NRK > Nyheter

Torsdag, 26 November, 11:29

NRK - 24 okt. 20 kl. 13:01

Ein skada etter ambulanseulukke

Ein person blir frakta til sjukehus med ukjent skadeomfang etter at ein ambulanse og ein personbil kolliderte i Vestre Rosten i Trondheim. Det melder politiet, som saman med brannvesen har kome fram til staden. Ulukka har ført til trafikale problem..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestre Rosten, Trondheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ein, skada, etter, ambulanseulukke
NRK - 04 nov. 20 kl. 16:48

Ein person skada etter røyk i bygg

Ei dame i 70-åra er skada etter brann i eit bygg i Måløy i Kinn. Brannen skal vera slokken..

NRK - 03 nov. 20 kl. 17:56

To skada etter knivstikking

Det er meldt om knivstikking i Svelgen i Bremanger, melder politiet på Twitter. Det er kontroll på gjerningsperson. To personar skal vere skada, men det er ikkje meldt om livstruande skader.

NRK - 24 okt. 20 kl. 11:41

Syklist skada etter kollisjon

Ein syklist er køyrd til Stavanger Universitetssykehus etter ein kollisjon mellom sykkel og bil i Arne Garborgsvei på Bryne, skriv politiet på Twitter. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Det er ingen trafikale utfordringar på ulukkesstaden..

NRK - 27 okt. 20 kl. 16:25

Ein skada i fartøybrann

Det brenn i eit fartøy som ligg ved Fitjar mekaniske, og ein person skal vere brannskada. Det melder politiet, som framleis er usikre på skadeomfanget. Brannvesenet seier dei no har kontroll på brannen.

NRK - 02 nov. 20 kl. 13:53

Gjerningsmenn drepne av politiet

Åtaket på universitetet i Kabul er over etter at tryggingsstyrker har drepe tre gjerningsmenn, melder ein talsperson i innanriksdepartementet ifølge Reuters. 19 personar er drepne og 22 skada etter skyteepisoden på universitetet i hovudstaden..

NRK - Igår: 08:25

– Angripar i Sveits var jihadist

Politiet i Sveits har identifisert ei sveitsisk kvinne som knivstakk ein person og greip tak i halsen til ein annan i ein daglegvarebutikk i Lugano tysdag som ein kjend jihadist, melder Reuters. Åtaket blir etterforska som eit mogleg terrorangrep..

NRK - 27 okt. 20 kl. 08:08

Stans i produksjonen på Kollsnes

Prosessanlegget for gass på Kollsnes i Øygarden er utan straum. Difor har produksjonen stansa. Det skriv BT.

NRK - 24 okt. 20 kl. 12:18

Sakna etter rapport om politikar

Ein journalist er sakna i Pakistan etter at han meldte at halvmilitære styrkar var med på å arrestere ein slektning av eksstatsminister Nawaz Sharif. Journalisten Ali Imran Syed jobbar for TV-kanalen Geo, og forsvann under ein handletur fredag..

NRK - 27 okt. 20 kl. 17:14

Bilførar død etter ulukke i Tiller

Ein person er død etter at ein hjullaster kolliderte med ein personbil på Tillerbruvegen i Trondheim tysdag. Naudetatane jobbar framleis på staden, og vegen er stengd i lengre tid..

NRK - 27 okt. 20 kl. 17:14

Bilførar død etter ulukke på Tiller

Ein mann i 50-åra omkom då ein personbil kolliderte med ein hjullaster på Tiller i Trondheim tysdag. Mannen var føraren av personbilen. Årsaka til ulukka er enno ikkje kjent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

CIA-offiser drept i Somalia

En offiser i CIAs topphemmelige kampenhet Special Activities Center (SAC) er drept i Somalia, skriver New York Times. USA har rundt 700 soldater og et ukjent antall etterretningsoffiserer stasjonert i landet..

NRK - 15 timer siden

Politiet etterforsker arbeidsplass

Politiet i Trondheim undersøker en arbeidsplass der minst ni personer er smittet. Ifølge kommunen skal utenlandske arbeidere ha delt kjøkken og bad med beboerne ved to ulike adresser. Arbeiderne skal heller ikke ha testet seg ved innreise til Norge..

NRK - 15 minutter siden

Kongeparet har ikke korona

Kongeparet er testet, og det er ikke påvist smitte med Covid-19, melder Slottet..

NRK - 30 minutter siden

Bot for brudd på karantenereglene  

En mann i 20-åra fra Drangedal har fått en bot på 20.000 kroner etter å ha brutt karantenebestemmelsene. Mannen kom hjem fra en fritidsreise til Sverige lørdag 21.

NRK - 45 minutter siden

Passasjer på Kiel-ferge smittet

En av de reisende på Color Lines Kiel-ferge Color Magic var smittet med koronaviruset. Folkehelseinstituttet (FHI) har orientert samtlige som var med på seilingen fra 22. til 24.

NRK - 45 minutter siden

Sp vil kutte matmomsen

Senterpartiet foreslår i sitt alternative budsjett for neste år å kutte matmomsen med 2,8 milliarder kroner. Partiet foreslår å redusere matmomsen til svensk nivå i to steg, for å redusere grensehandelen. Det vil koste 4,8 milliarder kroner i 2022..

NRK - 1 time siden

Frykter tredje bølge

Det er fare for en tredje bølge av koronasmitte når vaksineringen mot viruset starter. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad, som frykter folk blir fristet til å slappe av, selv om det vil ta tid å vaksinere alle..

NRK - 1 time siden

Fire elever siktet etter lærerdrap

Ytterligere fire skoleelever er siktet etter drapet på den franske læreren Samuel Paty, melder AFP. Tre skolelever er tidligere siktet i saken. Paty ble drept etter at han viste fram tegninger av Profeten Muhammed i undervisningen..

NRK - 1 time siden

Hønneland ny generalsekretær

Geir Hønneland (54) blir ny generalsekretær i Den norske Helsingforskomité. Hønneland er statsviter og tidligere russlandsforsker ved Fridtjof Nansens Institutt. For øyeblikket er han tilknyttet Norsk Utenrikspolitisk Institutt, NUPI..

NRK - 1 time siden

Nytt koronadødsfall ved Ahus  

Ahus bekrefter at en pasient ved sykehuset døde av korona i går, skriver rb.no. Det er så langt usikkert om dødsfallet er knyttet til smitteutbruddet på sykehjemmet Villa Skaar Valstad i Eidsvoll..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt