NRK > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 23:26

NRK - 24 sep. 20 kl. 10:08

Egyptisk organisasjon får Raftopris

Den internasjonalt anerkjente Raftoprisen går i år til en egyptisk organisasjon som kjemper mot brudd på menneskerettighetene. Prisen kan gi mottakeren beskyttelse mot forfølgelse..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Raftoprisen, Raftopris

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Egyptisk, organisasjonfår , Raftopris
NRK - 07 okt. 20 kl. 12:20

Egyptisk journalist løslatt

En egyptisk journalist som ble pågrepet i helgen etter å ha dekket et dødsfall i forbindelse med en politiaksjon, er blitt løslatt, opplyser mannen hennes..

NRK - 01 okt. 20 kl. 12:39

Anklager Egypt for tortur av LHBT

Menneskerettighetsorganisasjonen Human Rights Watch anklager egyptisk politi for å arrestere og torturere lesbiske, homoseksuelle, biseksuelle og transkjønnede. Homoseksualitet er ikke forbudt i Egypt, men HRW sier at de likevel blir forfulgt..

NRK - 21 sep. 20 kl. 17:52

Kutter støtten til Født Fri

Statsstøtten til Shabana Rehmans organisasjon Født Fri kuttes. En gjennomgang bestilt av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet viser at midlene har blitt brukt til andre formål. Det er også mistanke om at midler har blitt brukt til private formål..

P4 - 21 sep. 20 kl. 17:53

Kutter støtten til FødtFri

Kunnskapsdepartementet kutter støtten til Shabana Rehmans organisasjon Født Fri. En gjennomgang bestilt av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet viser at midlene har blitt brukt til andre formål og mangler økonomisk styring. Det er også mistanke om at midler har blitt brukt til private formål.

Aftenposten - 21 sep. 20 kl. 18:09

Født Fri mister statsstøtten

Shabana Rehmans organisasjon Født Fri mister statsstøtten på grunn av dårlig økonomistyring, opplyser Kunnskapsdepartementet..

NRK - 24 sep. 20 kl. 10:20

Ny generalsekretær i NOAS

Pål Nesse blir ny generalsekretær i NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere). Nesse har erfaring fra Flyktninghjelpen, både i inn- og utland. Han kommer fra stilling som seniorrådgiver i Flyktninghjelpen..

E24 - 25 sep. 20 kl. 22:05

Utfordrer Ap om økt eksport: – Hvor skal kraften komme fra?

Vindbransjens organisasjon Norwea utfordrer Ap på hvor de skal hente kraften til å nå målet om å øke fastlandseksporten med 50 prosent. – Mer fornybar energi, svarer Terje Aasland (Ap)..

VG - 28 sep. 20 kl. 16:15

Listhaug ut mot Raja i Rehman-saken: – Har aldri opplevd maken

Frp-nestleder Sylvi Listhaug går kraftig ut mot Abid Raja, etter at det ble kjent at han og Venstre bidro til at det ble gitt fem millioner kroner til en organisasjon de selv tok initiativet til..

VG - 01 okt. 20 kl. 15:17

Krisestart for Ski-VM

Hvis du skal gå til sengs med en organisasjon som Det internasjonale skiforbundet (FIS), er det viktig å være årvåken på å holde norske verdier ekstremt høyt. Her har Trondheim kommune så langt strøket så det synger..

NRK - 07 okt. 20 kl. 11:07

Gresk nynazistparti dømt

En gresk domstol har fastslått at det greske nynazistpartiet Gyllent daggry er en kriminell organisasjon og har dømt et av medlemmene for drap. 68 medlemmer av organisasjonen har vært tiltalt i saken, blant dem, grunnlegger Nikos Michaloliakos..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Starter opp igjen vaksinetestene

Legemiddelgiganten Johnson & Johnson starter opp igjen testingen av sin vaksinekandidat i USA, melder nyhetsbyrået AFP. Forsøkene ble stanset etter at en av deltakerne i studien skal ha blitt alvorlig syk..

NRK - 1 time siden

Nye kamper om Nagorno-Karabakh

Kampene om Nagorno-Karabakh fortsatte fredag, samtidig som USAs utenriksminister Mike Pompeo møtte representanter for partene. Nok en gang beskyldte partene hverandre for å rette artilleriangrep mot boligområder..

NRK - 1 time siden

Bevæpnet mann har forskanset seg

Politiet i Øst melder om en mann som har forskanset seg i boligen sin på Vinterbro i Akershus..

NRK - 1 time siden

Mann forskanset seg i bolig

Politiet i Øst melder om en mann som har forskanset seg i boligen sin..

NRK - 1 time siden

Lege ved Ullevål koronasmittet

En lege ved infeksjonsmedisinsk avdeling på Ullevål universitetssykehus har fått påvist koronasmitte, bekrefter sykehuset overfor NRK. Alle pasientene legen har hatt kontakt med er satt i karantene. I tillegg er 3 leger og 3 sykepleiere i karantene..

NRK - 1 time siden

Biden lover gratis koronavaksine

Joe Biden vil sikre at alle amerikanere får gratis koronavaksine hvis han vinner presidentvalget i USA. Det sa Biden i en tale fredag. Også USAs president Donald Trump har sagt at det bør være gratis å bli vaksinert mot koronaviruset..

NRK - 1 time siden

USA fordømmer tyrkisk våpentest

USA reagerer sterkt på at Tyrkia har testet sitt russisk-produserte luftvernsystem S-400. Testen ble gjennnomført i forrige uke. Som en konsekvens er Tyrkia blitt nektet å kjøpe det amerikanske kampflyet F-35..

NRK - 2 timer siden

Normaliserer forholdet til Israel

Sudan normaliserer forholdet til Israel, ifølge Trump-regjeringen. Sudan er så langt det tredje arabiske landet som i år normaliserer forholdet sitt til Israel, etter De forente arabiske emirater og Bahrain..

NRK - 2 timer siden

Klar seier til Arce i Bolivia

De endelige resultatene fra presidentvalget i Bolivia er nå offentliggjort. 55 prosent av stemmene gikk til Luis Arce fra sosialistpartiet MAS. Tidligere president Carlos Mesa fikk i underkant av 29 prosent av stemmene i valget som ble holdt søndag..

NRK - 2 timer siden

Over en million smittetilfeller

I Frankrike har det samlede antallet koronatilfeller passert én million. Over 42.000 tilfeller er registrert det siste døgnet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt