VG > Økonomi

Thursday, 19 October, 01:51

VG - 23 Sep 17 kl. 07:21

Ekspert etter nye trusler: – Farlig at Vesten ikke kjenner Nord-Koreas leder

– Vi vet så lite om Kim Jong-un at det er vanskelig å vite om han virkelig er farlig. Vesten bør snarest sørge for å bli kjent med ham, sier Nord-Korea-forsker Geir Helgesen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kim Jong, Nord-Korea, Geir Helgesen, Vesten, Nord-Koreas

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ekspert, etter, nye, trusler, Farligat , Vesten, ikke, kjenner, Nord-Koreas leder
P4 - 26 Sep 17 kl. 12:35

Politiet vil fengsle skoleelev etter trusler

Politiet på Kongsberg vil fengsle en mannlig elev som kom med verbale trusler i et klasserom på Kongsberg videregående skole i går. Eleven er 18 år gammel og politiet har siktet han for grove trusler. De vil nå fengsle han i to uker med brev og besøkskontroll, da de mener det er fare for bevisforspillelse, melder NTB..

NRK - 10 Jul 17 kl. 12:00

Væpnet aksjon etter trusler

Politiet skal ha aksjonert mot en privatadresse på Fjellhamar for kort tid siden, og en person er pågrepet, skriver Romerikes Blad. Ifølge avisen rykket politiet ut til en adresse etter trusler mot et NAV-kontor med maskinpistoler, skjold og hjelmer..

P4 - 10 Jul 17 kl. 12:15

Væpnet aksjon etter trusler

Politiet skal ha aksjonert mot en privatadresse på Fjellhamar i Oslo for kort tid siden. En person er pågrepet, og ifølge Romerikes Blad skal politiet ha rykket ut til adressen med maskinpistoler, skjold og hjelmer etter trusler mot et NAV-kontor..

P4 - 30 Aug 17 kl. 08:40

Svenske journalister mottar trusler etter Johaug-saken

Flere svenske journalister har mottatt trusler fra sinte nordmenn på grunn av deres dekning av Therese Johaug-saken. Tomas Petterson og kollega Ludvig Holmberg i avisen Expressen sier til Nettavisen at de har mottatt flere trusler etter at de har gitt uttrykk for at straffen Johaug fikk var rettferdig. Holmberg forteller blant annet at han har fått høre at han aldri burde sette sin fot i Norge..

P4 - 07 Sep 17 kl. 19:26

PST: Valgkampretorikk og tema gir flere trusler

Valgkampen gir et høyere antall trusler til politikerne. Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har løpende dialog med myndighetspersoner, inkludert toppolitikere, partigrupper og komiteer, og sier de får litt ekstra å gjøre før valg, melder NTB. Det er ikke noe større antall trusler i år enn vanlig, opplyser de..

P4 - 11 Jul 17 kl. 13:19

Tre menn pågrepet etter trusler

Tre menn i 20-årene er pågrepet etter en stor politiaksjon i Tønsberg. Det skriver Tønsberg Blad. Politiet opplyser til avisen at de tre er pågrepet for trusler etter at de oppsøkte en mann i 20-årene og truet med å drepe ham..

P4 - 26 Sep 17 kl. 21:18

Elev satt i varetekt etter trusler

En elev på Kongsberg videregående skole er varetektsfengslet i to uker etter å ha kommet med trusler på skolen. Det melder Laagendalsposten. Skoleskyting skal ha vært et tema i truslene som ble framsatt verbalt i et klasserom denne uka.

P4 - 03 Jul 17 kl. 18:07

Ber skolene ha fokus på vold og trusler

Skolene må sette problemet med vold og trusler mot lærere høyere på dagsorden, det mener Arbeidstilsynet. Totalt utsettes omlag 200.000 norske arbeidstakere for vold og trusler hvert år, og lærerne er blant de som er mest utsatt, det sier regiondirektør i Arbeidstilsynet, Hanne Luthen.

NRK - 30 Aug 17 kl. 10:57

Dømt for trusler

En mann i 50-årene fra Sør-Trøndelag er dømt til 21 dagers ubetinget fengsel for trusler og hatefulle ytringer mot eks-politikeren Akhtar Chaudry, skriver Adresseavisen..

NRK - 30 Aug 17 kl. 10:57

Dømt for trusler mot Chaudry

En mann i 50-årene fra Sør-Trøndelag er dømt til 21 dagers ubetinget fengsel for trusler og hatefulle ytringer mot eks-politikeren Akhtar Chaudry, skriver Adresseavisen..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Professor: Kan bli krig mellom Assad og kurderne i Syria

Syrias demokratiske styrker har nå kontroll over hele Raqqa, men kampene og lidelsene i Syria er langt fra over..

VG - 2 timer siden

Marihuana for millioner opp i røyk

Tonnevis av marihuana verdt millioner av dollar gikk bokstavelig talt opp i røyk under skogbrannene i Nord-California. Det er krise for en bransje som neste år blir fullstendig legalisert..

VG - 4 timer siden

Tidligere forsvarstopper slakter regjeringens nye plan for Hæren

To tidligere forsvarstopper tar et kraftig oppgjør med planen for den nye hæren. – Dette handler om liv og død, mener general Kjell Grandhagen..

VG - 4 timer siden

Derfor er det stor uro i Catalonia

Uansett om Catalonia erklærer selvstendighet eller ikke, er Spania et skritt nærmere den største politiske krisen i landets moderne historie..

VG - 5 timer siden

Traff på død elg i tre

Svenske Andreas Kling trodde ikke sine egne øyne da han startet jaktdagen på elgjaktens første dag..

VG - 5 timer siden

Peshmerga-talsmann til VG: – Vesten har sviktet oss

ISTANBUL (VG) Etter 48 timer er lynoffensiven i Nord-Irak over. Kurdernes president Barzani lover at uavhengighetskampen ikke var forgjeves..

VG - 8 timer siden

Drept soldats mor mener Trump viser sønnen mangel på respekt

Moren til soldaten som ble drept i Niger 4. oktober, reagerer på måten Trump forholdt seg til familien på etter sønnens død..

VG - 7 timer siden

Denne sjokkvideoen fikk to sparket

De to sikkerhetsvaktene som halte passasjeren David Dao skrikende og blødende ut av et overbooket United Airlines-fly, etter at de hadde påført ham brukket nese, hjernerystelse og utslåtte tenner, har nå fått sparken..

VG - 7 timer siden

Jeff Sessions vil ikke avsløre innholdet i samtaler med president Trump

WASHINGTON, D.C. (VG) USAs justisminister ville onsdag ikke svare på spørsmål fra Senatet om Donald Trump ba ham fjerne tidligere FBI-direktør James Comey på grunn av Russland-etterforskningen..

VG - 8 timer siden

E-sjefen: – Vanskelig å se for seg at Russland ikke har scenarioer for Svalbard

Sjefen for etterretningstjenesten avviser at Russland øvde på invasjon av Svalbard i september. Men han tror den norske øygruppen inngår i russernes planer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt