P4 > Nyheter

Tuesday, 19 February, 17:31

P4 - 25 Jun 18 kl. 10:03

Ed Sheraan måtte avbryte konsert for første gang

– Dette har aldri skjedd før..
Les mer på P4


Les mer om:
Sheraan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ed Sheraan, måtte, avbryte, konsert, for, første, gang
Dagbladet - 08 Jul 18 kl. 01:46

Gorillaz-rapper falt av scenen på Roskilde - måtte avbryte konsert

Lørdagens avsluttende konsert på Orange scene fikk en brå slutt da rapperen Teren Delvon Jones falt av scenen..

Dagbladet - 03 Sep 18 kl. 08:53

U2 måtte avbryte konsert

Bono mistet stemmen..

P4 - 25 Jun 18 kl. 10:03

Ed Sheeran måtte avbryte konsert for første gang

Klarte ikke å holde seg..

NRK - 05 Mar 18 kl. 21:21

Måtte avbryte nødhjelpsoperasjon

FN måtte avbryte leveransen av nødhjelp til opprørskontrollerte Øst-Ghouta i Syria mandag, etter nye angrep mot området lastebilene befant seg i..

Aftenposten - 07 Jan 19 kl. 23:57

SAS-fly måtte avbryte landing

Et SAS-fly på vei fra London til Oslo måtte mandag kveld avbryte landing. Ifølge kapteinen var «et annet kjøretøy på rullebanen»..

P4 - 05 Mar 18 kl. 21:38

Måtte avbryte nødhjelpsoperasjon i Øst-Ghouta

FN måtte avbryte leveransen av nødhjelp til opprørskontrollerte Øst-Ghouta i Syria i kveld. Kolonnene ble utsatt for nye angrep mot området lastebilene befant seg i. FN hadde forhåpninger om å gi livsnødvendig forsyninger og bistand til de sivile, etter flere uker med bombeangrep fra det syriske regimet..

VG - 06 Mar 18 kl. 00:25

Opptil 94 drept i nye angrep i Øst-Ghouta: FN måtte avbryte nødhjelpsoperasjon

FN måtte mandag avbryte leveransen av nødhjelp til opprørskontrollerte Øst-Ghouta etter nye angrep mot området lastebilene befant seg i..

Dagbladet - 08 Dec 18 kl. 23:50

Sa «fuck the police» under konsert og ble pågrepet: - Maktmisbruk

Rapperen Kamelen hevder politiet brukte vold og maktmisbruk da de stoppet konsert i Kristiansand..

NRK - 03 Sep 18 kl. 23:22

65.000 på antirasistisk konsert

65.000 møtte mandag opp til en antirasistisk konsert med tyske band i Chemnitz, der ytre høyrefløy de siste dagene har mobilisert mot innvandring. Det skjedde etter en helg der høyreekstreme demonstranter var i overveldende flertall..

NRK - 08 Oct 18 kl. 08:58

12 lettere skadet under konsert

Minst 12 personer kom lettere til skade under en konsert med Lil Wayne i Atlanta søndag. Det oppstod panikk da det blant publikum ble advart mot skuddskyting i salen, noe som viste seg og ikke være hold for opplyste politiet, ifølge abcnews..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt