P4 > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 06:44

P4 - I førrgår: 15:19

Ekstremvarme i Storbritannia

En hetebølge herjer i deler av Europa.
I går ble det målt hele 37.8 varmegrader på Heathrow flyplass i London. Det er den tredje høyeste temperaturen målt i landet noensinne.
Det varme været fører til økt frykt for smittespredning.
Les mer på P4


Les mer om:
Europa, Heathrow, London, Storbritannia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ekstremvarmei , Storbritannia
P4 - 30 juli 20 kl. 12:24

Ekstremvarme i Midtøsten

Deler av Midtøsten opplever for tiden ekstremvarme. I fem land er det satt varmerekorder de siste dagene. I Bagdad i Irak ble det målt utrolige 51,8 varmegrader på tirsdag, som er nesten en grad over den gamle rekorden fra 2015..

P4 - 08 mai 20 kl. 06:27

Norge-Storbritannia-forhandlinger i gang

Første forhandlingsmøte i det som skal munne ut i en ny frihandelsavtale mellom Norge og Storbritannia er gjennomført. Det ble gjort som et fjernmøte i går. Storbritannia er en av Norges viktigste samarbeidspartnere.

NRK - 19 april 20 kl. 15:33

596 nye dødsfall i Storbritannia

Tallet på registrerte døde som følge av koronaviruset i Storbritannia har økt med 596 til 16.060, opplyser det britiske helsedepartementet. Storbritannia har det fjerde høyeste antall døde som følge av epidemien..

NRK - 18 april 20 kl. 15:25

888 nye døde i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har 888 personer dødd av koronaviruset i Storbritannia, melder Reuters. Dermed har 15,464 dødd av sykdommen totalt. Det er foreløpig registrert omtrent 114.

P4 - 12 mai 20 kl. 12:47

Over 40.000 døde i Storbritannia

Over 40.000 mennesker i Storbritannia, er nå døde etter smitte av koronaviruset. Det skriver The Guardian.

P4 - 16 april 20 kl. 16:22

Over 13.000 døde i Storbritannia

861 personer er døde i Storbritannia det siste døgnet etter smitte av koronaviruset. Det viser nye tall fra innlagte pasienter på britiske sykehus fra myndighetene. Dermed har dødstallet i Storbritannia passert 13.

NRK - 11 april 20 kl. 15:29

Nye koronadødsfall i Storbritannia

917 personar har døydd av koronaviruset i Storbritannia i løpet av det siste døgnet, 823 av dei i England. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Til saman har 9875 menneske døydd av viruset i Storbritannia sidan utbrotet starta..

NRK - 16 april 20 kl. 18:04

Storbritannia forlenger portforbod

Portforbodet i Storbritannia skal fortsette i minst tre veker til. Det vart bekrefta på ei pressekonferanse i Downing Street i London torsdag ettermiddag. Over 13.

NRK - 18 mai 20 kl. 18:00

160 nye dødsfall i Storbritannia

Det er registrert 160 nye dødsfall som følge av covid-19 i Storbritannia det siste dødnet, opplyser helsemyndighetene i landet. Totalt er 34.796 mennesker døde som følge av koronaviruspandemien i Storbritannia..

NRK - 25 mai 20 kl. 19:43

Koronadødsfall Storbritannia

Storbritannia rapporterer om 121 nye dødsfall fra covid-19 siden søndag. Det betyr at det totale tallet nå er 36 914 døde i Storbritannia. Det meldes også om 1 625 nye smittetilfeller..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Brann i stasjonsbygning i Moelv

Det brenner i en stasjonsbygning på Moelv stasjon i Innlandet. Det opplyser politiet, som fikk melding om brannen rett før klokken halv seks. Togtrafikken er sperret forbi stedet, og et tog fra Lillehammer måtte snu.

P4 - 15 minutter siden

Angrep busssjåfør

En busssjåfør ble angrepet og utsatt for vold på Nesoddtangen i går kveld. Tre menn skal ha slått og skallet til sjåføren da han ifølge politiet forsøkte å stoppe bråk på bussen. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 45 minutter siden

Høyere korona-bøter i Australia

Den australske delstaten Victoria øker nå bøtene til folk som ikke holder seg i isolasjon slik de er pålagt av myndighetene. Fra i dag blir folk som blir tatt i å bryte selvisoleringen ilagt en bot på litt over 4.500 australske dollar, noe som tilsvarer i overkant av 32.

P4 - 1 time siden

Elsparkesyklist alvorlig skadd

En person har fått alvorlige hodeskader etter en elsparkesykkelulykke i Oslo i natt. Vedkommende skal ha kjørt inn i et sykkelstativ, og det var ingen andre personer involvert i ulykken, opplyser Oslo politidistrikt. Operasjonsleder Tor Gulbrandsen sier syklisten er fraktet til sykehus..

P4 - 1 time siden

Orkan ventes å treffe land

Orkanen Isaias ventes å treffe land i North Carolina nå i morgentimene norsk tid. Amerikanske myndigheter har bedt folk som bor langs kysten om å forberede seg på oversvømmelser og store mengder nedbør. USAs nasjonale orkansenter opplyser til CNN at uværet vil ta seg opp i styrke før den treffer land..

P4 - 1 time siden

Rapport: Atomprogram i ny fase

Nord-Korea fortsetter å utvikle atomprogrammet sitt som nå er i en ny fase. En ny FN-rapport viser at landet nå har utviklet små atomstridshoder som kan monteres på interkontinentale ballistiske missiler..

P4 - 1 time siden

Mange smittede siste døgn

Det har vært en klar økning i antall koronasmittede i Norge. 66 nye personer har fått påvist viruset det siste døgnet, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. I går var tallet 15 og de siste to dagene er økningen på 81 tilfeller.

P4 - 7 timer siden

Nytt smittetilfelle fra Hurtigruten

Nok en passasjer fra Hurtigrutens skip Roald Amundsen har testet positivt for koronaviruset. Det opplyser Tromsø kommune i en pressemelding. Personen bor i Tromsø og er satt i isolasjon.

P4 - 7 timer siden

Avslutter søk for natten

Politiet avslutter nå søket for natten etter en mann i 40-årene som er savnet etter en båttur på Mjøsa. Han ble meldt savnet rundt klokken 22 i søndag kveld. Det er søkt med helikopter, politibåter og frivillige uten funn.

P4 - 8 timer siden

Ytterligere to ansatte i karantene

Ytterligere to ansatte i Hurtigruten har blitt satt i karantene. Disse jobber på MS "Fridtjof Nansen", og ikke ved skipet Roald Amundsen der rundt 40 personer har fått påvist koronasmitte. Til sammen fire ansatte ved Fridtjof Nansen er nå i karantene med symptomer.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt