VG > Sport

Fredag, 14 August, 10:55

VG - 15 jan. 20 kl. 00:12

Ekstremværet «Didrik»: Vannet stiger

Ekstremværet «Didrik» stenger bryggen i Bergen og kryper opp mot Mandals krigsmonument..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Mandals

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ekstremværet, Didrik, Vannet, stiger
P4 - 15 jan. 20 kl. 13:21

Vannet stiger over Bryggen

I Bergen har nå havnivået steget over bryggekanten på Bryggen. Det var på forhånd varslet at nivået skal være på sitt høyeste nå klokken 14. Ogsp flere bygninger langs kysten i Sør-Norge har fått inn vann som følge av ekstremværet Didrik, men skadene er trolig mindre enn fryktet..

P4 - 15 jan. 20 kl. 05:57

Didrik ble mindre ille enn fryktet

Flere bygninger i Stavanger sentrum og i Mandal fikk i natt vann i kjelleren på grunn av ekstremværet Didrik. Vannet steg raskere enn ventet, men vannstanden ble langt fra så høy som fryktet i Stavanger, forteller beredskapssjef i kommunen Torstein Nilsen..

Dagbladet - 15 jan. 20 kl. 01:00

Ekstremværet Didrik inntar norskekysten

Meteorologisk institutt har sendt ut rødt farevarsel for flere områder langs norskekysten, før ekstremværet Didrik treffer land tirsdag kveld. I Agder kan vannstanden stige over én meter..

Klartale - 14 jan. 20 kl. 11:30

Advarer mot ekstremværet Didrik

Bryggen i Bergen kan bli oversvømt av vann. Andre steder kan sjøen stige opp til en meter. Meteorologene advarer mot ekstremvær..

Dagbladet - 14 jan. 20 kl. 11:24

Ekstremværet Didrik er på vei

Meteorologisk institutt har utestedet rødt farevarsel for Rogaland, Sunnhordland, Hardanger og Agder..

NRK - 14 jan. 20 kl. 22:37

«Didrik» har fått rødt farevarsel

Ekstremværet Didrik har fått rødt farevarsel. Meteorologene oppfordrer folk til å sikre båter, bygninger og gjenstander. Vannstanden er ventet å være høyest natt til onsdag for Stad og sørover..

P4 - 11 feb. 20 kl. 11:49

Nærmer seg vanntopp

I Trondheim nærmer vannet seg nå snart sitt høyeste. Klokken ett er vannet ventet å være på 395 centimeter på grunn av ekstremværet Elsa. Det er nesten 1,5 meter over normal flo.

P4 - 11 feb. 20 kl. 11:49

Nærmer seg flomtopp

I Trondheim nærmer vannet seg nå snart sitt høyeste. Klokken ett er vannet ventet å være på 395 centimeter på grunn av ekstremværet Elsa. Det er nesten 1,5 meter over normal flo.

NRK - 11 feb. 20 kl. 07:08

Ekstremværet «Elsa» drar nordover

Ekstremværet «Elsa» flytter seg nordover. I Ålesund kjempet man i natt mot vannmassene. Stormfloen satte i natt spor langs kysten av Vestlandet.

P4 - 14 jan. 20 kl. 22:20

Kysten forbereder seg på stormflo

I natt vil ekstremværet Didrik slå innover langs norskekysten. Det er ventet stromflo med svært høy vannstand. Situasjonen i Oslo kan bli kritisk hvis det kommer mye regn samtidig.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Warholm jakter rekord etter «kongelig frieri»: – Kan ta større sjanser

OLYMPIATOPPEN (VG) Karsten Warholm setter Abderrahman Samba og Rai Benjamin på plass etter deres uttalelser. Nordmannen føler at han ikke har noe å bevise vis-à-vis konkurrentene, og lover å gå «all in» i sesongdebuten på 400 meter hekk..

VG - 1 time siden

Brann-spiller testet positivt for corona

Branns Gilli Rolantsson har testet positivt for corona. For halvannen uke siden var han i kontakt med en person som var smittet av coronaviruset og gikk i karantene..

VG - 1 time siden

Norsk Sykepleierforbund: – Vi vil slite med en ny pandemitopp

Hvor godt er Norge rustet for en eventuelt ny smittebølge? Helsedirektøren skryter av testkapasiteten, men forbundsleder av Norsk Sykepleierforbund sier det ikke finnes nok helsepersonell..

VG - 1 time siden

Filmanmeldelse «Project Power»: Ja, du tok for mye tran

I fremtiden er alle superhelter i fem minutter. Selvsagt altfor lenge..

VG - 3 timer siden

Det er ekstremt skjørt

Usikkerheten herjer på alle fronter mens Norges Fotballforbund planlegger for en usedvanlig viktig landslagshøst. I verste fall kan kaoset bli komplett..

VG - 3 timer siden

Biden vil ha munnbindpåbud i USA

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden oppfordrer til et nasjonalt påbud for bruk av munnbind for å bremse smittespredningen i USA..

VG - 3 timer siden

Disse stjernene skal kjempe i «Landskampen»

GAUSTABLIKK (VG) Marit Bjørgen (40) og Frida Karlsson (21) står i spissen for stjernespekkede mannskap i høstens «Landskampen» – ledet av Petter Northug (34) og Gunde Svan (58)..

VG - 4 timer siden

Har fylt opp lagrene før mulig munnbind-anbefaling

I dag kan det komme nye anbefalinger om bruk av munnbind. Apotekene har fylt opp lagrene – og varsler at prisene trolig vil gå ned..

VG - 17 timer siden

Inngår avtale med Eimatene: Israel utsetter annektering av Vestbredden

Israel og Emiratene har inngått en fredsavtale. Partene kaller den «historisk»..

VG - 11 timer siden

Støre beklager kattekommentar

ARENDAL (VG) I partilederdebatten sa Ap-leder Jonas Gahr Støre at Venstre-leder Trine Skei Grande var hjemme under coronakrisen, mens han var på Stortinget – og ba henne invitere ham «hjem til deg og kattene». Nå beklager han..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt