VG > Sport

Thursday, 02 April, 23:10

VG - 26 Mar 20 kl. 21:08

Eksperter: Nyfødte bør være hos mor - også om hun har covid-19

I et nytt innlegg i Tidsskrift for Den norske legeforening, argumenterer flere fra det nyfødtmedisinske fagmiljøet i Norge for at barn uten symptomer ikke må splittes fra smittet mor etter fødselen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tidsskrift, Den, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eksperter, Nyfødte, bør, være, hos, mor, ogsåom , hun, har covid-19
Dagbladet - 28 Mar 20 kl. 23:08

Corona-smittet nyfødt døde

Et nyfødt barn, som er påvist coronavirus, har dødd i USA. Nå etterforskes det for fullt for å finne ut om barnet faktisk døde av viruset..

P4 - 24 Dec 19 kl. 07:33

Storbritannia vil DNA-teste nyfødte

Helseministeren i Storbritannia vil genteste alle nyfødte barn. På nyåret settes det i gang et prosjekt der 20.000 barn skal gentestes.

NRK - 14 Mar 20 kl. 14:01

Nyfødt baby smittet av koronavirus

I London er et nyfødt barn rammet av korona-viruset. Det er verdens yngste offer for sykdommen. Babyen og moren får nå behandling på et sykehus i London..

NRK - 14 Feb 20 kl. 12:25

Nyfødt baby reddet fra båt

En nyfødt baby er reddet sammen med 86 andre mennesker fra migrantbåter utenfor Kanariøyene. Spanske myndigheter opplyser fredag at 87 migranter fordelt på tre små båter ble funnet drivende i havet kvelden før, melder NTB..

NRK - 30 Jan 20 kl. 11:29

Mistenkt for forgiftning av nyfødte

En kvinnelig tysk sykepleier er pågrepet i den sørtyske byen Ulm, mistenkt for å ha forgiftet fem nyfødte med morfin i desember, skriver AFP. Sprøyter med morsmelk og morfin ble funnet i kvinnens skap. Alle de fem babyene overlevde..

VG - 24 Mar 20 kl. 21:41

Per Jostein fant nyfødt kalv i veien: – Så ut som en haug med gress

En nyfødt iskald kalv på villspor. Det var ikke det Per Jostein Simensen forventet da han kom kjørende i traileren forbi Gyl i Møre og Romsdal.

NRK - 25 Jan 20 kl. 16:02

Nyfødt baby funnet død på gata

En nyfødt baby ble lørdag morgen funnet død på gata i Portsmouth sørøst i England. Britisk politi går fra dør til dør og forsøker å finne spedbarnets mor. Politiet sier de er «ekstremt bekymret» for henne og ber henne ta kontakt, melder Sky News..

NRK - 18 Dec 19 kl. 13:47

Nyfødt baby forlatt i søppelkasse

En nyfødt baby forlatt i en søppelkasse i den greske byen Kalamata ble reddet ved en tilfeldighet fordi søppelbilen var forsinket på sin daglige runde, melder AFP. Søppelbilen komprimerer vanligvis søppelen, sier ordføreren til TV-kanalen Alpha TV..

Aftenposten - 28 Mar 20 kl. 20:42

Barnelegene: Koronasyk mor og frisk nyfødt skal ikke skilles. Men foreldrene bør bli hørt.

I en ny veileder anbefaler Barnelegeforeningen fortsatt at koronasyk mor og nyfødt baby ikke rutinemessig skal skilles etter fødsel..

P4 - 09 Mar 20 kl. 18:50

Ansatt på nyfødtavdelingen er smittet

En ansatt på nyfødtavdelingen på Ahus har testet positivt for koronaviruset. Det opplyser sykehuset i kveld. Personen ble smittet på ferie i Østerrike, og var på jobb sammen med 16 kolleger søndag.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Feltsykehus tas i bruk etter 30 nye dødsfall i Stockholm

Stockholm åpner et feltsykehus med plass til 140 intensivpasienter etter 30 nye koronadødsfall. Sykepleieres ordinære arbeidstid økes til 48 timer i uka..

VG - 1 time siden

Norsk idrett maktesløs mot Tetteys «høydetrening»

Alexander Tettey (33) skal drive med simulert høydetrening hjemme i England. Det er forbudt, ifølge Norges Idrettsforbunds lover. Men ikke for Premier League-proffen..

VG - 1 time siden

Høydehusdebatten: Forbudet fremstår som en vits

Det norske forbudet mot høydehus bør skrotes. Regelen er diskutabel i seg selv, og blir direkte latterlig når den ikke følges opp med systemer for kontroll og sanksjoner..

VG - 1 time siden

Aftenposten-anmelder tok reklameoppdrag

– Det gikk litt fort i svingen, sier Aftenpostens profilerte film- og tv-anmelder Asbjørn Slettemark (45)..

VG - 2 timer siden

LO og NHO svarte VG-leserne om corona-arbeidslivet

Dagpenger, feriedager, hjemmekontor, karantene, lønn, eget selskap, omsorgsdager, stengte barnehager, smittevern på jobben og studenters rettigheter. LO og NHO svarte VG-leserne om corona-arbeidslivet..

VG - 3 timer siden

Italiensk bokselegende, moren og broren døde av coronaviruset

I 1989 vant Angelo Rottoli (61) EM-kampen i cruiservekt mot norske Magne Havnaa på hjemmebane i italienske Bergamo. For få dager siden ble det bekreftet at Rottoli, hans mor og bror er blant de døde i coronaepidemien..

VG - 4 timer siden

Helene Olafsen tilbake på «Senkveld»

Bare to uker etter at hun fødte er Helene Olafsen tilbake i programlederstolen på «Senkveld»..

VG - 6 timer siden

Vålerengas svar til Lillestrøm: Taper minst 4 mill.

Ifølge daglig leder Erik Espeseth (53) i Vålerenga har klubben allerede tapt minst fire millioner kroner som følge av coronakrisen..

VG - 7 timer siden

Jessica Simpson trygler verden om å be

Jessica Simpson (39) sier hun finner trøst i troen i disse truende coronatider..

VG - 7 timer siden

Corona-hjelpen: Her finner du live-underholdning

Konsertene er avlyst, og kinoene og teatrene er stengt. Men fortvil ikke, mange har flyttet tilbudet over til den virtuelle verden. Her er oversikten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt