E24 > Økonomi

Fredag, 23 Oktober, 00:57

E24 - 28 sep. 20 kl. 13:02

Eiendomsbransjen reagerer på boligforslag: – Gavepakke til de rike

Finanstilsynet vil stramme inn utlånsregelverket. Forslaget møter sterk motbør blant dem som lever av å selge boliger..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eiendomsbransjen, reagerer, boligforslag, Gavepakke, tilde , rike
P4 - 05 okt. 20 kl. 16:32

- En gavepakke for forbrukere

Priskrigen mellom dagligvarekjedene er bra for forbukerne. Det mener varehandelekspert Odd Gisholt. I dag tidlig varslet Coop at de kutter prisene på mange varer i billigserien sin, og ikke lenge etter svarte Kiwi og Rema 1000 at de også kutter prisene.

E24 - 05 okt. 20 kl. 18:56

Gruveselskaper i ESG-skvis

Den skyhøye gullprisen er en gavepakke for gruveindustrien, men tiltrekker seg også investorer som krever større oppmerksomhet omkring miljøhensyn, samfunnsansvar og selskapstyring (ESG). Det skaper utfordringer for bransjen..

Aftenposten - 07 okt. 20 kl. 10:26

Arbeiderpartiet: Arven etter Erna Solberg er en «skatteskandale»

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre mener statsbudsjettet er en gavepakke til de rikeste..

P4 - 28 sep. 20 kl. 23:25

Vil ha president avsagt

Catalonias avtroppende president Quim Torra ber velgerne stemme for uavhengighet fra Spania etter at høyesterett beordret ham avsatt for ulydighet. Avgjørelsen i høysterett betyr at Torra nektes politiske verv i 18 måneder. Han reagerer reagerer kraftig på dette og sier det vil skape ustabilitet under kampen mot koronaviruset..

P4 - 04 okt. 20 kl. 16:23

Reagerer kraftig på utsagn fra Amundsen

SV og Rødt reagerer kraftig etter at FrPs Per Willy Amundsen i dag antydet at drapet i Kristiansand er begått av personer på den ytterliggående venstresiden. Den tidligere justisministeren sier i et Facebook-innlegg i dag at vold fra venstresiden er en fare for demokratiet, og la ved et nyhetsoppslag om drapssaken. SV og Rødt sier til TV2 at uttalelsene er rystende og uhørt.

P4 - 06 okt. 20 kl. 16:45

Reagerer på Wizz Air-uttalelse

Flygerforbundet reagerer på uttalelsen til Wizz Air i dag om at de ikke vil inngå tariffavtaler med fagforeninger. I dag ble det kjent at det ungarske flyselskapet Wizz Air lanserer tre nye innenlandsruter fra Oslo til Bergen, Trondheim og Tromsø. Forbundet forutsetter at selskapet vil følge normale spilleregler for arbeidslivet, og sier til E24 at i Norge sniker man seg ikke unna det sosiale ansvaret..

VG - 12 okt. 20 kl. 05:56

Reagerer på de hemmelige støyavtalene: Vil endre reglene

Politikere fra flere ulike partier reagerer sterkt på at krafteiere betaler naboer for å leve med for høy støy. Noen mener reglene bør endres..

P4 - 12 okt. 20 kl. 07:19

Reagerer på bruk av hemmelige avtaler

Politikere fra flere ulike partier reagerer sterkt på at krafteiere inngår avtaler der de betaler naboer for å leve med for høy støy. I helgen skrev VG at krafteiere betaler naboene til Tysvær vindkraft i Rogaland 500.000 kroner for å leve med støy og at det kun er et eksempel- SVs Arne Nævra sier de ønsker å endre reglene slik at det blir mer lokal påvirkning.

NRK - 15 okt. 20 kl. 09:54

Amerikansk kriggskip provoserer

Kina reagerer sterkt på at et amerikansk krigsskip har seilt gjennom Taiwanstredet, melder AFP. Kina regner Taiwan og havområdene rundt øya som kinesisk territorium og reagerer sterkt på passasjen..

P4 - 15 okt. 20 kl. 16:43

Reagerer på pengebruk på ordfører

Flere lokalpolitikere i Ringsaker reagerer på at kommunen nylig brukte 50.000 kroner på å feire Arbeiderparti-ordfører Anita Ihle Steen sin 50-årsdag. Bakgrunnen er at kommunen har en anstrengt økonomi, noe som har ført til flere opphetede debatter.

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Har færre misligholdte personlån enn før krisen

DNB var rustet for tapsbølge, men problemlånene hos personkunder har blitt færre under coronapandemien. I den kriserammede offshorenæringen taper imidlertid storbanken milliarder – og har gått inn som medeier av offshoreskip..

E24 - 4 timer siden

Utbygging av kraftlinjer går tregt: Frykter strømmangel i Stockholm

Sverige bruker lang tid på å forsterke kraftnettet sitt. Det kan gi strømmangel i Stockholm fra 2022, advarer Stockholms Handelskammare..

E24 - 5 timer siden

Ny analyse viser kraftig vekst i datasenternæringen

En ny analyse viser at norsk datasenternæring bidrar med nær 2.000 arbeidsplasser i dag, og at antallet vil øke kraftig fremover..

E24 - 5 timer siden

Nybø: Hurtigruten har seilt i grenseland av lovverket

Næringsminister Islein Nybø (V) mener Hurtigrutens cruisevirksomhet har seilt i grenseland av lovverket og varsler at hun vil se på lovverket..

E24 - 5 timer siden

Hotel Victoria tapte pengekrangel, må ut med over 10 millioner

Hotel Victoria tapte pengekrangelen med Faber Bygg etter oppussingen av hotellet i fjor. Nå må hotellet ut med over 10 millioner kroner til byggefirmaet..

E24 - 5 timer siden

SV anklager Wizz Air for menneskerettighetsbrudd

SV vil fremme et forslag som forbyr organisering av selskaper som bryter med menneskerettigheter. Målet er å gjøre det umulig for selskaper som Wizz Air å kunne etablere seg i Norge. – Falske anklager, sier Wizz Air-sjefen..

E24 - 5 timer siden

Trumps kompiskapitalisme

Etter fire år er omfanget av Donald Trumps skatteomgåelse og gjeldsbyrde endelig i ferd med å bli avdekket..

E24 - 6 timer siden

Enighet i tarifforhandlingene i sjømatindustrien

Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) og Sjømat Norge er blitt enige om de nye punktene i tariffavtalen til fiskeindustribedrifter..

E24 - 7 timer siden

Kontroversielt børsskall er fortsatt i spill: Spetalens Saga tause om planene

Børsskallet Element er fortsatt på jakt etter noen som vil ta bakveien til Børsen. Øystein Stray Spetalen-dominerte Saga Tankers, som skal kvitte seg med investeringer, er stille om hvorvidt de vil selge seg ut..

E24 - 8 timer siden

Wizz Air med kartbommert: – Alle byene er plassert feil

Torsdag presenterte Wizz Air sine nye planer om innenriksruter i Norge. – De kommer til å fly passasjerer veldig feil, sier geolog..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt