VG > Økonomi

Sunday, 18 February, 03:53

VG - 23 Sep 17 kl. 07:21

Ekspert etter nye trusler: – Farlig at Vesten ikke kjenner Nord-Koreas leder

– Vi vet så lite om Kim Jong-un at det er vanskelig å vite om han virkelig er farlig. Vesten bør snarest sørge for å bli kjent med ham, sier Nord-Korea-forsker Geir Helgesen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kim Jong, Nord-Korea, Geir Helgesen, Vesten, Nord-Koreas

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ekspert, etter, nye, trusler, Farligat , Vesten, ikke, kjenner, Nord-Koreas leder
P4 - 15 Jan 18 kl. 15:15

Vil tiltale islamist for trusler

Politiets sikkerhetstjeneste har innstilt på å tiltale norsk-irakiske islamisten Mohyeldeen Mohammad for trusler mot Venstres Abid Raja. Det skriver Nettavisen. Tiltalen går på trusler mot stortingsrepresentanter, grove trusler, og hensynsløs atferd..

NRK - 15 Jan 18 kl. 15:00

Vil tiltale islamist for trusler

Politiets sikkerhetstjeneste har innstilt på å tiltale norsk-irakiske islamisten Mohyeldeen Mohammad for trusler mot Venstres Abid Raja. Tiltalen går på trusler mot stortingsrepresentanter, grove trusler, og hensynsløs atferd, skriver Nettavisen..

P4 - 31 Jan 18 kl. 10:34

Røkke utsatt for alvorlige trusler

Politiet bekrefter at milliardær Kjell Inge Røkke er utsatt for alvorlige trusler fra en torpedo. I går ble det kjent at en pengeinnkrever er siktet for trusler mot Røkke. Politiet sier nå til VG at truslene er av en karakter som vil kunne føre til fengselsstraff.

P4 - 26 Sep 17 kl. 12:35

Politiet vil fengsle skoleelev etter trusler

Politiet på Kongsberg vil fengsle en mannlig elev som kom med verbale trusler i et klasserom på Kongsberg videregående skole i går. Eleven er 18 år gammel og politiet har siktet han for grove trusler. De vil nå fengsle han i to uker med brev og besøkskontroll, da de mener det er fare for bevisforspillelse, melder NTB..

NRK - 10 Jul 17 kl. 12:00

Væpnet aksjon etter trusler

Politiet skal ha aksjonert mot en privatadresse på Fjellhamar for kort tid siden, og en person er pågrepet, skriver Romerikes Blad. Ifølge avisen rykket politiet ut til en adresse etter trusler mot et NAV-kontor med maskinpistoler, skjold og hjelmer..

NRK - 30 Jan 18 kl. 21:31

Siktet for trusler mot Røkke

Etter hva NRK får opplyst er en kjent torpedo siktet for trusler mot finansmannen Kjell Inge Røkke..

P4 - 10 Jul 17 kl. 12:15

Væpnet aksjon etter trusler

Politiet skal ha aksjonert mot en privatadresse på Fjellhamar i Oslo for kort tid siden. En person er pågrepet, og ifølge Romerikes Blad skal politiet ha rykket ut til adressen med maskinpistoler, skjold og hjelmer etter trusler mot et NAV-kontor..

P4 - 30 Aug 17 kl. 08:40

Svenske journalister mottar trusler etter Johaug-saken

Flere svenske journalister har mottatt trusler fra sinte nordmenn på grunn av deres dekning av Therese Johaug-saken. Tomas Petterson og kollega Ludvig Holmberg i avisen Expressen sier til Nettavisen at de har mottatt flere trusler etter at de har gitt uttrykk for at straffen Johaug fikk var rettferdig. Holmberg forteller blant annet at han har fått høre at han aldri burde sette sin fot i Norge..

P4 - 07 Sep 17 kl. 19:26

PST: Valgkampretorikk og tema gir flere trusler

Valgkampen gir et høyere antall trusler til politikerne. Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har løpende dialog med myndighetspersoner, inkludert toppolitikere, partigrupper og komiteer, og sier de får litt ekstra å gjøre før valg, melder NTB. Det er ikke noe større antall trusler i år enn vanlig, opplyser de..

P4 - 28 Nov 17 kl. 08:09

Har mottatt 102 trusler på tre år

Norske domstoler har mottatt 102 trusler de siste tre årene. Det skriver nettstedet Rett24. Kartleggingen er gjort etter at sorenskriveren ved Hedmarken tingrett fikk huset sitt påtent i 2013..

Fler nyheter fra VG

VG - 16 timer siden

Dømt til døden fire ganger for drapet på Zainab (6)

Seksåringen var på vei til koranskole da hun plutselig ble borte. Fem dager senere ble hun funnet på en søppelplass, voldtatt og drept..

VG - 23 timer siden

Trump tas imot i Florida: – Jeg vil ikke se han her

PARKLAND, FLORIDA (VG) Trump ankom fredag kveld sørlige Florida hvor han traff ofre og helsepersonell. Men presidenten nektet fremdeles å svare på spørsmål om våpenlover..

VG - Igår: 19:58

Folkehelseinstituttet kutter deler av sin smitteovervåkning

Folkehelseinstituttet skal stanse deler av sin mikrobiologisk overvåkning, som følge av budsjettkutt, og gå over til ny teknologi. Det kan få konsekvenser for norsk smitteberedskap og føre til flere oppsigelser, tror ansatte..

VG - Igår: 19:48

Porosjenko viste frem EU-flagg med kulehull fra Øst-Ukraina: – Ukraina er slagmarken for Europas verdier

MÜNCHEN (VG) Ukrainas president Petro Porosjenko sier Russland fører en «hybrid verdenskrig» og oppfordrer Vesten til å øke presset på Moskva på grunn av landets ekspansjonisme i Ukraina..

VG - Igår: 13:01

«Stakkars deg!»

Jeg føler meg faktisk heldig som slipper å vokse opp i en dysfunksjonell familie. Det som derimot er vanskelig, er å måtte forklare om og om igjen at jeg har det veldig bra selv om jeg ikke bor sammen med mine biologiske foreldre..

VG - Igår: 12:46

Ny byggesmell reiser tvil om Thommessens framtid

Tre stemte blankt og 80 stemte imot da Olemic Thommessen ble gjenvalgt som stortingspresident i høst. På nytt reises spørsmålet om han har Stortingets tillit..

VG - Igår: 08:11

Det handler om fattigdom

Situasjonen på Søndre Nordstrand i Oslo har bakgrunn i en systematisk nedprioritering av området..

VG - I førrgår: 19:32

David Hogg (17) overlevde skoleskytingen i Florida: – Blod renner i amerikanske klasserom

PARKLAND (VG) Etter at skolen hans ble arenaen for nok en skoleskyting er David Hoggs budskap til politikerne klart: – Folk må stå opp og handle, uten det vil ingenting forandre seg og flere barn vil dø..

VG - I førrgår: 17:26

Donald Trump etter skoleskytingen: – Vi lider med alle som mistet livet

Donald Trump oppfordrer USA til å stå sammen som en familie etter skoleskytingen i Florida..

VG - I førrgår: 15:43

Kjell Inge Røkke og kona flytter fra hverandre

Kjell Inge Røkke og Anne Grete Eidsvig vil fortsatt være naboer på Konglungen i Asker, men flytter fra hverandre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt