VG > Sport

Torsdag, 01 Oktober, 08:50

VG - 26 mars 20 kl. 21:08

Eksperter: Nyfødte bør være hos mor - også om hun har covid-19

I et nytt innlegg i Tidsskrift for Den norske legeforening, argumenterer flere fra det nyfødtmedisinske fagmiljøet i Norge for at barn uten symptomer ikke må splittes fra smittet mor etter fødselen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tidsskrift, Den, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eksperter, Nyfødte, bør, være, hos, mor, ogsåom , hun, har covid-19
P4 - 24 des. 19 kl. 07:33

Storbritannia vil DNA-teste nyfødte

Helseministeren i Storbritannia vil genteste alle nyfødte barn. På nyåret settes det i gang et prosjekt der 20.000 barn skal gentestes.

P4 - 17 aug. 20 kl. 08:38

Syke nyfødte medisineres unødig

Forholdene ved Rikshospitalets intensivavdeling er ikke bra for syke nyfødte. Det sier overlege ved avdelingen, Atle Moen, til Aftenposten. Han mener at stress, uro og kontinuerlig støy fra omgivelsene gjør at de syke nyfødte medisineres unødig.

VG - 27 sep. 20 kl. 10:25

To nyfødte isolert etter coronasmitte på nyfødtintensiven på Rikshospitalet

To nyfødte babyer på intensivavdelingen på Rikshospitalet er isolert etter at to ansatte ved avdelingen har fått påvist coronasmitte..

VG - 27 sep. 20 kl. 18:01

Slik håndterer de smitten på nyfødtintensiven

Nyfødtintensiven på Rikshospitalet har stengt dørene etter at det ble avdekket smitte blant sykepleiere fredag. Tre nyfødte barn er isolert..

NRK - 30 jan. 20 kl. 11:29

Mistenkt for forgiftning av nyfødte

En kvinnelig tysk sykepleier er pågrepet i den sørtyske byen Ulm, mistenkt for å ha forgiftet fem nyfødte med morfin i desember, skriver AFP. Sprøyter med morsmelk og morfin ble funnet i kvinnens skap. Alle de fem babyene overlevde..

VG - 21 mars 20 kl. 20:13

Linn Merethe og Steffen ble sendt hjem uten sine nyfødte tvillinger

Linn Merethe og Steffen Berland ble sendt hjem fra Haukeland Universitetssykehus uten sine nyfødte tvillinger, i frykt for at de hadde coronaviruset. Først nesten en uke senere fikk de se barna sine igjen..

Klartale - 12 mai 20 kl. 12:51

Angrep sykehus - nyfødte babyer reddet

Menn med våpen angriper et sykehus i Kabul i Afghanistan. Mødre og nyfødte babyer er reddet ut fra sykehuset..

VG - 15 mai 20 kl. 21:06

Terror mot nyfødte

Væpnede menn stormet en klinikk i Kabul og drepte minst 24 mødre, nyfødte barn og helsearbeidere. Da skytingen tok slutt var 18 spedbarn uten sine mødre. Kvinnene var enten drept eller såret..

P4 - 29 mai 20 kl. 16:26

Får besøke sine nyfødte barn

Nå skal far eller medmor også få besøke sine nyfødte på Oslo universitetssykehus. Fre neste torsdag åpnes det for kontrollert besøk på Ullevål og Rikshospitalet. I tillegg vil de aller fleste som ønsker å besøke pasienter også få gjøre det på, forutsatt at det er lav koronasmitte, skriver sykehuset..

VG - 14 juli 20 kl. 09:56

Replikk: Freebirth er galskap

I land uten fungerende helsevesen vil cirka 1 av 100 kvinner og cirka 4 av 100 nyfødte barn dø i forbindelse med fødsel. Det er altså gode grunner til at vi har en helsetjeneste som skal ivareta den fødende og den nyfødte..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Ny serie med Kristine Riis og Kevin Vågenes tar over for «Side om side» på NRK

Sesong åtte av «Side om side» er utsatt til 2021, og det gir rom for en ny serie. «Familien Lykke» blir å se på NRK på lørdager, med flere NRK-profiler i rollebesetningen..

VG - 1 time siden

Historisk kvinne gir seg - vil ikke si hvorfor

Den første kvinne til å dømme kamper i de fem øverste ligaene i Europa legger opp etter onsdagens tyske supercup-finale, der Erling Braut Haalands Borussia Dortmund tapte 3–2 for Bayern München..

VG - 1 time siden

Busstreiken er over

Busstreiken er avblåst og partene har kommet til enighet..

VG - 1 time siden

Chrissy Teigen og John Legend mistet sønnen: – Dyp sorg

Kjendisparet Chrissy Teigen og John Legend skriver på Twitter at de er i dyp sorg over å ha mistet sin sønn, som skulle få navnet Jack..

VG - 2 timer siden

Hareide vil ikke se RBK-flausen mot PSV: – Skal gravlegge den kampen

Fjorårets skrekkopplevelse mot PSV Eindhoven er ikke med i Åge Hareides forberedelser til torsdagens playoff i Europa League..

VG - 10 timer siden

Leah Isadoras hilsen til faren: – Jeg savner deg så mye

På Ari Behns fødselsdag – samme dag som hans urne ble satt ned på Vår Frelsers gravlund – skriver datteren Leah Isadora (15) hvor høyt hun savner faren..

VG - 10 timer siden

Milliardærarving Clare Bronfman dømt til fengsel i sexkult-opprullingen

Clare Bronfman (41) er i New York dømt til over seks år i fengsel for sin rolle i organisasjonen som skal ha holdt unge kvinner som sex-slaver..

VG - 10 timer siden

Juan Mata i hovedrollen da Manchester United slo Brighton i ligacupen

(Brighton - Manchester United 0–3) Kun tre av 22 spillere fikk «fornyet tillit» fra lørdagens kamp mellom samme motstandere. Juan Mata var blant de nye fjesene som takket og bukket da han fikk sjansen..

VG - 13 timer siden

Verdensstjernene må sitte i karantene i Stavanger: – Klar fordel for Magnus

Mens fotball- og håndballspillere får et ganske mykt corona-opphold i Norge, må verdens beste sjakkspillere sitte i karantene i ti dager før Norway Chess, som starter mandag..

VG - 14 timer siden

Sliteseier for Ruud – møter verdensstjerne i neste runde

(Ruud-Paul 6–1, 1–6, 6–3, 1–6, 6–3) Casper Ruud (21) måtte grave dypt for å kjempe seg videre mot Tommy Paul (23). I neste runde av French Open møter han verdenstreer Dominic Thiem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt