VG > Økonomi

Thursday, 14 December, 01:22

VG - 23 Sep 17 kl. 07:21

Ekspert etter nye trusler: – Farlig at Vesten ikke kjenner Nord-Koreas leder

– Vi vet så lite om Kim Jong-un at det er vanskelig å vite om han virkelig er farlig. Vesten bør snarest sørge for å bli kjent med ham, sier Nord-Korea-forsker Geir Helgesen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kim Jong, Nord-Korea, Geir Helgesen, Vesten, Nord-Koreas

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ekspert, etter, nye, trusler, Farligat , Vesten, ikke, kjenner, Nord-Koreas leder
P4 - 26 Sep 17 kl. 12:35

Politiet vil fengsle skoleelev etter trusler

Politiet på Kongsberg vil fengsle en mannlig elev som kom med verbale trusler i et klasserom på Kongsberg videregående skole i går. Eleven er 18 år gammel og politiet har siktet han for grove trusler. De vil nå fengsle han i to uker med brev og besøkskontroll, da de mener det er fare for bevisforspillelse, melder NTB..

NRK - 10 Jul 17 kl. 12:00

Væpnet aksjon etter trusler

Politiet skal ha aksjonert mot en privatadresse på Fjellhamar for kort tid siden, og en person er pågrepet, skriver Romerikes Blad. Ifølge avisen rykket politiet ut til en adresse etter trusler mot et NAV-kontor med maskinpistoler, skjold og hjelmer..

P4 - 10 Jul 17 kl. 12:15

Væpnet aksjon etter trusler

Politiet skal ha aksjonert mot en privatadresse på Fjellhamar i Oslo for kort tid siden. En person er pågrepet, og ifølge Romerikes Blad skal politiet ha rykket ut til adressen med maskinpistoler, skjold og hjelmer etter trusler mot et NAV-kontor..

P4 - 30 Aug 17 kl. 08:40

Svenske journalister mottar trusler etter Johaug-saken

Flere svenske journalister har mottatt trusler fra sinte nordmenn på grunn av deres dekning av Therese Johaug-saken. Tomas Petterson og kollega Ludvig Holmberg i avisen Expressen sier til Nettavisen at de har mottatt flere trusler etter at de har gitt uttrykk for at straffen Johaug fikk var rettferdig. Holmberg forteller blant annet at han har fått høre at han aldri burde sette sin fot i Norge..

P4 - 07 Sep 17 kl. 19:26

PST: Valgkampretorikk og tema gir flere trusler

Valgkampen gir et høyere antall trusler til politikerne. Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har løpende dialog med myndighetspersoner, inkludert toppolitikere, partigrupper og komiteer, og sier de får litt ekstra å gjøre før valg, melder NTB. Det er ikke noe større antall trusler i år enn vanlig, opplyser de..

P4 - 28 Nov 17 kl. 08:09

Har mottatt 102 trusler på tre år

Norske domstoler har mottatt 102 trusler de siste tre årene. Det skriver nettstedet Rett24. Kartleggingen er gjort etter at sorenskriveren ved Hedmarken tingrett fikk huset sitt påtent i 2013..

P4 - 11 Jul 17 kl. 13:19

Tre menn pågrepet etter trusler

Tre menn i 20-årene er pågrepet etter en stor politiaksjon i Tønsberg. Det skriver Tønsberg Blad. Politiet opplyser til avisen at de tre er pågrepet for trusler etter at de oppsøkte en mann i 20-årene og truet med å drepe ham..

NRK - 28 Nov 17 kl. 08:03

Har mottatt 102 trusler på tre år

Norske domstoler har mottatt 102 trusler siden 2014, skriver Rett24. Høyesterettsdommer Per Erik Bergsjø ble bedt om å undersøke dagens regelverk, etter at sorenskriveren ved Hedmarken tingrett fikk huset sitt påtent i 2013..

P4 - 27 Oct 17 kl. 09:49

Dømt for trusler mot skole

En 18-åring er dømt til 30 dagers samfunnsstraff for trusler mot en videregående skole i Arendal. Det var i mai i år at han la ut et bilde av en hånd som holdt en pistol, og skrev at man ikke burde komme til skolen dagen etter. Trusselen ble fanget opp av elever, og senere samme dag ble 18-åringen pågrepet av politiet..

P4 - 26 Sep 17 kl. 21:18

Elev satt i varetekt etter trusler

En elev på Kongsberg videregående skole er varetektsfengslet i to uker etter å ha kommet med trusler på skolen. Det melder Laagendalsposten. Skoleskyting skal ha vært et tema i truslene som ble framsatt verbalt i et klasserom denne uka.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Politiet utvider siktelsen mot idrettsprofil: Brukte ulovlig arbeidskraft

Idrettsprofilen fra Oslo ble først siktet for å ha huset filippinske arbeidere som han visste at oppholdt seg ulovlig i Norge. Nå er siktelsen mot ham utvidet..

VG - 3 timer siden

Stadig flere journalister kastes i fengsel

262 journalister sitter nå i fengsel, og det er flere enn noensinne. Tyrkia, Kina og Egypt topper lista..

VG - 5 timer siden

USA: Enighet om ny skattelov

WASHINGTON, D.C. (VG) Donald Trump er enda et steg nærmere å få gjennom sin første store lov etter at Senatet og Representantenes hus onsdag ble enige om et felles forslag til ny skattelov..

VG - 9 timer siden

Historisk i Stortinget: Slutt på straff for rusmisbrukere

Bruk av narkotika skal ikke lenger straffes, men behandles. Flertallet i Stortinget gjør nå en historisk omlegging av norsk narkotikapolitikk, og vil overføre ansvaret fra justis til helse..

VG - 9 timer siden

Lagmannsretten skjerper straffen: Dømt til 15 års forvaring for drapet på Gerd (78)

Jonny Hansen (65) i Borgarting lagmannsrett dømt til 15 års forvaring for forsettlig drap på Gerd Else Hansen (78)..

VG - 11 timer siden

Langrenn er en truet idrettsgren

Langrenn må inn på listen over truede idrettsgrener. Dersom ikke langrenn tar profilbyggingen av utøverne på alvor, er jeg redd nasjonalidretten er godt inne på siste etappe..

VG - 16 timer siden

Trump om sjokktapet i Alabama: – Jeg hadde rett!

Republikanerne tapte Alabama for første gang på 25 år. President Donald Trump investerte mye prestisje i å få overgrepsanklagede Roy Moore valgt – men sier nå at han hele tiden visste at Moore var sjanseløs..

VG - 12 timer siden

Fikk slakt av Vegtilsynet – fortsatte som før

Statens vegvesen i vest ville ikke rette seg etter Vegtilsynets sterkt kritiske rapport om sjekk av brosikkerheten. Så snudde de totalt..

VG - 13 timer siden

Lovlig prostitusjon reduserer HIV-smitte

Sexkjøp er ikke en marginal aktivitet som forsvinner med en liten advarsel fra politiet..

VG - 13 timer siden

Professor slakter LO og NHOs involvering i SSB-saken

LO og NHO har vært to av finansminister Siv Jensens viktigste støttespillere i striden om Statistisk sentralbyrå (SSB). – De bruker sin legitimitet til å drive en dårlig sak, sier professor Kjetil Storesletten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt