NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 22:42

NRK - 21 Apr 19 kl. 02:14

Ein person omkommen i bilulukke

Ein person er omkommen etter å ha køyrd utfor vegen på riksveg 19 i Moss i Østfold, opplyser politiet til NRK. Ifølgje vitne kan årsaka vere høg fart. Innfartsveien og Krapsfossveien er heilt sperra, men ein kan køyre Vålerveien og Ryggeveien..
Les mer på NRK


Les mer om:
Moss, NRK, Krapsfossveien, Vålerveien, Ryggeveien

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Einperson , omkommeni , bilulukke
NRK - 05 May 19 kl. 18:48

Ein omkommen etter flybrann

Det russiske nyheitsbyrået TASS skriv at éin person er omkommen etter at det braut ut brann på eit fly på veg til Murmansk. Flyet naudlanda på Sjeremetjevo-flyplassen i Moskva då brannen vart oppdaga..

NRK - 31 Jan 19 kl. 15:03

Sakna mann funnen omkommen

27-åringen som blei meldt sakna på Varalsdøy i Kvinnherad onsdag førre veke er funnen omkommen. Politiet fann han i eit vant nær heimen. Det er ikkje mistanke om at det har skjedd noko kriminelt..

NRK - 09 Mar 19 kl. 23:15

Mann funnen omkommen etter skred

Ein mann i 50-åra som var sakna etter eit snøskred ved Brunstadhornet i Møre og Romsdal laurdag, er bekrefta omkommen..

NRK - 16 Feb 19 kl. 22:18

Sakna funnen omkommen etter ras

Den sakna etter raset i Orkdal er funnen omkommen, melder politiet..

NRK - 19 Dec 18 kl. 17:30

Førar død etter busskollisjon

Sjåføren av personbilen som kolliderte med ein buss på Geilo er bekrefta omkommen, skriv politiet på Twitter. Pårørande er varsla..

NRK - 11 Mar 19 kl. 05:44

Sakna turgåar funnen død

Mannen som var meld sakna etter tur i fjellområda Sloppen og Yndestadfjellet i Fjaler kommune, blei funnen omkommen klokka 01.02 i terrenget. Han er ein mannleg utanlandsk statsborgar.

NRK - 26 Apr 19 kl. 13:26

Fleire omkomne i bilulukke i USA

Fleire mista livet og minst seks personar vart skadde då tolv personbilar og tre semitrailerar var involvert i ei ulukke i amerikanske Colorado fredag, skriv CBS Denver..

NRK - 21 Apr 19 kl. 04:50

Ein ung mann omkom i bilulukke

Det var ein mann i 20-åra som omkom i trafikkulukka i Moss natt til søndag, melder Øst politidistrikt. Pårørande er varsla..

NRK - 05 Mar 19 kl. 00:01

Mann til sjukehus etter bilulukke

Ein mann i 30-åra er frakta til Stavanger universitetssjukehus etter å ha køyrd av vegen og inn i ein støyskjerm ved Tananger ring i Rogaland måndag kveld. Det er uklart kor alvorleg skadeomfanget er, ifølgje NTB..

NRK - 12 May 19 kl. 10:08

Funn av person etter bilulukke

Sjåføren av bilen som køyrde av vegen ved Moelv i Hedmark er funnen. Det er mistanke om køyring i ruspåverka tilstand. Politiet sette i gang søk etter ein person, sidan bilen var totalskadd, men tom..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 30 minutter siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 45 minutter siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 1 time siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt