NRK > Nyheter

Søndag, 24 Januar, 03:56

NRK - 25 nov. 20 kl. 16:09

EU vil kartlegge etnisitet

EU vil evaluere integrering i medlemslandene ved å kartlegge folks etnisitet. I enkelte land – blant annet i Frankrike – er slik kartlegging imidlertid ulovlig. Kommisjonens ønske er å utarbeide en liste for hvordan innvandrere kan integreres bedre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankrike

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU vil, kartlegge, etnisitet
NRK - 03 des. 20 kl. 10:47

Twitter strammer inn reglene

Meldingstjenesten Twitter innfører forbud mot språkbruk som dehumaniserer mennesker basert på rase, etnisitet eller nasjonalitet..

VG - 24 des. 20 kl. 17:01

«25 under 25»: «Unnskyld at jeg spør, men feirer du jul?»

For oss med en annen etnisitet er dette et ganske så vanlig spørsmål å få rundt juletider..

NRK - 26 nov. 20 kl. 07:03

Koronakommisjonen gransker sms-er

Koronakommisjonen gransker nå tekstmeldinger mellom helsetoppene og regjeringen før Norge ble stengd ned 12. mars. Kommisjonen ønsker blant annet å kartlegge uenighet.

E24 - 29 nov. 20 kl. 13:20

Konkurransetilsynet utvider overvåkningen av dagligvarebransjen – undersøker problemstillinger i verdikjeden for frukt og grønt

Konkurransetilsynet har fått økte ressurser til å kartlegge konkurransen i dagligvarebransjen. Nå undersøker tilsynets spesialgruppe konkurranseproblematikk knyttet til frukt og grønt-markedet..

Aftenposten - 29 nov. 20 kl. 13:20

Konkurransetilsynet utvider overvåkningen av dagligvarebransjen – undersøker problemstillinger i verdikjeden for frukt og grønt

Konkurransetilsynet har fått økte ressurser til å kartlegge konkurransen i dagligvarebransjen. Nå undersøker tilsynets spesialgruppe konkurranseproblematikk knyttet til frukt og grønt-markedet..

P4 - 29 nov. 20 kl. 19:05

Skjerper tilsyn med dagligvarebransjen

Konkurransetilsynet skjerper overvåkingen av dagligvarebransjen. De har fått økte ressurser for å kartlegge konkurransen mellom dagligvarekjedene. Og en av tingene de nå skal følge spesielt med på er frukt og grønt-markedet, melder E24.

NRK - 03 des. 20 kl. 05:47

Equinor lover gransking

Equinor lover gransking etter brannen i et kompressorbygg på Tjeldbergodden i går. – Hendelser granskes alltid grundig for å kartlegge årsaksforhold. Det skjer i dette tilfellet også, sier pressetalsperson Morten Eek i Equinor til NTB..

NRK - 04 des. 20 kl. 14:57

Stor interesse for arbeidet

Sannhets- og forsoningskommisjonen har fått over 200 personlige historier om fornorskning og urett i sitt arbeid. Kommisjonen skal kartlegge og dokumentere konsekvensene av fornorskningspolitikken overfor samer, kvener, norskfinner og skogfinner..

NRK - 05 des. 20 kl. 07:27

Ber om kulturminnehjelp

Byantikvaren i Kristiansand ber nå befolkningen om hjelp til å finne kulturminner. Jorunn Monrad skal kartlegge hvor kulturminner befinner seg i nye Kristiansand. Dette skal ende i en samlet kulturminneplan, skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 10 des. 20 kl. 22:15

29 nye smittede i Fredrikstad

I Fredrikstad er det registrert 29 nye smittetilfeller siden i går kveld. Det er det høyeste antall registrerte smittede i løpet av et døgn siden slutten av november. 26 av de smittede har kjent smittevei, og det jobbes med å kartlegge de siste tre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Selger falske koronavaksiner

Kriminelle tilbyr falske vaksinepass, falske negatuve tester og falsk koronavaksine på nettet, melder Sveriges Radio. Det er ren svindel, sier Cecilia Fant som jobber som i PSI, Pharmaceutical Security Institute..

NRK - 30 minutter siden

Forskere evakuert fra sydpol-skjelv

Jordskjelvet nær øygruppen Sør-Shetlandsøyene i Antarktis er justert ned til styrke 6,9. 166 ansatte ble evakuert fra ni forskningsbaser i frykt for en tsunamibølge..

NRK - 45 minutter siden

Angrep på grensepost i Vest-Sahara

Frigjøringsbevegelsen Polisario i Vest-Sahara melder at de har angrepet en marokkansk grensepost på grensen mellom Marokko og Mauritania, melder AFP. Polisari sier de avfyrte fire raketter i retning av grenseposten..

NRK - 1 time siden

USA ber Kina droppe Taiwan-press

USA advarer Kina og ber landet stanse sitt militære, diplomatiske og økonomiske press mot Taiwan, og i stedet satse på dialog med Taiwans folkevalgte ledelse. Taiwan meldte lørdag at kinesiske jagerfly og bombefly hadde krenket Taiwans luftrom..

NRK - 1 time siden

Ungdom stoppet ved raset i Gjerdrum

To ungdommer er anmeldt for å ha tatt seg inn i det avsperrede området rundt sleirkredet i Gjerdrum på Romerike. Én av dem var rett ved skredkanten. følge Romerikes Blad ble politiet varslet av vektere..

NRK - 1 time siden

Kraftig jordskjelv nær sydpolen

Et jordskjelv med styrke 7,0 er utløst utenfor kysten av Antarktis, 210 km fra den chilenske forskningsbasen Eduardo Frei, melder AFP. Det er utstedt tsunamivarsel, opplyser chilenske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Kraftig jordskjelv i Chile

Et jordskjelv med styrke 7,0 er utløst utenfor kysten av Antarktis, 210 km fra den chilensk forskningsbasen Eduardo Frei, melder AFP. Det er utstedt tsunamivarsel, opplyser chilenske myndigheter..

NRK - 2 timer siden

Biden lovet Boris samarbeid

Båndene mellom USA og Storbritannia skal styrkes, lovet president Joe Biden da han ringte statsminister Boris Johnson lørdag. Koronavaksiner, menneskeretter, Nato-samarbeid og klima var samtaletemaer, melder Johnson..

NRK - 3 timer siden

Advarer om stor skredfare i fjellet

Varsom.no advarer om betydelig skredfare i fjellet. Under leting etter en jeger som ble funnet død i et snøskred i Trøndelag lørdag, så letemannskapene flere skred.

NRK - 3 timer siden

Store skredfare i fjellet

Politiet i Trøndelag advarer om stor skredfare i fjellet. Under letingen etter en jeger som ble funnet død i et snøskred på Vassfjellet, oppdaget letemannskapre flere skred. – Det er veldig stor skredfare, sier operasjonsleder Rune Brandmo til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt