NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:20

NRK - 21 Apr 19 kl. 04:50

Ein ung mann omkom i bilulukke

Det var ein mann i 20-åra som omkom i trafikkulukka i Moss natt til søndag, melder Øst politidistrikt. Pårørande er varsla..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Moss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ein, ung, mann, omkomi , bilulukke
Aftenposten - 17 May 19 kl. 07:50

Mann omkom i trafikkulykke i Sarpsborg

En mann i 30-årene omkom da han kjørte inn i et tre etter å ha unndratt seg kontroll fra politiet i Sarpsborg i Østfold torsdag kveld..

Aftenposten - 25 Jun 19 kl. 04:46

Mann i 20-årene omkom i MC-ulykke ved Larvik

En ung mann omkom etter at en motorsykkel kjørte av veien ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld..

Dagbladet - 10 May 19 kl. 19:16

Gravemaskin veltet over person - mann (39) omkom

En 39 år gammel mann omkom fredag ettermiddag, etter å ha fått en gravemaskin over seg i Trøndelag. Ulykken skjedde da gravemaskinen skulle lastes på en semitrailer..

Dagbladet - 10 May 19 kl. 19:16

Gravemaskin veltet - mann (39) omkom

En 39 år gammel mann omkom etter å ha kommet i klem under en gravemaskin i Trøndelag fredag ettermiddag..

NRK - 03 May 19 kl. 08:14

Mann omkom i bilulykke i Telemark

Ein mann omkom då to bilar frontkolliderte i Drangedal i Telemark fredag morgon. Den andre personen som var involvert i ulykka er skadd ifølgje politiet..

NRK - 09 Jul 19 kl. 16:01

To omkom i trafikkulykke på Kreta

En mann og en dame fra Storbritannia omkom i en bilulykke på den greske ferieøya Kreta tirsdag morgen, skriver The Guardian. Ytterligere en kvinne er alvorlig skadd, og en mann pådro seg lettere skader i ulykken..

Dagbladet - 27 Jul 19 kl. 16:52

Mann omkom i drukningsulykke

En mann i 30-åra omkom i en drukningsulykke i Hurdalssjøen i Akershus lørdag ettermiddag. Pårørende er varslet..

Dagbladet - 27 Jul 19 kl. 16:52

Mann i 30-åra omkom i drukningsulykke

En mann i 30-åra omkom i en drukningsulykke i Hurdalssjøen lørdag ettermiddag. Pårørende er varslet..

NRK - 18 Jun 19 kl. 14:35

Mann omkom i togulykke på Jessnes

Et nordgående persontog kjørte tirsdag på en mann ved planovergangen på Jessnes i Hedmark. Mannen omkom i påkjørselen. – Vi etterforsker dette som en ulykke, og åstedet undersøkes av krimteknikere, sier innsatsleder Nina Øyhus i til Østlendingen..

NRK - 18 Feb 19 kl. 06:36

Mann og kvinne omkom i ulukka

Ein mann og ei kvinne i 40-åra frå Rogaland omkom då helikopteret dei sat i styrta på Røldalsfjellet i Hordaland søndag. Dei to vart funne tidleg måndag morgon. Dei var på veg mot Karmøy..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 2 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 4 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 4 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 4 timer siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 5 timer siden

Spiste utrydningstruet fisk

På G7-toppmøtet i Biarritz ble det servert en fiskegryte som inneholdt den utrydningstruede fiskearten makrellstørje, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt