P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 02:05

P4 - 23 May 20 kl. 16:22

Eksamen avlyst - løsningen lå på nett

Eksamen for førsteårsstudentene på NTNU er nå avlyst i generell kjemi.
Årsaken er at løsningen ble lagt ut samtidig med oppgaven.
NTNU sier til Adresseavisen at det er beklagelig at 78 studenter dermed ikke får tatt hjemmeeksamen denne helgen.
Så nå blir det satt opp en ny dato for eksamen før sommerferien..
Les mer på P4


Les mer om:
NTNU, Adresseavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eksamen, avlyst, løsningen, , nett
VG - 26 Mar 20 kl. 21:37

Dette mener elevene om avlyst eksamen: - Mer rettferdig

Onsdag ble det klart at skriftlig eksamen for 10.-klassinger og for avgangselever fra videregående er avlyst som følge av coronautbruddet. Det syns disse fire elevene er helt greit..

P4 - 18 May 20 kl. 06:13

Færre privatister tar eksamen

Flere tusen privatister har trukket seg fra eksamen. I utgangspunktet hadde 40.000 privatister meldt seg opp til skriftlig eksamen denne våren, men på grunn av koronakrisen har nå 6000 av disse trukket seg, melder NRK.

NRK - 16 Mar 20 kl. 06:43

Melby lover svar om eksamen

Kunnskapsminister Guri Melby lover svar i løpet av noen dager til de mange ungdommene som venter i spenning på om årets eksamen blir avlyst. Elever i ungdomsskolen og på videregående skole vil få vitnemål, men kanskje uten eksamenskarakter..

P4 - 20 Mar 20 kl. 10:51

Lover eksamenssvar i neste uke

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen lover avgangselever svar om de får tatt eksamen i løpet av neste uke. Til Budstikka sier departementet at de jobber med å avklare hva som skjer med eksamen og fagprøver for elever og lærlinger. Alle elever i grunnskolen og videregående opplæring vil få vitnemål selv om eksamner skulle bli avlyst..

NRK - 25 Mar 20 kl. 16:55

Avgjør muntlig eksamen etter påske

Regjeringa har ikke tatt noen endelig avgjørelse om man skal avholde muntlig eksamen i videregående skole denne våren, sa kunnskapsminister Guri Melby (V) onsdag. Besluttninga om dette vil komme etter påske sa Melby. Skriftlig eksamener er avlyst..

P4 - 17 Apr 20 kl. 15:54

Privatister i Viken får ta eksamen

Privatister i Viken fylkeskommune får ta eksamen fra neste uke. Eksamen gjennomføres i tråd med nasjonale smittevernråd, skriver Budstikka. For privatister i resten av landet er det foreløpig uklart når eksamen kan avholdes..

NRK - 17 Apr 20 kl. 15:27

Klart for eksamen i Viken

Fra mandag får privatister i Viken fylkeskommune avlegge eksamen som normalt. Eksamen gjennomføres i tråd med nasjonale smittevernråd, sier fylkesdirektør for utdanning og kompetanse, Solveig Olsen i Viken, til Budstikka..

P4 - 03 Apr 20 kl. 09:43

Usikre på om de får begynne på studier

Mange elever som skulle ta eksamen som privatist i april er nå usikre på om de får begynne på det studiet de ønsker ti høsten. Privatistkontoret i Oslo sier det ikke blir gjennomført noen eksamen mellom 14. og 30.

NRK - 21 Apr 20 kl. 15:25

Avlyser munnleg eksamen

Regjeringa har avgjort at alle munnlege, munnleg-praktiske og praktiske eksamenar i vidaregåande skule vert avlyst våren 2020. Det kjem fram i ei pressemelding frå Kunnskapsdepartementet..

NRK - 26 Mar 20 kl. 17:46

Vil åpne for eksamener i Sverige

Myndighetene i Sverige åpner for at elever på siste året av videregående skole kan få komme tilbake for å få tatt eksamner, skriver Dagens Nyheter. Folkhälsomyndighetens Anders Tegnell er positiv til oppmykning. I Norge er skriftlig eksamen avlyst..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 3 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 3 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 3 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 3 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 3 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 3 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 3 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 3 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 4 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt