VG > Sport

Torsdag, 24 September, 09:09

VG - 27 jan. 20 kl. 13:57

Eckhoff har tjent 1,7 mill. kr på to måneder: – Jeg er jo gjerrig

POKLJUKA (VG) Tiril Eckhoff (29) kan le hele veien til banken. På under to måneder har skiskytteren dradd inn 1,7 millioner kroner bare i premiepenger og bonuser..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Pokljuka, Eckhoff

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eckhoffhar , tjent, 1,7, millkr på to , måneder, Jeg er jo gjerrig
VG - 22 des. 19 kl. 14:53

Eckhoff med sin fjerde seier på rad – frisk pengepremie i vente

Tiril Eckhoff skjøt inn 18 av 20 treff og sikret seg sin fjerde verdenscupseier på rad. De fire seierne gir Eckhoff en finfin pengepremie på omlag 600.000 norske kroner..

P4 - 15 jan. 20 kl. 15:19

Ny seier til Eckhoff

Tiril Eckhoff gikk et av sine beste renn da hun tok en ny seier i verdenscupen i skiskyting nå i ettermiddag. Hun var både superrask i sporet og skjøt feilfritt på skiskyttersprinten i Ruhpolding. I mål var hun hele 29,7 sekunder foran svenske Hanna Öberg - som også skjøt fullt.

P4 - 19 jan. 20 kl. 12:45

Eckhoff suveren

Tiril Eckhoff var suveren på dagens 10 kilometer jaktstart kvinner i Ruhpolding. Hun fikk bare 1 bom på fire skytinger og vant med 46 sekunder på Paulina Fialkova fra Slovakia som tok andreplassen. Svenske Hanna Öberg tok tredjeplassen.

P4 - 17 feb. 20 kl. 08:57

Johaug støtter Eckhoff

Therese Johaug går ut og støtter Tiril Eckhoff etter at skiskytteren i går ble anklaget for doping. Den tidligere russiske langrennsløperen og skiskytteren Anfisa Reztsova, sa i går til russiske medier at hun ikke kan tro at Eckhoff kan ha blitt så god som hun er uten medisinsk hjelp. Eckohoff sier det er sykt å melde noe sånt, og til svenske Expressen sier Johaug at hun er enig, og kaller den en syk uttalelse..

P4 - 13 mars 20 kl. 16:45

Eckhoff nummer tre

Tiril Eckhoff ble nummer tre på skiskyttersprinten i Kontiolahti i ettermiddag. Eckhoff var, med sine to strafferunder 32 sekunder bak Denise Herrmann fra Tyskland som vant..

Klartale - 15 juli 20 kl. 10:48

Noen har tjent mye penger på korona

Flere som handler med aksjer har tjent mye penger på korona-krisa. Noen har tjent flere hundre millioner..

P4 - 14 nov. 19 kl. 17:50

Reagerer på vektpress

Tiril Eckhoff er sjokkert over at treneren til de franske skiskytterkvinnene ber utøverne om å gå ned flere kilo i vekt. Treneren skal i et intervju ha sagt at vekt er viktig i all kondisjonsidrett og at utøverne ikke er i god nok form nå til å gå effektivt og at de må ned mellom to og fire kilo. Eckhoff sier til NRK at det å be noen om å gå ned i vekt ikke har noe med idrett å gjøre, og hun viser til at det er en del spiseforstyrrelse i toppidrett..

VG - 15 des. 19 kl. 12:29

Eckhoff knuste alle med 20 treff: – Gratulerer med dagen!

Tiril Eckhoff startet 34 sekunder bak på kvinnenes jaktstart, men var fullstendig overlegen og tok seieren. Det etter å ha gjort noe hun aldri har fått til tidligere..

Aftenposten - 15 des. 19 kl. 12:42

Eckhoff skjøt 20 treff og vant klart i Hochfilzen

Tiril Eckhoff leverte feilfri skyting og gikk inn til suveren jaktstartseier i Hochfilzen. Ingrid Tandrevold tok tredjeplassen..

NRK - 15 des. 19 kl. 12:34

Fullt hus og siger til Eckhoff

Tiril Eckhoff skyt for første gong i karrieren fire fulle hus og tok sigeren på jaktstarten i Hochfilzen. Ingrid Landmark Tandrevold tek ein sterk 3.-plass.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Jurist krever bedre begrunnelse for Oslos forbud mot private samlinger med over 10 personer

Begrunnelsen er for vag og upresis til å gjøre så stor inngripen i folks liv, mener menneskerettighetsekspert og jurist Anine Kierulf..

VG - 4 timer siden

Zayn Malik bekrefter: – Den lille jenta vår er her

Superparet Gigi Hadid og Zayn Malik har fått sitt første barn..

VG - 5 timer siden

Harry og Meghan får kritikk etter video

Prins Harry og hertuginne Meghan får kritikk for å oppfordre amerikanerne til å bruke stemmeretten sin. Donald Trump kommer samtidig med et nytt stikk mot hertuginnen..

VG - 15 timer siden

Full storm i Nord-Norge: 2500 uten strøm i Troms

Etter at stormen herjet i Lofoten, har uværet onsdag kveld truffet Troms med full styrke..

VG - 9 timer siden

Tidligere toppdommer etter Molde-drama: – Nå skjønner alle at handsregelen er totalt uforståelig

(Molde-Ferencvaros 3–3) To handssituasjoner. Den ene ga ikke straffe til Molde. Den andre ga straffe til Ferencvaros.

VG - 11 timer siden

Urimelig mot Kjøll

Idrettspresident Berit Kjølls utpreget dannede og diplomatiske linje har ikke alltid slått like heldig ut. Men coronakritikken hun nå får fremstår urettferdig..

VG - 14 timer siden

Helsepolitikere ber regjeringen granske ulovlig besøksstans

Politikere fra Senterpartiet, Fremskrittspartiet, Arbeiderpartiet og SV ber regjeringen finne hvor mange utviklingshemmede som har blitt nektet å ta i mot besøk - og sørge for at det ikke skjer igjen..

VG - 15 timer siden

Brennhete Tokmac Nguen bekrefter interesse fra flere klubber

Storspill for Ferencváros har fått opp øynene til både landslaget og klubber utenfor Ungarns grenser. Nå vil et dobbeltmøte med Molde få konsekvenser for fremtiden til drammenseren Tokmac Nguen (26)..

VG - 15 timer siden

Solid og oppsiktsvekkende: Bokanmeldelse: «Orderud»

Øystein Milli og Olav Næss presenterer nye og oppsiktsvekkende spor i denne solide kriminaldokumentaren om Orderud-saken..

VG - 16 timer siden

Helsedirektøren er bekymret for julebordsesongen: – Kan bli vanskelig

Helsedirektoratet er bekymret for smitte når nordmenn skal samles til julebord. Hotellbransjen får ikke ha fullt hus, som de pleier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt