E24 > Økonomi

Lørdag, 08 August, 07:16

E24 - 02 juli 20 kl. 13:37

Eksplosiv vekst i polsalget langs svenskegrensen

Grensekommunene i Viken topper listen på Vinmonopolets salgsstatistikk for første halvår i år. Øverst troner Kongsvinger med en salgsvekst på 161 prosent..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Viken, Vinmonopolets, Kongsvinger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eksplosiv, veksti , polsalget, langs, svenskegrensen
E24 - 15 april 20 kl. 09:00

Coronaviruset førte til eksplosiv vekst i dagligvarehandelen

Coronaviruset førte til hamstring i dagligvarebutikkene som igjen førte til vanvittig vekst i årets første kvartal, ifølge ferske tall..

Aftenposten - 15 april 20 kl. 09:00

Coronaviruset førte til eksplosiv vekst i dagligvarehandelen

Coronaviruset førte til hamstring i dagligvarebutikkene som igjen førte til vanvittig vekst i årets første kvartal, ifølge ferske tall..

NRK - 19 mai 20 kl. 06:13

Stor vekst i nettsalg av sminke

Salget av skjønnhetsprodukter som sminke, hudkremer og parfyme har hatt en eksplosiv vekst på 63 prosent i løpet av korona-perioden, viser ny statistikk fra betalingsleverandøren Klarna. Det er folk i Asker som handler mest skjønnhet på nett..

P4 - 07 juli 20 kl. 06:55

Spår eksplosiv vekst i netthandel

Virke spår en enorm vekst i netthandel i Norge i år. Ifølge handelsorganisasjonen kan handelen på nett øke med hele 25 prosent, til over 60 milliarder kroner. Allerede før koronakrisen var det kraftig vekst innen faghandel, og det skjøt ytterligere fart da samfunnet stengte i mars, med en oppgang på 37 prosent.

Aftenposten - 08 juli 20 kl. 06:15

Eksplosiv smittebølge fortsetter i USA

En eksplosiv bølge av koronasmitte fortsatte tirsdag over det sørlige og sørvestlige USA, der mange delstater er tvunget til å stenge ned igjen..

P4 - 16 mai 20 kl. 13:04

NAF frykter ladekøer

NAF frykter lange ladekøer langs norske veier i sommer. De har flere ganger etterlyst mer penger til å sette opp ladere til elbiler, både langs veiene og i byene. Men revidert nasjonalbudsjett inneholdt ikke midler til det.

E24 - 15 april 20 kl. 13:03

Coop om eksplosiv omsetning: – Har aldri sett lignende tall

Dagligvarebransjen kan ikke huske å ha sett vekst slik den vi så i corona-kvartalet 2020. Nå er kjedene spente på utviklingen i månedene fremover..

Aftenposten - 15 april 20 kl. 13:03

Coop om eksplosiv omsetning: – Har aldri sett lignende tall

Dagligvarebransjen kan ikke huske å ha sett vekst slik den vi så i corona-kvartalet 2020. Nå er kjedene spente på utviklingen i månedene fremover..

P4 - 14 mars 20 kl. 17:07

- 79 prosent vil permittere

Åtte av ti bedrifter vurderer nå å permittere ansatte. Det viser en undersøkelse NHO har gjort blant tusenvis av norske bedrifter. Andelen som vurderer dette har økt fra 26 til 79 prosent på under en uke.

VG - 14 mars 20 kl. 16:55

Sjokktall i NHO-undersøkelse: 79 prosent av bedriftene vil permittere

8 av ti bedrifter vil permittere ansatte, ifølge en NHO-undersøkelse. 24 prosent har allerede iverksatt permitteringer. - Vi tror ikke det vi leser.

Fler nyheter fra E24

E24 - 9 timer siden

Wall Street-indekser hentet seg inn rett før stengetid

Økte spenninger mellom USA og Kina og mangel på ny krisepakke bidro til en svak børsdag for Wall Street. Det på tross av overraskende gode jobbtall..

E24 - 10 timer siden

Rekordår for møbelbransjen i fjor

Mens de store møbelkjedene fikk rekordresultater i fjor, sakket Skeidar og Møbelringen akterut i fjor på tross av sterk vekst i møbelmarkedet. Hittil i år peker pilene til værs..

E24 - 11 timer siden

Stine Grøndal Sesseng gledet seg til å jobbe på kontoret. Så kom kontrabeskjeden.

Pr-byrået Try Råd er blant selskapene som nå oppfordrer sine medarbeidere til å jobbe hjemmefra. – Det var ekstremt krevende med hjemmekontor, hjemmeskole og hjemmebarnehage i mars, sier Stine Grøndahl Sesseng, seniorrådgiver i selskapet..

E24 - 12 timer siden

Konkurransetilsynet følger med på munnbindprisene – vil ikke sette pristak

Prisene på munnbind har skutt i være den siste tiden. Det har fått Konkurransetilsynet til å følge med, men konkurransedirektøren advarer mot å regulere prisene..

E24 - 17 timer siden

Innfører nasjonalt forbud mot alkoholservering

En nasjonal skjenkestopp etter midnatt er blant flere grep regjeringen innfører for å holde smittespredningen under kontroll..

E24 - 14 timer siden

Bareier reagerer på skjenkestopp: – Flere millioner kroner kommer til å gå tapt

Myndighetene innfører nasjonalt forbud mot servering av alkohol etter midnatt. Det får store konsekvenser for utelivsbransjen, og Virke er skuffet..

E24 - 16 timer siden

Åpner for å si opp alle svenske ansatte i Sunclass Airlines

Etter brudd i forhandlingene mellom flyselskapet og de ansatte i Stordalen-eide Sunclass Airlines, kan det nå gå mot oppsigelse av alle de ansatte i Sverige..

E24 - 16 timer siden

Aftonbladet: Stordalen sier opp svenske ansatte i Sunclass Airlines

Den svenske avisen Aftonbladet rapporterer at Stordalens Sunclass Airlines vil si opp samtlige svenske ansatte. Avisen har fått tilgang til en intern mail som beskriver oppsigelsene. Selskapet vil ikke selv bekrefte oppsigelsene..

E24 - 16 timer siden

«Månedens viktigste tall» slår forventningene

1,76 millioner nye jobber ble skapt i USA i måneden som gikk, viser ferske tall. Det er mer enn markedet forventet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt