E24 > Økonomi

Onsdag, 21 April, 23:19

E24 - 08 april 21 kl. 09:05

Eier Oda-aksjer verdt 500 millioner

Den siste investeringsrunden i Oda, tidligere Kolonial.no, gjør at toppsjefens aksjer i selskapet er verdt en halv milliard kroner..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oda, Kolonial

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eier, Oda-aksjer, verdt, 500, millioner
E24 - 08 april 21 kl. 16:01

Rasmussengruppen med 1,4 milliarder i ren gevinst på Oda-investering

Investorfamilien fra Kristiansand selger aksjer for en halv milliard i Oda. Dermed henter de ut like mye som de investerte i det som da var Kolonial.no..

E24 - 08 april 21 kl. 07:30

Oda henter én milliard fra Softbank - verdsettes til 7,5 milliarder

Oda, som inntil nylig het Kolonial.no, gjennomfører stor investeringsrunde på 2,23 milliarder kroner. Nå ekspanderer selskapet til Tyskland og Finland..

E24 - 09 april 21 kl. 19:30

Northzone-grunnlegger: – Oda blir en helt annen aktør med slike investorer

Softbank og Prosus betaler to milliarder kroner for eierandeler i Oda, tidligere Kolonial.no. Én av Norges fremste teknologi-investorer er dypt imponert og mener de nye investorene vil være avgjørende i ekspansjonen til Tyskland og Finland..

E24 - 14 april 21 kl. 21:25

Oljefondet eier aksjer: Indisk selskap kastes ut av børsindeks

Oljefondet og flere norske banker eier aksjer i kontroversielle Adani Ports. Nå kastes selskapet ut av amerikansk indeks som følge av bånd til militærregimet i Myanmar..

E24 - 24 mars 21 kl. 20:47

Kongsberg Gruppen vil ikke ta over Bergen Engines: – Vi er ikke en riktig eier

Salget av Bergen Engines til russiske interesser er stanset. Kongsberg Gruppen har blitt foreslått som ny eier, men det vil ikke selskapet selv. De håper det heller kommer inn en eier som kan sikre overlevelsen til bergensbedriften..

E24 - 11 feb. 21 kl. 06:23

Elon Musks lillebror solgte Tesla-aksjer for 216 millioner

Kimbal Musk henter litt gevinst etter elbilselskapets elleville opptur. Fortsatt sitter han på aksjer verdt over fire milliarder kroner..

E24 - 08 mars 21 kl. 06:00

Kvinnene strømmer til Oslo Børs: – Jeg går ikke bare og kjøper det andre kjøper

Oda Amundsen (20) er én av de 22.000 kvinnene som debuterte på Oslo Børs i coronaåret 2020. Vi har snakket med noen av dem som kan fortelle om fellesskap og åpenhet, men også nitid analysearbeid, uvant risiko og tap..

Aftenposten - 08 mars 21 kl. 07:50

– Jeg går ikke bare og kjøper det andre kjøper

Oda Amundsen (20) er én av de 22.000 kvinnene som debuterte på Oslo Børs i coronaåret 2020..

E24 - 08 mars 21 kl. 06:00

Kvinnene strømmer til Oslo Børs

Oda Amundsen (20) er én av de 22.000 kvinnene som debuterte på Oslo Børs i coronaåret 2020. Vi har snakket med noen av dem som kan fortelle om fellesskap og åpenhet, men også nitid analysearbeid, uvant risiko og tap..

NRK - 27 mars 21 kl. 17:58

Kjente lukt – avslørte hasjdyrking

En turgåer i Spydeberg sentrum kjente en rar lukt fra en bolig og varslet politiet. Det viste seg å være en hasjplantasje. En person er pågrepet, og politiet varsler at flere vil bli tatt.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Flere sentrale Norwegian-profiler slutter

Flere nøkkelpersoner har sluttet i Norwegian de siste årene. Nå skriver også Astrid Mannion-Gibson, Tomas Hesthammer, Tonje Næss og Tore Østby seg opp på listen, men Østby har ikke forlatt Norwegian-kontoret på Fornebu for siste gang..

E24 - 15 minutter siden

Walmart skroter fem meter høyt selvplukk-tårn

Den enorme og hjelpsomme roboten mister jobben i den amerikanske varehuskjempen, ifølge WSJ..

E24 - 1 time siden

Oljefondet om noteringsbølgen i USA: – Vi deltar litt selektivt

Det er en bølge av børsnoteringer i USA, og Oljefondet ser det som et tegn på stor optimisme i markedet. – Vi deltar, men vi deltar litt selektivt, sier nestleder Trond Grande i Oljefondet..

E24 - 1 time siden

Solberg vil ikke verne Bergen Engines. Ap åpner for delvis statlig eierskap.

Staten kan ikke ha et spesielt ansvar hver gang sikkerheten må vurderes, sier statsminister Erna Solberg om fremtiden for motorfabrikken. Arbeiderpartiets Terje Aasland åpner for at staten kan bli eier..

E24 - 3 timer siden

Oslo kommune tapte kostbar kaffekamp

Oslo kommune er i Borgarting lagmannsrett dømt til å betale flere millioner i erstatning til Selecta etter at selskapet tapte en ugyldig anskaffelsesprosess..

E24 - 3 timer siden

Skal pusse opp 127 år gammelt hotell for en kvart milliard

Etter å ha stått tomt i ett år, skal Scandic-hotellet i Holmenkollen gjennom en omfattende renovering. Prislapp: 280 millioner. – Så dyrt har vi aldri bygget om noen gang, sier gårdeier Christian Ringnes..

E24 - 3 timer siden

Tre sentrale Norwegian-profiler slutter: Tore Østby fortsetter på oppdrag

Flere nøkkelpersoner har sluttet i Norwegian de siste årene. Nå skriver også Astrid Mannion-Gibson, Tomas Hesthammer og Tore Østby seg opp på listen, men Østby har ikke forlatt Norwegian-kontoret på Fornebu for siste gang..

E24 - 4 timer siden

Medier: Krever over 400 millioner av Apple etter hackerangrep

En russisk gruppe har tatt på seg skylden for et hackerangrep mot taiwanske Quanta. Nå vil gruppen ha penger fra Apple for å slutte og publisere stjålet informasjon..

E24 - 5 timer siden

Innrømmer regelbrudd i anbudsdrama på Romerike

Nedre Romerike Avløpsselskap innrømmer regelbrudd i avlyst biogassanbud, men avviser klage fra portugisisk selskap som ble disket i siste liten..

E24 - 5 timer siden

Del av firemannsbolig gikk mer enn tre mill. over prisantydning

Leiligheten ble kjøpt for 10,8 millioner i 2016. Megleren sier de aldri hadde forventet at resultatet skulle bli så høyt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt