NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 15:28

NRK - 09 aug 22 kl. 15:36

Eksplosjoner nær russisk flybase på Krim – fem skadde

Det har gått av eksplosjoner ved den russiske militærflybasen Novofedorivka på Krim-halvøya tirsdag, melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge det russiske nyhetsbyrået Ria Novosti er fem personer fraktet til sykehus, inkludert ett barn. Det russiske forsvarsdepartementet sier at det ikke er snakk om et angrep, men at ammunisjon ble detonert ved flybasen, skriver flere russiske nyhetsbyrå..
Les mer på NRK


Les mer om:
Novofedorivka, Krim, Reuters, Ria Novosti

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eksplosjoner, nær, russisk, flybase, Krim, fem, skadde
VG - 09 aug 22 kl. 16:32

Eksplosjoner ved russisk flybase på Krimhalvøya

Én person skal ha omkommet som følge av kraftige eksplosjoner ved en russisk flybase på Krimhalvøya..

VG - 09 aug 22 kl. 16:32

Kraftige eksplosjoner ved russisk flybase på Krimhalvøya

Én person skal ha omkommet som følge av kraftige eksplosjoner ved en russisk flybase på Krimhalvøya..

NRK - 27 apr 22 kl. 04:50

Eksplosjoner hørt i Luhansk

Det er hørt eksplosjoner fra et ammunisjonslager i den russisk-okkuperte Luhansk-regionen i Ukraina, melder avisa Kyiv Independent. Ifølge avisa har den russiske nyhetstjenesten Meduza meldt at beboere forteller om flere timer med eksplosjoner i byen Irmino som har vært under russisk kontroll siden 2014..

VG - 09 aug 22 kl. 16:32

Reuters: Kraftige eksplosjoner på Krim

Det skal ha vært kraftige eksplosjoner i nærheten av en russisk flybase i Novofedorivka på den annekterte Krimhalvøya, ifølge Reuters..

NRK - 09 aug 22 kl. 15:36

Reuters: Eksplosjoner nær russisk flybase på Krim

Det har gått av eksplosjoner ved den russiske militærflybasen Novofedorivka på Krim-halvøya tirsdag, melder nyhetsbyrået Reuters. Det russiske forsvarsdepartementet sier at det ikke er snakk om et angrep, men at ammunisjon ble detonert ved flybasen, og at ingen personer har kommet til skade, ifølge Reuters som siterer det russiske nyhetsbyrået Ria..

VG - 09 aug 22 kl. 16:32

Reuters: Kraftige eksplosjoner på Krimhalvøya

Det skal ha vært kraftige eksplosjoner i nærheten av en russisk flybase i Novofedorivka på den annekterte Krimhalvøya, melder Reuters..

Aftenposten - 09 aug 22 kl. 18:45

Eksplosjoner ved russisk flybase på Krymhalvøya

Russerne hevder ammunisjon har gått i luften og ført til eksplosjoner..

VG - 09 aug 22 kl. 16:32

Ukraina tar ikke ansvar for eksplosjoner på Krim

Tirsdag skal én person ha omkommet som følge av kraftige eksplosjoner ved en russisk flybase på Krim-halvøya..

VG - 09 aug 22 kl. 16:32

Ukraina avviser å stå bak kraftige eksplosjoner på Krimhalvøya

Én person skal ha omkommet som følge av kraftige eksplosjoner ved en russisk flybase på Krimhalvøya..

NRK - 16 aug 22 kl. 12:48

Russisk avis: Nye eksplosjoner på Krim

Det er kommet meldinger om et mulig droneangrep mot et ammunisjonslager ved en militærbase i regionen Simferopol på Krim-halvøya, ifølge avisa Kommersant. Lokale innbyggere i området sier at svart røyk stiger opp etter at de hørte flere eksplosjoner ved en flybase ved landsbyen Gvardejskoje. Ikke navngitte kilder sier til den russiske avisa at politiet og militæret undersøker meldinger om at det kan ha vært et droneangrep mot et ammunisjonslager.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Shell skjerper sikringen på Nyhamna

Shell skjerper sikringen på og rundt Nyhamna i Aukra kommune. Kommunikasjonssjef Kitty Eide sier de gjør dette for å øke årvåkenheten i lys av hendelsene de siste dagene. For at tiltakene skal være så effektive som mulig så kommenterer de ikke konkret hva det går ut på.

NRK - 5 minutter siden

9-åring påkjørt- sjåfør har stukket av

En 9 år gammel gutt er påkjørt av en bil i Modum i Vikersund. Gutten er oppegående, men blir sjekket om helse.Sjåfør av bilen har stukket fra stedet, melder politiet i Sør-Øst.

NRK - 15 minutter siden

VG: Norges Skiforbund dropper FIS-møte grunnet russisk deltagelse

Det skriver VG. Torbjørn Broks Pettersen, som representerer Norges Skiforbund i en av flere ulike langrennskomiteer i FIS, forteller om beskjeden til avisen. – Jeg var på vei til toget nå snart, men nå holder jeg meg hjemme.

NRK - 30 minutter siden

Politiet: Trafikken over Storskog har stoppet onsdag ettermiddag

– Trafikken over Storskog inn i Norge stoppet opp klokken 13.15 i dag. Vi har ikke fått noen informasjon fra russisk side, så det er vanskelig å si om Russland har innført utreise begrensinger eller om det skyldes normale svingninger, skriver Sølve Solheim, avsnittsleder for operativ utlendingskontroll i Finnmark politidistrikt til VG.

NRK - 30 minutter siden

Yara hevar ikkje beredskapen nå

Yara følgjer situasjonen tett og vil følgje alle råd frå styresmaktene, men har ikkje heva beredskapen generelt no. Det opplyser Yara i ei pressemelding til NRK. I forbindelse med gasslekkasjen i Østersjøen hevar Equinor beredskapen på alle sine anlegg i Noreg.

NRK - 30 minutter siden

Forsvaret klare til å bistå med sikkerhet på sokkelen

Politiet og bransjen har satt i verk flere tiltak for å øke beredskapen rundt norske olje- og gassinstallasjoner. Forsvaret bistår foreløpig ikke, men sier de står klar. – Forsvaret følger situasjonen nøye og er i tett dialog med politiet for å få en felles forståelse av situasjonen.

NRK - 45 minutter siden

LNG-rederier hever sikkerhetsnivået

Flere norske rederier som transporterer flytende gass (LNG), hever sikkerhetsnivået i kjølvannet av den spente sikkerhetssituasjonen etter Nord Stream-lekkasjene. – Vi høyner sikkerhetsnivået på terminalene, som vi antar har størst risiko. Det blir skjerpet adgangskontroll og ikke minst cybersikkerhet.

NRK - 45 minutter siden

Sju drept i iransk droneangrep

Iran har startet en ny bombekampanje mot den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak. Sju mennesker ble onsdag drept i droneangrep. Iranske myndigheter bekrefter at en «separatistgruppe i Nord-Irak» ble angrepet med «presisjonsmissiler» og såkalte selvmordsdroner.

NRK - 45 minutter siden

Lakseselskapa rasar på børsen

Regjeringa sitt varsel om innføring av grunnrenteskatt på havbruk, har skapt sjokkbølger på Oslo Børs i dag. Sjømatindeksen er i skrivande stund ned 18 prosent sidan børsopning. Slik er situasjonen for dei største lakseaksjane akkurat no: • Salmar er ned 26,72 prosent • Grieg Seafood har falt 24,59 prosent • Mowi har falt 15,7 prosent • Lerøy Seafood har falt 21,92 prosent • Austevoll Seafood er ned 18,90 prosent.

NRK - 1 time siden

Endringer i titler i det danske kongehuset

Danmarks Dronning Margrethe har besluttet at de tre barna til hennes yngste sønn, prins Joachim, ikke skal tituleres prinser og prinsesse. Fra 1. januar 2023 skal de benytte sine titler som grever og komtesse av Monpezat.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com