NRK > Nyheter

Mandag, 23 November, 23:37

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:36

Ekstra vakthald i Oslo-moské

Det Islamske Forbundet set inn ekstra vakthald under fredagsbøna ved Rabita-moskeen i Oslo. Avgjerda kjem som følge av angrepet i Notre-Dame i den franske byen Nice torsdag, der tre personar blei drepne, opplyser forstandar Basim Ghozlan til P4..
Les mer på NRK


Les mer om:
Islamske Forbundet, Rabita, Oslo, Notre-Dame, Nice, Basim Ghozlan, P4

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ekstra, vakthaldi , Oslo-moské
NRK - 30 okt. 20 kl. 11:36

Ekstra vakthald ved Oslo-moské

Det Islamske Forbundet set inn ekstra vakthald under fredagsbøna ved Rabita-moskeen i Oslo. Avgjerda kjem som følge av angrepet i Notre-Dame i den franske byen Nice torsdag, der tre personar blei drepne, opplyser forstandar Basim Ghozlan til P4..

NRK - 30 okt. 20 kl. 12:33

Karikaturer klistret på moské

Muslimer på vei til morgenbønn i Bergen moské møtte Mohammed-karikaturer klistret til vinduene på moskéen, skriver BT. Styrelederen i moskéen ser saken i sammenheng med situasjonen i Frankrike. Han vil anmelde saken til politiet..

NRK - 30 okt. 20 kl. 12:54

Vakthald rundt fransk ambassade

Dansk politi er synleg til stades rundt den franske ambassaden på Kongens Nytorv i København, som følge av angrepet i Nice torsdag, melder nyheitsbyrået Ritzau. To politifolk er utplasserte framfor ambassaden, og ein av desse skal ha automatvåpen..

Klartale - 30 okt. 20 kl. 12:10

Moské i Oslo får ekstra vakter under bønn

De vil bli ekstra vakthold under fredagsbønnen ved Rabita-moskeen i Oslo..

Aftenposten - 30 okt. 20 kl. 12:32

Muhammed-karikaturer hengt opp på moské i Bergen

Natt til fredag ble to karikaturtegninger av profeten Muhammed hengt opp på vinduer i Bergen Moské..

Klartale - 29 okt. 20 kl. 14:39

Kommunene får 7,3 milliarder ekstra i korona-hjelp

Norske kommuner skal få 7,3 milliarder kroner ekstra til neste år. Pengene skal dekke ekstra utgifter som følge av korona..

E24 - 12 nov. 20 kl. 17:42

Oslo Mets ansatte får 10.000 kroner ekstra i desember

De ansatte ved Oslo Met får et flatt tillegg på 10.000 kroner i desember for den ekstra innsatsen mange ansatte har måttet gi under koronaperioden..

Dagbladet - Igår: 21:27

Alt var klart for stor-moské i Oslo

Dette er historien om den stor-slåtte moskeen i hjertet av Oslo som aldri ble noe av. Og om hvorfor Oslo Plaza vender mot Mekka..

Dagbladet - Igår: 21:27

Alt var klart for stor-moské i Oslo

Dette er historien om den stor-slåtte moskeen i hjertet av Oslo som aldri ble noe av. Og om hvorfor Oslo Plaza vender mot Mekka..

Aftenposten - 29 okt. 20 kl. 20:26

Smitterekord og nye tiltak i Sverige. Norske kommuner får ekstra milliarder. Her er torsdagens koronanyheter.

Innbyggerne i Stockholm og Göteborg blir bedt om å unngå butikker. Folk i Oslo må bruke munnbind flere steder. Frankrike innfører ny nedstenging.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil fortsette kampen i Michigan

Donald Trumps advokater vil fortsette å kjempe for å få omgjort valgresultatet i delstaten Michigan, melder Reuters. Det skjer etter at delstatens valgmyndighet mandag slo fast at Biden vant i delstaten..

NRK - 1 time siden

Valgresultatet i Michigan godkjent

Det offisielle valgresultatet i delstaten Michigan er godkjent, melder nyhetsbyrået Reuters. Valgmyndigheten i delstaten slår fast at Joe Biden vant med 154.000 stemmer..

NRK - 1 time siden

Polsk statsborger drapssiktet

Politiet har siktet en polsk mann i 40-årene for drapet på landsmannen Adam Filipiuk (58), som ble funnet i et juv i Lier i 2018. Mannen ble siktet for drap i juni, melder TV 2. Han var fra før siktet for å ha avgitt falsk forklaring..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg snakket med Biden

– Vi snakket om betydningen av å styrke samarbeidet mellom Europa og USA, og viktigheten av å styrke Nato. Det sier Natos generalsekretær til NRK etter at han mandag snakket med USAs påtroppende president Joe Biden..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på sykehjem i Bærum

14 beboere på Stabekk sykehjem er smittet av koronavirus. Det sier kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen til Aftenposten. Smitten har spredt seg mellom enhetene på sykehjemmet..

NRK - 1 time siden

Kraftig covid-19-økning i Stockholm

735 pasienter behandles mandag for covid-19 på sykehus i Stockholm. Det er en økning på over 200 på en uke. 58 av pasientene er på intensivavdelinger.

NRK - 1 time siden

Nådde 100 millioner på TikTok

Charli D'Amelio er blitt den første til å nå 100 millioner følgere på video-appen TikTok. Det skriver BBC. 16-åringen fra New Jersey i USA nådde milepælen etter halvannet år på TikTok.

NRK - 10 timer siden

– Danmark tar hele håndball-EM

Danmark tar på seg hele håndball-EM for kvinner. Norge sa fra seg sin del av mesterskapet etter anbefaling fra helsemyndighetene. De danske og europeiske håndballforbundene bekrefter at alle EM-kampene spilles i Danmark, ifølge en dansk politiker..

NRK - 1 time siden

Kina skjøt ut månerakett

Kina skjøt mandag ut en rakett som etter planen skal lande på månen. Ubemannede «Chang'e-5» skal ta med seg rundt 2 kilo månestein tilbake til jorden. Det melder Reuters.

NRK - 2 timer siden

WSJ: Yellen blir finansminister

Joe Biden kommer til å utnevne den tidligere sjeden for Den amerikanske sentralbanken, Janet Yellen, til finansminister. Det skriver Wall Street Journal. 74 år gamle Yellen ledet sentralbanken fra 2014 til 2018..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt