NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:59

NRK - 17 maj 22 kl. 01:18

Eksplosjoner i Lviv

Flere nyhetsmedier og byråer melder om nye eksplosjoner i Lviv vest i Ukraina i morgentimene 17. mai. Ifølge CNN er det både hørt eksplosjoner og sett luftforsvar, men det skal ikke være meldt om skadde..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lviv, Ukraina, CNN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eksplosjoneri , Lviv
NRK - 13 mar 22 kl. 05:58

Eksplosjoner i Lviv og Kherson

Tidlig søndag morgen kom det meldinger om flere eksplosjoner i Lviv vest i Ukraina, samt i Kherson sør i landet. – Flere eksplosjoner er hørt i Lviv og Kherson, og det er meldinger om at Lviv er under russisk rakettangrep, skrev avisen Kyiv Independent på Twitter tidlig søndag morgen. CNN, som har ansatte på stedet, melder at de hørte eksplosjoner like før klokken 6 lokal tid i utkanten av byen.

NRK - 08 mar 22 kl. 10:02

Lviv ber om hjelp

Den vest-ukrainske byen Lviv seier han slit med å brødfø og gi husly til 200.000 internt fordrivne ukrainarar og ber om hjelp frå det internasjonale samfunnet. – Rundt 200.

NRK - 13 mar 22 kl. 05:58

Eksplosjoner nær Lviv

Tidlig søndag morgen kom det meldinger om flere eksplosjoner i Lviv vest i Ukraina. De skyldtes antiluftskyts mot russiske raketter, ifølge lokale myndigheter. CNN , som har ansatte i byen, melder at de hørte eksplosjoner like før klokken 6 lokal tid i utkanten av byen.

NRK - 19 feb 22 kl. 11:42

Vurderer å flytte ambassaden

Danmark gjør nå som flere andre land og vurderer å flytte ambassaden sin fra den ukrainske hovedstaden Kyiv til byen Lviv. Ansatte på den danske ambassaden i Kyiv skal besøke byen Lviv i helgen for å undersøke om de kan etablere en midlertidig ambassade der, opplyser det danske Utenriksdepartementet. Lviv ligger om lag 70 kilometer fra grensen til Polen.

NRK - 24 feb 22 kl. 07:49

Norge evakuerer diplomater til Lviv

Norge har flyttet våre diplomater i Ukraina midlertidig fra Kyiv til Lviv, skriver utenriksminister Anniken Huitfeldt i en pressemelding. De ansatte blir flyttet fra Kyiv til Lviv i Vest-Ukraina. – Ambassaden vil operere fra Lviv, men har svært begrenset kapasitet til å bistå norske borgere i Ukraina, sier Huitfeldt.

NRK - 26 feb 22 kl. 10:25

Russiske styrker i Lviv-regionen

Russiske styrker skal ha gått inn i Lviv regionen vest i Ukraina, hevder ordføreren i Lviv. Det melder nyhetsbyrået Reuters, som siterer Interfax. Lviv-regionen ligger helt vest i Ukraina.

NRK - 26 feb 22 kl. 12:37

Avviser at russiske styrker er i Lviv-regionen

Ukrainske sikkerhetsmyndigheter tilbakeviser opplysningene om at russiske helikoptret skal ha landet i Lviv-regionen. Tidligere lørdag sa ordfører, Andriy Sadovyi, i byen Lviv at russiske styrker hadde gått inn i Lviv-regionen, helt vest i Ukraina, ved grensen til Polen..

VG - 18 mar 22 kl. 07:12

Eksplosjoner i Lviv - treff ved flyplass

LVIV/OSLO (VG). Fredag morgen er et mål i nærheten av Danylo Halytskyi lufthavn i byen Lviv truffet..

Aftenposten - 13 mar 22 kl. 07:10

Eksplosjoner nær Lviv

Tidlig søndag morgen kom det meldinger om flere eksplosjoner i Lviv vest i Ukraina..

NRK - 18 mar 22 kl. 05:53

Meldinger om eksplosjoner i Lviv

Den ukrainske TV-stasjonen Ukraine 24 melder at det er hørt minst tre eksplosjoner vest i den ukrainske byen Lviv fredag morgen, skriver nyhetsbyrået Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..

NRK - 30 minutter siden

Macron: – Står sterkere mot hatet sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron uttrykker medfølelse med ofrene og det norske folk i en Twitter-melding på norsk etter skytingen i Oslo. – Oslo ble i natt rammet av en grusom handling utført av en islamistisk terrorist. Min medfølelse går til ofrene og til deres pårørende, til de skadde og til det norske folk, skriver den franske presidenten på Twitter.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 1 time siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 1 time siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 2 timer siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com