NRK > Nyheter

Tirsdag, 24 November, 04:28

NRK - 30 okt. 20 kl. 09:52

Ein million koronasmitta på to døgn

For fyrste gong nokosinne har nettsida Worldometer på to døgn registrert fleire enn ein million nye koronasmitta personar på verdsbasis. Onsdag blei det meldt 507.543 smittetilfelle, og torsdag 545.937..
Les mer på NRK


Les mer om:
Worldometer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ein, million, koronasmittapå to , døgn
NRK - 07 nov. 20 kl. 10:35

Fleire enn 500.000 koronasmitta

Talet på menneske som har blitt smitta av koronaviruset i Polen sidan starten av pandemien har passert 500.000, melder Reuters. Styresmaktene registrerte laurdag sitt høgaste døgntal nokosinne, med 27.

NRK - 19 nov. 20 kl. 07:47

2 millionar koronasmitta i Afrika

Det er no registrert over 2 millionar koronasmitta i Afrika, ifølgje Den afrikanske unionen. Det er også registrert 48 000 dødsfall knytta til pandemien på kontinentet..

NRK - 30 okt. 20 kl. 07:04

Endå ein smitterekord i Tyskland

Helsestyresmaktene i Tyskland har registrert 18.681 nye koronasmitta personar fredag, melder Reuters. Dette er ein ny smitterekord mi landet, opp frå 16.

NRK - 26 okt. 20 kl. 16:19

Solberg: – Fryktar fleire dødsfall

Ein ventar at talet på koronasmitta som hamnar på sjukehus vil auke, og derfor fryktar regjeringa fleire dødsfall framover, sa statsminister Erna Solberg på dagens pressekonferanse. Måndag er 54 menneske innlagde på sjukehus med koronasmitte i Noreg..

NRK - 26 okt. 20 kl. 17:29

Tyskland varslar mogleg nedstenging

Den tyske forbundskanslaren Angela Merkel varslar at ein ny, delvis nedstenging av landet vil bli diskutert komande onsdag, melder avisa Bild. Det er meldt 8685 nye koronasmitta personar og 24 nye koronarelaterte dødsfall i Tyskland siste døgn..

NRK - 28 okt. 20 kl. 23:54

Sveio-elever i korona-karantene

Ungdoms- og mellomtrinnet på Sveio skule i Sunnhordland stenger til og med måndag, og elevane skal ha heimeundervisning. Årsaka er at ein lærar er koronasmitta, opplyser Sveio skule. Småskuletrinnet heldt ope..

NRK - 28 okt. 20 kl. 23:54

Sveio-elever må få heimeskule

Ungdoms- og mellomtrinnet på Sveio skule i Sunnhordland stenger til og med måndag, og elevane skal ha heimeundervisning. Årsaka er at ein lærar er koronasmitta, opplyser Sveio skule. Småskuletrinnet heldt ope..

NRK - 02 nov. 20 kl. 07:11

93 nye smitta i Oslo

Måndag er det registrert 92 nye koronasmitta personar i Oslo. Dette er ein auke på 14 frå dagen før, syner oppdaterte tal frå kommunen..

NRK - 25 okt. 20 kl. 12:03

Italia set i verk nye tiltak

Den italienske statsministeren Giuseppe Conte kunngjorde i dag nye smitteverntiltak. Kinoar, treningssenter og svømmehallar må stenga, og restaurantar og barar må stansa servering klokka 18. Siste døgn er det påvist 20 000 nye koronasmitta i landet.

NRK - 26 okt. 20 kl. 16:51

Ny smitterekord i Danmark

Styresmaktene i Danmark registrerte måndag 1065 nye koronasmitta personar på eitt døgn. I tillegg er ytterlegare seks personar døde, og 18 er innlagde på sjukehus. Aldri før har så mange nye smitta blitt bekrefta på eitt døgn, melder dansk FHI..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sikkerhetsrådet skal drøfte Tigray

FNs sikkerhetsråd skal drøfte krigen i Tigray-regionen i Etiopia, opplyser diplomatkilder til AFP. Møtet skal gjennomføres virtuelt. FN forbereder seg på 200.

NRK - 1 time siden

England letter på innreisereglene

Reisende som ankommer England fra utlandet, kan fra midten av desember gå ut av karantene om de tester negativt for covid-19 minst fem dager etter ankomst. Målet er å hjelpe den hardt rammede reiselivsnæringen..

NRK - 1 time siden

60 NTNU-studenter mistenkt for juks

Av de 700 NTNU-studentene som tok hjemmeeksamen i vår i ett programmeringsemne, er rundt 60 mistenkt for å ha jukset. Ifølge Universitetsavisa gjelder det emnet TDT4100 Objektorientert programmering..

NRK - 2 timer siden

Tyskland forlenger nedstenging

Tysklands 16 delstater vil be forbundskansler Angela Merkel forlenge smitteverntiltakene fram til 20. desember, ifølge DPA. Restauranter og utesteder ble stengt i Tyskland i starten av november, sammen med teatre, museer og svømmehaller..

NRK - 4 timer siden

Overgangsprosessen kan starte

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av GSA, som er et av USAs føderale forvaltningsorgan, om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 3 timer siden

418 nye smittede siste døgn

418 nye koronasmittede ble registrert i Norge siste døgn. Det er to flere enn dagen før og 130 færre enn natt til tirsdag for en uke siden.138 koronapasienter var mandag innlagt på sykehus.

NRK - 4 timer siden

Overgangsprosessen er i gang i USA

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av USAs føderale forvaltningsorgan (GSA) om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 4 timer siden

Formell overgangsprosess i gang

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 5 timer siden

Vil fortsette kampen i Michigan

Donald Trumps advokater vil fortsette å kjempe for å få omgjort valgresultatet i delstaten Michigan, melder Reuters. Det skjer etter at delstatens valgmyndighet mandag slo fast at Biden vant i delstaten..

NRK - 5 timer siden

Valgresultatet i Michigan godkjent

Det offisielle valgresultatet i delstaten Michigan er godkjent, melder nyhetsbyrået Reuters. Valgmyndigheten i delstaten slår fast at Joe Biden vant med 154.000 stemmer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt