VG > Utenriks

Saturday, 07 December, 04:40

VG - 23 Jun 19 kl. 18:28

Ekstase i Istanbul etter Erdogan-nederlag: Brakseier til opposisjonskandidat

ISTANBUL (VG) Den sekulære opposisjonskandidaten Ekrem Imamoglu har gått av med en knusende seier i det dramatiske omvalget om borgermester-jobben i Istanbul. Folk strømmer ut i gatene for å feire «starten på et nytt Tyrkia»..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Istanbul, Ekrem Imamoglu, Tyrkia, Erdogan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ekstasei , Istanbul, etter, Erdogan-nederlag, Brakseier, til, opposisjonskandidat
Aftenposten - 23 Jun 19 kl. 07:06

Ekrem Imamoglu er en av få som har påført Erdogan et nederlag. Søndag kan han gjøre det igjen.

ISTANBUL (Aftenposten): Recep Tayyip Erdogan kan gå på et ydmykende nederlag i Istanbul, enda han ikke engang stiller til valg..

P4 - 23 Jun 19 kl. 18:38

Nederlag for Erdogan i Istanbul

Tyrkias president Recep Erdogan har gått på et nytt valgnederlag i Istanbul. Kandidaten fra presidentens parti har nettopp erkjent nederlag i dagens valg, og opposisjonskandidaten Ekrem Imamoglu blir byens nye ordfører. Forrige valg som var i slutten av mars ble annulert da presidentens parti tapte makten og Erdogan nektet å godta nederlaget..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 00:13

«Forrædersk» annullering av valget i Istanbul. – Erdogan kan ha noe i ermet.

ISTANBUL (Aftenposten): Ekrem Imamoglu kunne ha gjentatt Recep Tayyip Erdogans suksess. Erdogan og partiet hans nektet å godta nederlag i Istanbul..

Dagbladet - 24 Jun 19 kl. 07:11

«Den som vinner Istanbul vinner Tyrkia»

President Recep Tayyip Erdogan i Tyrkia har tapt Istanbul, et virkelig sviende nederlag for den egenrådige «sultanen» fordi tapet er mangedobbelt..

Hegnar.no - 24 Jun 19 kl. 15:00

Erdogan på defensiven etter å ha tapt Istanbul

Omvalget i Istanbul har fått Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan på defensiven. Han tok en stor risiko og tapte..

NRK - 22 Jun 19 kl. 09:20

Omkamp om makten over Istanbul

Istanbul holder søndag et omstridt omvalg på ny borgermester. Det skjer knapt tre måneder etter at partiet til president Recep Tayyip Erdogan tapte valget både i Istanbul og hovedstaden Ankara..

Aftenposten - 11 Mar 19 kl. 12:09

Erdogan sikrer ettermælet med åpningen av Tyrkias største moské

ISTANBUL (Aftenposten): Moskeen som «vil stå som et monument over Recep Tayyip Erdogan i århundrer», åpnet i Istanbul. Minaretene er like høye som Postgirobygget..

NRK - 01 Apr 19 kl. 10:41

Erdogan taper i storbyene

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan erklærer seier i helgens lokalvalg, men ligger an til å tape i storbyene Istanbul og Ankara. Ifølge foreløpige resultater har opposisjonskandidaten Ekrem Imamoglu vunnet Istanbul med 28.000 flere stemmer..

NRK - 07 Apr 19 kl. 16:34

Krever omtelling i hele Istanbul

Det tyrkiske regjeringspartiet ledet av president Erdogan krever omtelling i alle valgdistrikter i Istanbul, melder AFP. Det skjer etter at omtellingen i noen av distriktene, deriblant Istanbul og Ankara, peker mot seier for opposisjonen..

Hegnar.no - 07 May 19 kl. 05:22

Omvalg i Istanbul etter lokalvalg

Valgkommisjonen i Tyrkia har bestemt at det skal holdes omvalg i Istanbul etter at AKP-partiet til president Recep Tayyip Erdogan tapte lokalvalget i storbyen..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Venn av norske Ingrid (32): - Livredd for hva som venter henne

TOKYO (VG) De aller fleste som blir tiltalt i Japan ender opp med å bli dømt. Det skremmer venninnen til norske Ingrid Martinussen..

VG - 7 timer siden

Solberg: Cruisetrafikken ved Svalbard kan bli bremset

LONDON (VG) Regjeringen diskuterer nå om det skal legges begrensninger på cruisetrafikken i Arktis, og spesielt nord for Svalbard. Statsminister Erna Solberg frykter at turismen der vokser ut av kontroll..

VG - 18 timer siden

Twitter-storm mot Norge og norsk ambassadør i Iran

USA og Israel er rasende over at Norge skal være med i en europeisk bankordning som omgår amerikanske sanksjoner i Iran..

VG - Igår: 01:31

Skulle vitne i egen voldtektssak – satt fyr på på veien

Den 23 år gamle indiske kvinnen skulle vitne mot to menn hun hadde anmeldt for voldtekt. På veien ble hun satt fyr på..

VG - Igår: 22:59

Frankrike lammet da hundretusener protesterte mot pensjonsreform

Over 800.000 demonstranter marsjerte torsdag i franske byer. Allerede før marsjen startet i Paris var 71 personer pågrepet av politiet..

VG - Igår: 18:40

«Vi vil ikke ha krig»: Slik står Libanons kvinner i veien for sekterisk vold

BEIRUT (VG) På et gatehjørne står 30 kristne menn med slagvåpen. I en mørk bakgate venter Hizbollah-tilhengere på motorsykler. Bli med VG gjennom Beiruts gater og møt kvinnene som forsøker å hindre at det skjøre landet rakner..

VG - Igår: 16:47

Brasilianske medier: Norsk turist skutt under ran

Nordmannen i 60-årene skal ha kastet en stol mot mennene som ranet ham. Deretter ble han skutt, ifølge brasilianske medier..

VG - I førrgår: 22:49

Norsk seilbåt stjålet av menneskesmuglere

Her ligger seilbåten til Jens Jacobsen (75) og slår mot land, etter at menneskesmuglere hadde stjålet den på en gresk øy. – Det var livet mitt som forsvant der, sier 75-åringen til VG..

VG - I førrgår: 14:57

Trudeau bekrefter at han vitset om Trump

USAs president Donald Trump kaller Canadas statsminister Justin Trudeau falsk etter at Trudeau angivelig vitset om Trump sammen med blant annet Boris Johnson..

VG - I førrgår: 14:57

Trump slår tilbake etter vitsevideo – avlyser pressekonferanse

USAs president Donald Trump kaller Canadas statsminister Justin Trudeau falsk etter at Trudeau angivelig vitset om Trump sammen med blant annet Boris Johnson..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt