NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 22:51

NRK - 21 Apr 19 kl. 04:50

Ein ung mann omkom i bilulukke

Det var ein mann i 20-åra som omkom i trafikkulukka i Moss natt til søndag, melder Øst politidistrikt. Pårørande er varsla..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Moss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ein, ung, mann, omkomi , bilulukke
Aftenposten - 17 May 19 kl. 07:50

Mann omkom i trafikkulykke i Sarpsborg

En mann i 30-årene omkom da han kjørte inn i et tre etter å ha unndratt seg kontroll fra politiet i Sarpsborg i Østfold torsdag kveld..

Dagbladet - 10 May 19 kl. 19:16

Gravemaskin veltet over person - mann (39) omkom

En 39 år gammel mann omkom fredag ettermiddag, etter å ha fått en gravemaskin over seg i Trøndelag. Ulykken skjedde da gravemaskinen skulle lastes på en semitrailer..

Dagbladet - 10 May 19 kl. 19:16

Gravemaskin veltet - mann (39) omkom

En 39 år gammel mann omkom etter å ha kommet i klem under en gravemaskin i Trøndelag fredag ettermiddag..

NRK - 03 May 19 kl. 08:14

Mann omkom i bilulykke i Telemark

Ein mann omkom då to bilar frontkolliderte i Drangedal i Telemark fredag morgon. Den andre personen som var involvert i ulykka er skadd ifølgje politiet..

NRK - 18 Feb 19 kl. 06:36

Mann og kvinne omkom i ulukka

Ein mann og ei kvinne i 40-åra frå Rogaland omkom då helikopteret dei sat i styrta på Røldalsfjellet i Hordaland søndag. Dei to vart funne tidleg måndag morgon. Dei var på veg mot Karmøy..

NRK - 13 Jan 19 kl. 17:35

Nordmann omkom i Tyrkia

En nordmann omkom i Tyrkia natt til søndag, melder VG som siterer pressetalsperson i UD. Ifølge avisen har flere tyrkiske medier skrevet om en norsk mann i 60-årene som ble påkjørt og døde i Alanya, men UD vil ikke bekrefte om det er samme mann..

Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 07:17

Mann omkom i trafikkulykke i Moss

En mann i 20-årene omkom i en trafikkulykke i Moss natt til søndag. Vitner sier til politiet at høy fart kan være årsaken til ulykken..

P4 - 18 May 19 kl. 13:39

Mann omkom etter fall

En mann i 40-årene omkom etter å ha falt ned fra en balkong i tredje etasje i Sande sentrum i morgentimene i dag. Det skriver Drammens Tidende. Politiets innsatsleder Hans Petter Gulliksen sier til avisen at det er opprettet en undersøkelsessak, men at alt tyder på at det har vært en ulykke.

Aftenposten - 28 Apr 19 kl. 09:14

Mann i 20-årene omkom i trafikkulykke på E16

En mann i 20-årene omkom i en trafikkulykke på E16 ved Nybakkrysset i Ullensaker i Akershus søndag morgen..

Aftenposten - 15 Apr 19 kl. 12:07

Mann omkom i scooterulykke i Telemark

En mann omkom og en annen ble lettere skadet i en snøscooterulykke mandag ved Kvannefjellet i Telemark..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 45 minutter siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 1 time siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt