NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:12

NRK - 21 Apr 19 kl. 02:14

Ein person omkommen i bilulukke

Ein person er omkommen etter å ha køyrd utfor vegen på riksveg 19 i Moss i Østfold, opplyser politiet til NRK. Ifølgje vitne kan årsaka vere høg fart. Innfartsveien og Krapsfossveien er heilt sperra, men ein kan køyre Vålerveien og Ryggeveien..
Les mer på NRK


Les mer om:
Moss, NRK, Krapsfossveien, Vålerveien, Ryggeveien

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Einperson , omkommeni , bilulukke
NRK - 05 May 19 kl. 18:48

Ein omkommen etter flybrann

Det russiske nyheitsbyrået TASS skriv at éin person er omkommen etter at det braut ut brann på eit fly på veg til Murmansk. Flyet naudlanda på Sjeremetjevo-flyplassen i Moskva då brannen vart oppdaga..

NRK - 31 Jan 19 kl. 15:03

Sakna mann funnen omkommen

27-åringen som blei meldt sakna på Varalsdøy i Kvinnherad onsdag førre veke er funnen omkommen. Politiet fann han i eit vant nær heimen. Det er ikkje mistanke om at det har skjedd noko kriminelt..

NRK - 09 Mar 19 kl. 23:15

Mann funnen omkommen etter skred

Ein mann i 50-åra som var sakna etter eit snøskred ved Brunstadhornet i Møre og Romsdal laurdag, er bekrefta omkommen..

NRK - 16 Feb 19 kl. 22:18

Sakna funnen omkommen etter ras

Den sakna etter raset i Orkdal er funnen omkommen, melder politiet..

NRK - 19 Dec 18 kl. 17:30

Førar død etter busskollisjon

Sjåføren av personbilen som kolliderte med ein buss på Geilo er bekrefta omkommen, skriv politiet på Twitter. Pårørande er varsla..

NRK - 11 Mar 19 kl. 05:44

Sakna turgåar funnen død

Mannen som var meld sakna etter tur i fjellområda Sloppen og Yndestadfjellet i Fjaler kommune, blei funnen omkommen klokka 01.02 i terrenget. Han er ein mannleg utanlandsk statsborgar.

NRK - 26 Apr 19 kl. 13:26

Fleire omkomne i bilulukke i USA

Fleire mista livet og minst seks personar vart skadde då tolv personbilar og tre semitrailerar var involvert i ei ulukke i amerikanske Colorado fredag, skriv CBS Denver..

NRK - 21 Apr 19 kl. 04:50

Ein ung mann omkom i bilulukke

Det var ein mann i 20-åra som omkom i trafikkulukka i Moss natt til søndag, melder Øst politidistrikt. Pårørande er varsla..

NRK - 05 Mar 19 kl. 00:01

Mann til sjukehus etter bilulukke

Ein mann i 30-åra er frakta til Stavanger universitetssjukehus etter å ha køyrd av vegen og inn i ein støyskjerm ved Tananger ring i Rogaland måndag kveld. Det er uklart kor alvorleg skadeomfanget er, ifølgje NTB..

NRK - 10 Jul 19 kl. 01:43

Til sjukehus etter bilulukke

Ein person er sendt til sjukehus i ambulanse etter ei ulukke i Lærdalstunnelen, ifølgje politiet. Bilføraren vart først send til Lærdal sjukehus, og så flogen med luftambulanse til Førde sjukehus. Skadeomfanget er ukjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 2 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 4 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 4 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 4 timer siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 5 timer siden

Spiste utrydningstruet fisk

På G7-toppmøtet i Biarritz ble det servert en fiskegryte som inneholdt den utrydningstruede fiskearten makrellstørje, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt