihetsberøvelse, men politiet mener det ikke lenger er fare for bevisforspillelse. To andre menn er siktet for drap og medvirkning til drap og er fengslet i fire nye uker..

Dagbladet - 28 Apr 20 kl. 08:58

Tom Hagen siktet for drap eller medvirknig til drap

Politiet pågrep tirsdag morgen Tom Hagen. Han er nå siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone Anne-Elisabeth Hagen..

E24 - 28 Apr 20 kl. 08:52

Tom Hagen er siktet for drap eller medvirkning til drap

Tom Hagen er siktet drap eller medvirkning til drap på sin kone Anne-Elisabeth Hagen..

VG - 08 Apr 20 kl. 20:57

Ektemann drapssiktet: – Meldte aldri kona savnet

I en drøy uke før firebarnsmoren i 30-årene ble funnet død i fjæra like utenfor Trondheim var ektemannen flere ganger i kontakt med politiet. Nå er han siktet for drap..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Flere ulver i Skandinavia

Antall registrerte ulver i Skandinavia øker. Bestanden ble i vinter regnet ut til å være rundt 450 individer. Det er en økning på 70 fra forrige vinter, viser tall fra Rovdata.

P4 - 15 minutter siden

Fire nye dødsfall i Danmark

I Danmark er det registrert fire koronadødsfall det siste døgnet. Dermed har til sammen 580 mistet livet i landet av sykdommen..

P4 - 1 time siden

Kaldeste mai på over 20 år

Selv om det har vært sommervær de siste dagene var mai måned langt ifra varm. Temperaturen lå i snitt 1,1 grad under normalen, og ble med det den kaldeste mai-måneden på 23 år. Det er bare å nyte det varme været som preger store deler av landet nå.

P4 - 1 time siden

- Trist å se det som skjer i USA

De voldelige opptøyene og politiets respons på situasjonen i USA er trist å se på. Det sier Erna Solberg til VG. Hun omtaler landet som svært delt, og mener det er økt behov for forsoning og å bygge broer for å dempe konflikten..

P4 - 1 time siden

Mann døde av stikkskader

Mannen i 30-årene som ble drept i Nittedal forrige uke døde som følge av stikkskader. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten. Den siktede mannen i 40-årene, som var leietaker hos den avdøde mannen, er nå avhørt og knytter seg til handlingen, men har ikke tatt stilling til spørsmålet om straffskyld.

P4 - 1 time siden

Jobber fortsatt på åsted

Politiet jobber fortsatt med kriminaltekniske undersøkelser på Sotra utenfor Bergen der en kvinne ble funnet død på lørdag. Sønnen til kvinnen er pågrepet og siktet for drap, og ble i går varetektsfengslet i fire uker. Politiet fikk derimot ikke medhold å ilegge siktede to ukers medieforbud, og har nå anket denne delen av kjennelsen til lagmannsretten.

P4 - 1 time siden

65 nye dødsfall i Sverige

Koronaviruset fortsetter å ta mange liv i Sverige. 65 mennesker har dødd det siste døgnet, mens hele 775 personer har fått påvist. Over 2100 personer er innlagt på sykehus og mottar intensivbehandling.

P4 - 1 time siden

EU opprørt over Floyds død

Dødsfallet til George Floyd fordømmes av EU. EUs utenrikssjef Josep Borell, er sjokkert og opprørt og mener 46-åringen åpenbart døde som et resultat av maktmisbruk. Utenrikssjefen sier Europa støtter retten til å demonstrere fredelig, men fordømmer vold og rasisme av alle slag, og ber om at den spente situasjonen i USA trappes ned.

P4 - 2 timer siden

Nytt koronadødsfall i Norge

En person som var smittet med koronaviruset døde på fredag. Avdøde var i alderen 60 til 69 år, går det frem i Folkehelseinstituttets dagsrapport. 237 personer har nå dødd av viruset i Norge..

P4 - 2 timer siden

Inngår forlik med entreprenør

Staten har inngått forlik med entreprenøren NCC om utbyggingen av riksvei 4 i Gran. NCC krevde 800 millioner kroner ekstra for arbeidet, noe staten ikke gikk med på. Nå har partene derimot blitt enige om at selskapet skal få utbetalt 306 millioner kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt