NRK > Nyheter

Monday, 25 June, 13:29

NRK - 23 Sep 17 kl. 10:59

Ekstrasending om rakettoppskyting

Ekstrasending om rakettoppskyting.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ekstrasendingom , rakettoppskyting
NRK - 20 Sep 17 kl. 07:25

Ekstrasending om jordskjelvet

Mexico har opplevd sitt dødeligste jordskjelv på 32 år, og dødstallene fortsetter å stige. Se ekstrasending på nrk.no og NRK1 kl.

NRK - 13 Jul 17 kl. 15:43

Se ekstrasending:

Se ekstrasending:.

NRK - 14 Feb 18 kl. 06:21

Dansk ekstrasending om Prins Henrik

Ekstrasending fra Danmarks Radio om Prins Henriks død..

NRK - 13 Jan 18 kl. 13:22

Ekstrasending om Janne-saken

NRK kjører ekstrasending om utviklingen i forbindelse med Janne Jemtland-forsvinningen klokken 13.30 lørdag ettermiddag..

NRK - 13 Jan 18 kl. 13:22

Ekstrasending om Janne-saken straks

NRK kjører ekstrasending om utviklingen i forbindelse med Janne Jemtland-forsvinningen klokken 13.30 lørdag ettermiddag..

NRK - 18 Jun 17 kl. 09:30

Ekstrasending om skogbrannane

Sjå ekstrasending om skogbrannane i Portugal klokka 09.40. Minst 39 menneske har mist livet i brannane, som er dei verste i landet på mange år..

NRK - 10 Sep 17 kl. 13:43

Ekstrasending om orkanen kl. 14.10

Følg NRKs ekstrasending om orkanen «Irma» fra klokken 14.10 søndag..

NRK - 18 Jun 17 kl. 10:01

Ny ekstrasending om Portugal

Ny ekstrasending om skogbrannane i Portugal på NRK.no og NRK1 klokka 10.10..

NRK - 13 Jan 18 kl. 15:50

Se ekstrasending om Janne-saken

Ekstrasending om Brumunddal-saken.

NRK - 23 Sep 17 kl. 10:59

Ekstrasending om rakett kl.11.10

Ekstrasending om rakett kl.11.10.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ingen tegn til savnet 23-åring

Politiet har i helgen søkt til vanns og på land etter 23-åringen som forsvant på sjøen i Vesterålen natt til 15. juni. Politiet har i tillegg gjennomført flere avhør og registrert tips fra publikum, men sier de er i en tidlig fase av etterforskningen..

NRK - 15 minutter siden

Ukjent brev om Orderud-drapene

Privatetterforsker Tore Sandberg hevder et hittil ukjent brev fra Sverige, skrevet 28 mai 1999, oppgir navn og adresse på angivelige personer som kan stå bak drapene. I brevet knyttes drapet til jugoslavisk mafia..

NRK - 30 minutter siden

Mener å ha nye bevis

Privatetterforsker Tore Sandberg holder pressekonferanse på låvebrua på Orderud gård sammen med Per og Veronica Orderud nå klokken 13.00. De hevder å ha nye beviser i drapssaken fra 1999..

NRK - 45 minutter siden

Vil snu Ap's asylpolitikk

Arbeiderpartiets innvandringspolitiske talsperson, Masud Gharahkhani ønsker å snu asylpolitikken til partiet. Målet må være å få slutt på at folk søker i asyl i Norge. Han vil heller at Norge skal ta imot flere kvoteflyktninger..

NRK - 1 time siden

Dømt for synagogeangrep i Göteborg

Tre menn er dømt til fengsel for å ha deltatt i et brannbombeangrep mot en synagoge i Göteborg i desember 2017. To av mennene ble dømt til to års fengsel, mens den tredje ble dømt til fengsel i ett år og tre måneder, skriver Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Operaen over åtte millioner i pluss

Operaen i Oslo gikk 8,4 millioner kroner i overskudd i 2017, en forbedring i driftsresultatet på over 50 millioner kroner fra året før, skriver Dagsavisen. Institusjonen har gått med underskudd siden 2014, men har spart mye på en ny pensjonsordning..

NRK - 1 time siden

Befal frikjent for voldtekt

Et mannlig befal er frifunnet for voldtekt av en kvinnelig soldat i Indre Troms i fjor vår. Lagmannsretten har omgjort dommen fra Nord-Troms tingrett om fengsel i tre år og ni måneder. Mannen må likevel betale 150.

NRK - 1 time siden

«Skam» blir norsk kulturarv

To manus fra NRK-serien «SKAM» er gitt til Nasjonalbiblioteket, hvor de skal tas vare på i mer enn tusen år som en del av den norske kulturarven. Det er fan-gruppa som bød på «SKAM»-manuset under tv-aksjonen i fjor, som har donert bort manusene..

NRK - 1 time siden

Fire skadd etter påkjørsel

Fire personer er skadd, to av dem kritisk, etter at en bil kjørte inn i en folkemengde utenfor en kirke i Dublin. En talsmann beskriver påkjørselen som «en svært alvorlig hendelse». Det kan være snakk om at sjåføren har fått et illebefinnende..

NRK - 1 time siden

Bil kjørte inn i folkemengde

Nødetatene er på stedet etter at en bil kjørte på flere fotgjengere utenfor en kirke i Dublin mandag formiddag, skriver RTE. En talsmann beskriver påkjørselen som «en svært alvorlig hendelse», men årsaken er foreløpig uklar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt