VG > Økonomi

Sunday, 24 June, 22:15

VG - 23 Sep 17 kl. 07:21

Ekspert etter nye trusler: – Farlig at Vesten ikke kjenner Nord-Koreas leder

– Vi vet så lite om Kim Jong-un at det er vanskelig å vite om han virkelig er farlig. Vesten bør snarest sørge for å bli kjent med ham, sier Nord-Korea-forsker Geir Helgesen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kim Jong, Nord-Korea, Geir Helgesen, Vesten, Nord-Koreas

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ekspert, etter, nye, trusler, Farligat , Vesten, ikke, kjenner, Nord-Koreas leder
NRK - 15 Jan 18 kl. 15:00

Vil tiltale islamist for trusler

Politiets sikkerhetstjeneste har innstilt på å tiltale norsk-irakiske islamisten Mohyeldeen Mohammad for trusler mot Venstres Abid Raja. Tiltalen går på trusler mot stortingsrepresentanter, grove trusler, og hensynsløs atferd, skriver Nettavisen..

P4 - 15 Jan 18 kl. 15:15

Vil tiltale islamist for trusler

Politiets sikkerhetstjeneste har innstilt på å tiltale norsk-irakiske islamisten Mohyeldeen Mohammad for trusler mot Venstres Abid Raja. Det skriver Nettavisen. Tiltalen går på trusler mot stortingsrepresentanter, grove trusler, og hensynsløs atferd..

P4 - 31 Jan 18 kl. 10:34

Røkke utsatt for alvorlige trusler

Politiet bekrefter at milliardær Kjell Inge Røkke er utsatt for alvorlige trusler fra en torpedo. I går ble det kjent at en pengeinnkrever er siktet for trusler mot Røkke. Politiet sier nå til VG at truslene er av en karakter som vil kunne føre til fengselsstraff.

P4 - 26 Sep 17 kl. 12:35

Politiet vil fengsle skoleelev etter trusler

Politiet på Kongsberg vil fengsle en mannlig elev som kom med verbale trusler i et klasserom på Kongsberg videregående skole i går. Eleven er 18 år gammel og politiet har siktet han for grove trusler. De vil nå fengsle han i to uker med brev og besøkskontroll, da de mener det er fare for bevisforspillelse, melder NTB..

NRK - 10 Jul 17 kl. 12:00

Væpnet aksjon etter trusler

Politiet skal ha aksjonert mot en privatadresse på Fjellhamar for kort tid siden, og en person er pågrepet, skriver Romerikes Blad. Ifølge avisen rykket politiet ut til en adresse etter trusler mot et NAV-kontor med maskinpistoler, skjold og hjelmer..

NRK - 20 Mar 18 kl. 23:06

Orientert om trusler mot Hareide

PST er informert etter at KrF-leder Knut Arild Hareide har mottatt flere trusler på sosiale medier etter at justisminister Sylvi Listhaug (Frp) trakk seg. Ifølge Bergens Tidende blir Hareide kalt for både judas og quisling..

NRK - 30 Jan 18 kl. 21:31

Siktet for trusler mot Røkke

Etter hva NRK får opplyst er en kjent torpedo siktet for trusler mot finansmannen Kjell Inge Røkke..

Dagbladet - 22 Mar 18 kl. 22:28

PST jakter nett-troll etter trusler mot politikere

Etter grove trusler og sjikane mot Knut Arild Hareide, Jonas Gahr Støre og Sylvi Listhaug har PST og politiet de siste dagene oppsøkt en rekke nett-troll..

P4 - 10 Jul 17 kl. 12:15

Væpnet aksjon etter trusler

Politiet skal ha aksjonert mot en privatadresse på Fjellhamar i Oslo for kort tid siden. En person er pågrepet, og ifølge Romerikes Blad skal politiet ha rykket ut til adressen med maskinpistoler, skjold og hjelmer etter trusler mot et NAV-kontor..

P4 - 30 Aug 17 kl. 08:40

Svenske journalister mottar trusler etter Johaug-saken

Flere svenske journalister har mottatt trusler fra sinte nordmenn på grunn av deres dekning av Therese Johaug-saken. Tomas Petterson og kollega Ludvig Holmberg i avisen Expressen sier til Nettavisen at de har mottatt flere trusler etter at de har gitt uttrykk for at straffen Johaug fikk var rettferdig. Holmberg forteller blant annet at han har fått høre at han aldri burde sette sin fot i Norge..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Erdogan erklærer valgtriumf – kaller valget «en seier for demokratiet»

ANKARA/ISTANBUL (VG) Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan (65) erklærer valgseier. Men opposisjonen stoler ikke på opptellingen..

VG - 2 timer siden

Narkobeslag på nesten to tonn i seilbåt ved Kanariøyene

I skjulte rom i seilbåten «Pepper Sauce» fant spansk politi 1850 kilo kokain..

VG - 6 timer siden

Sjekk sola! Optisk fenomen vekker oppsikt

Lysfenomenet «halo» som danner det som ser ut som en glorie rundt solen på Østlandet i dag, er ifølge meteorologene relativt vanlig..

VG - 9 timer siden

Forbønn, makt og penger

VG skal ha ros for å rette søkelys mot den praksis enkelte «helbredelsespredikanter» bedriver..

VG - 9 timer siden

Pårørende: Maren (24) lå dødssyk på Radiumhospitalet - fant tre nattevakter sovende

Radiumhospitalet, natt til 14. Februar 2017: Kreftsyke Maren Friberg (24) har store magesmerter og ringer i alarmen for å få morfin. Ingen sykepleier kommer.

VG - 12 timer siden

Kjære ungdommer! (Og eventuelt voksne som måtte trenge å høre det)

Ungdomstiden kan være tøff. Du må stå imot press fra mange kanter om å levere og å prestere. Om å ikke være for mye, og ikke for lite, av alt mulig..

VG - 16 timer siden

Blanke ark uten fargestifter

Ella i NRKs «Skam»-oppfølger fremstilles ikke som spesiell, lovende, sprudlende eller spennende. Det gjør serien «Blank» oppsiktsvekkende..

VG - 17 timer siden

Drap og nasjonale traumer

Når et brutalt drap som det på Sjøvegan forblir uoppklart, påfører det de etterlatte, lokalsamfunnet og hele Norge et traume..

VG - Igår: 21:10

Titalls tusen demonstrerte mot brexit i London

Titalls tusen mennesker demonstrerte lørdag i London med krav om at det holdes en ny folkeavstemning om Storbritannias EU-utmelding..

VG - Igår: 12:53

33 gravide kvinner i surrogati-ring fengslet

En kineser og fire andre ledere av en ulovlig surrogati-virksomhet i Phnom Penh, er mistenkt for å ha solgt surrogatbabyer til foreldre i Kina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt