P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 11:20

P4 - 09 Jul 19 kl. 22:20

Egypt ber Interpol om hjelp

Egypt ber Interpol om hjelp til å finne en 3000 år gammel skulptur av den egyptiske faraoen Tut-ankh-Amon.
Statuen av faraoens hode ble solgt for 50 millioner kroner under en auksjon i Londoni forrige uke.
Egyptiske myndigheter har forsøkt å stoppe salget, fordi de vil ha statuen returnert til landet. De mener auksjonshuset ikke hadde dokumenter som beviser selerens eierskap til statuen..
Les mer på P4


Les mer om:
Interpol, Tut, amon, Londoni

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Egypt, ber, Interpolom , hjelp
VG - 20 Sep 19 kl. 14:22

Thailandsk politi: Nordmann etterlyst av Interpol

Ifølge thailandske medier er nordmannen som er siktet for dødsvold i Thailand etterlyst av Interpol..

NRK - 10 May 19 kl. 11:48

Tidlegare Interpol-sjef tiltalt

Interpol sin tidlegare toppsjef, kinesaren Meng Hongwei, er tiltalt for å ta imot mutingar. Påtalemakta i Kina kunngjorde tiltala fredag. Hongwei blei formelt arrestert i april..

Aftenposten - 23 Aug 19 kl. 06:10

Interpol har utstedt arrestordre på tidligere geriljaleder fra Colombia

En av Colombias mest kjente tidligere geriljaledere, Jesús Santrich, er siktet i USA for narkotikahandel. Interpol har utstedt internasjonal arrestordre på ham..

P4 - 09 May 19 kl. 18:41

PST etterlyser IS-krigere

Politiets sikkerhetstjeneste har etterlyst 13 norske IS-krigere gjennom Interpol. Det selv om regjerngen er klar på at det ikke er aktuelt å hente ut fremmedkrigere. Justisminister Jøran Kallmyr sier til Aftenposten at en etterlysning gjennom interpol ikke automatisk innebærer at norsk politi vil hente hjem en arrestert IS-kriger..

NRK - 20 Jul 19 kl. 19:32

Frykter terror mot fly fra Egypt

Britiske myndigheter frykter at fly fra Egypt til Storbritannia kan rammes av terror. Flyselskapet British Airways har stanset alle flygninger til Kairo. Myndighetene sier det er økt fare for terror, og endret derfor sitt reiseråd for Egypt.

NRK - 25 Sep 19 kl. 14:12

1000 arrestert i Egypt

Over 1000 mennesker er arrestert i Egypt etter demonstrasjoner mot den sittende presidenten Abdel-Fattah al-Sisi. Det var demonstrasjoner i en rekke byer sist fredag. Siden 2013 har offentlige samlinger med mer enn 10 personer vært ulovlig i Egypt..

NRK - 26 Sep 19 kl. 19:09

Nær 2000 pågrepet i Egypt

Nesten 100 barn og unge er blant 1.915 mennesker som er pågrepet og fengslet i kjølvannet av helgens demonstrasjoner i Egypt, ifølge menneskerettsgruppe..

P4 - 11 Jul 19 kl. 23:07

Brukte 500 000 på PR-hjelp

Nord Universitet kjøpte PR-hjelp for til sammen en halv million kroner under vårens struktur- og nedleggingssak. På grunn av stor interesse fra media, så universitetet seg nødt til å hente inn hjelp, melder Helgelands blad. 26.

NRK - 28 Aug 19 kl. 00:02

Brasil vil ta imot hjelp

En talsperson for den brasilianske regjeringen sier i kveld at president Jair Bolsonaro nå er klar til å ta imot internasjonal hjelp for å bekjempe brannene i Amazonas. Det melder nyhetsbyrået AFP. Brasil har tidligere sagt nei til hjelp..

P4 - 31 Jul 19 kl. 07:21

Mange ber om hjelp på utenlandstur

Stadig flere nordmenn ber Utenriksdepartementet om hjelp når de får problemer i utlandet. Utenrikstjenesten håndterer mer enn 300 000 konsulære saker hvert år. Sigmund Clementz i europeiske reiseforsikring tror det er en utbredt oppfatning blant nordmenn om at den norske stat kan hente oss hjem så fort vi har havnet i en kinkig situasjon utenlands.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Scheie: -Viking kommer til å ha overtaket

-Det blir en jevn kamp, men Viking vil ha overtaket under cupfinalen på Ullevål stadion mot Haugesund. Det tror fotballekspert Arne Scheie. Slaget om Rogaland går av stabelen klokken 13.

P4 - 45 minutter siden

Startet gransking etter drap

Statens helsetilsyn gransker St. Olavs hospital etter at en kvinne ble drept på Lademoen i Trondheim i oktober. To menn er siktet for drapet, og helsetilsynet gransker sykehusets håndtering av den ene drapssiktede, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Alvorlig skadet etter ulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter en ulykke i Grimstad i Agder i natt. Bilen landet på taket etter å ha kjørt på en parkert bil, og mannen måtte frigjøres av brannvesenet. Politiet mistenker mannen kjørte i påvirket tilstand..

P4 - 1 time siden

Riiber leder

Etter hoppingen leder Jarl Magnus Riiber dagens kombinertrenn på Lillehammer. Han hoppet 139,5 meter og får starte fire sekunder før Franz-Josef Rehrl i langrennsdelen..

P4 - 2 timer siden

43 døde i brann i India

43 mennesker har mistet livet i en brann på en fabrikk i India i natt. I tillegg er flere andre skadet, melder det indiske nyhetsbyrået ANI. Brannen skal ha startet på grunn av en feil i det elektriske anlegget.

P4 - 2 timer siden

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt på grunn av dårlig vær. Dette gjelder Valdresflye, Gaularfjell og Sirdal-Lysebotn. Samtidig advares det om vanskelige kjøreforhold på flere andre fjelloverganger, og disse kan stenges eller få kolonnekjøring på kort varsel..

P4 - 2 timer siden

Færre imigranter drukner

Antall migranter som drukner i Middelhavet er halvert siden i fjor. Det viser tall fra FNs høykommisær for flyktninger. Hittil i år har 1148 mennesker druknet i Middelhavet i forsøket på å nå Europa, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

– Norge må bli bedre på å forebygge selvmord

Blir slått fast i ny internasjonal rapport..

P4 - 2 timer siden

Tre ungdommer pågrepet etter ran

Tre ungdommer er pågrepet etter at to menn ble slått ned og ranet i Trondheim sentrum i natt. En mann opplyste at han hadde blitt slått med en stein, begge blødde fra hodet etter hendelsen. Guttene er mellom 15 og 18 år, melder Adresseavisen, og de er kjenninger av politiet..

P4 - 3 timer siden

Tror norsk student blir løslatt mandag

Den norske studenten som sitter fengslet i Japan blir kanskje løslatt i morgen. Det sier hennes japanske advokat til Dagbladet. Hun er mistenkt for å ha fått tilsendt en pakke med narkotika, og har vært fengslet siden 20.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt