NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 17:09

NRK - 08 Apr 20 kl. 11:08

Ektemann siktet for drap

Ektemannen er pågrepet og siktet etter at ei kvinne i 30-årene ble funnet død i fjæra i Trolla i Trondheim tirsdag formiddag. Mannen erkjenner ikke straffskyld. Kvinnen kom til Norge fra Eritrea i 2011. Hun har fire mindreårige barn..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trolla, Trondheim, Norge, Eritrea

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ektemann, siktet, for, drap
Aftenposten - 08 Apr 20 kl. 09:03

Ektemann siktet for drap på kvinne i Trondheim – erkjenner ikke straffskyld

En mann er siktet for drap etter at en firebarnsmor i 30-årene ble funnet død i Trolla i Trondheim tirsdag. Den siktede er kvinnens ektemann..

Aftenposten - 08 Apr 20 kl. 09:03

Mann siktet for drap på kona i Trondheim

En mann er siktet for drap etter at en firebarnsmor i 30-årene fra Eritrea ble funnet død i Trolla i Trondheim tirsdag. Den siktede er kvinnens ektemann..

P4 - 08 Apr 20 kl. 11:08

Ektemann siktet for drap

Ektemannen til kvinnen, som ble funnet død ved Trolla i Trondheim tirsdag kveld, er siktet for drap. Det opplyste politiet på en pressekonferansen. Kvinnen er i 30- årene fra Eritrea og kom til Norge som asylsøker i 2011.

Aftenposten - 12 Mar 20 kl. 08:16

Dømt for drap i 1994. Nå er han siktet for nytt drap.

Mannen i 50-årene ble i 1994 dømt til fengsel i 15 år etter et drap i Ås. Nå er han siktet for et nytt drap i Pakistan..

P4 - 24 Jan 20 kl. 11:50

Ny person siktet i Prinsdal-saken

En 20 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap i forbindelse med Prinsdal-drapet. Det opplyser politiet til VG. Fra før er tre personer siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble skutt i hodet ved Prinsdal i Oslo fredag 10.

P4 - 17 Feb 20 kl. 13:38

Siktet etter drap løslatt

En av de siktede etter drapet på en 44 år gammel på Sola i desember er nå løslatt. Mannen er fortsatt siktet for medvirkning til ran og grov frihetsberøvelse, men politiet mener det ikke lenger er fare for bevisforspillelse. To andre menn er siktet for drap og medvirkning til drap og er fengslet i fire nye uker..

Dagbladet - 28 Apr 20 kl. 08:58

Tom Hagen siktet for drap eller medvirknig til drap

Politiet pågrep tirsdag morgen Tom Hagen. Han er nå siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone Anne-Elisabeth Hagen..

E24 - 28 Apr 20 kl. 08:52

Tom Hagen er siktet for drap eller medvirkning til drap

Tom Hagen er siktet drap eller medvirkning til drap på sin kone Anne-Elisabeth Hagen..

VG - 08 Apr 20 kl. 20:57

Ektemann drapssiktet: – Meldte aldri kona savnet

I en drøy uke før firebarnsmoren i 30-årene ble funnet død i fjæra like utenfor Trondheim var ektemannen flere ganger i kontakt med politiet. Nå er han siktet for drap..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Eksplosjon i Kabul

Ein kraftig eksplosjon er høyrt i hovudstaden i Afghanistan, Kabul, ifølge ein Reuters-journalist. Eksplosjonen skal ha blitt høyrt frå ambassadeområdet i byen..

NRK - 30 minutter siden

Biden ber om politireform i USA

Joe Biden ber Kongressen om umiddelbart å vedta ei serie politireformer – blant anna eit forbod mot kvelartak og ein standard for bruk av makt. Biden ligg an til å bli presidentkandidat for Demokratane og utfordraren til Trump i valet i november..

NRK - 30 minutter siden

VG: Ny Hagen-melding til motparten

Tom Hagen skal fredag 29. mai ha sendt ein koda bitcoin-melding til motparten som skal bety: «Eg bekreftar at eg vil betala», ifølge undersøkingar frå VG. Forsvarar Svein Holden, bekreftar overfor VG at dei har tatt «initiativ» overfor motparten..

NRK - 30 minutter siden

Hundekjører tilbake i Norge

Iditarod-vinneren Thomas Wærner og hundene hans er tilbake i Norge etter å ha sittet koronafast i Alaska siden han vant det kjente hundekjøringsløpet 18. mars. Tirsdag ettermiddag landet han i Stavanger etter en nesten 20 timers flytur, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Nye opningstider for Vinmonopolet

Frp sikrar truleg fleirtal for forslaget om å at Vinmonopolet kan ha opent til klokka 16 på laurdagar, melder NTB. Stortinget voterer tysdag over justerte opningstider. Regjeringa har føreslått endringa, som er i tråd med Granavolden-plattforma..

NRK - 1 time siden

Russland med enorme krisetiltak

Russiske styresmakter vil sette i gang krisetiltak for nesten 700 milliardar kroner for å redde økonomien i kjølvatnet av koronapandemien, melder AFP. Krisepakken består av over 500 ulike tiltak, opplyser statsministeren i landet tysdag..

NRK - 1 time siden

Sjå Biden tala i Philadelphia

NRK - 1 time siden

Ber WTO avgjere handelskonflikt

Sør-Korea vil klaga Japan formelt inn for Verdas handelsorganisasjon i håp om å få løyst ein fastlåst handelskonflikt med røter tilbake til andre verdskrig. Valdgiftsprosessen i WTO kan ta opp til eit år, avhengig av framdrifta i saka..

NRK - 1 time siden

Solberg: Sterkt bekymra

Statsminister Erna Solberg (H) seier ho er svært uroleg over opptøyane i USA etter at George Floyd døydde som følge av ein arrrestasjon. Solberg seier ho er sterkt bekymra for det som skjer i USA. Ikkje minst fordi samfunnet ser så splitta ut..

NRK - 7 timer siden

Økt sykkel-etterspørsel i USA

Etterspørselen for sykler i USA har økt kraftig under koronapandemien. DN skriver at økningen skjer, delvis på grunn av frykt for å bruke offentlige transportmidler, og delvis fordi all stillesittingen gjør at folk vil bevege seg mer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt