NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 11:15

NRK - 17 Jul 17 kl. 11:01

EU utvider sanksjoner mot Syria

EU ventes mandag å tilføye 16 nye navn til sin liste over personer som er underlagt sanksjoner på grunn av krigen i Syria. Vedtaket kommer som en reaksjon på bruken av kjemiske våpen. Fra før står over 300 personer og selskaper på sanksjonslisten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU utvider, sanksjonermot , Syria
P4 - 14 Sep 17 kl. 21:35

EU utvider sanksjonene mot Nord-Korea

EU utvider sine sanksjoner mot Nord-Korea i et forsøk på å få landet til å avslutte sitt atomvåpenprogram. EU sier utvidelsene er rettet mot landets viktigste eksportartikler, som kull, jernmalm, sjømat og bly. Også FNs sikkerhetsråd vedtok nylig å ramme landet med omfattende sanksjoner..

NRK - 09 Aug 17 kl. 19:18

Utvider Venezuela-sanksjoner

USA utvider sanksjonene mot det kriserammede landet som er herjet av politisk uro etter et omstridt valg på ny grunnlovsforsamling. Åtte nye personer er satt på svartelista, inkludert tidligere president Hugo Chávez' bror..

NRK - 28 Feb 17 kl. 18:24

La ned veto mot Syria-sanksjoner

Russland og Kina la som ventet ned veto mot sanksjoner mot regimet i Syria i en avstemning i FNs sikkerhetsråd tirsdag. Bakgrunnen er Assad-regimets bruk av kjemiske våpen i borgerkrigen i Syria..

NRK - 27 Feb 17 kl. 21:00

Stemmer over Syria-sanksjoner

FNs sikkerhetsråd skal tirsdag stemme over et resolusjonsforslag om sanksjoner mot regimet i Syria, ifølge diplomatkilder. Resolusjonsforslaget er fremmet på bakgrunn av anklager om at Assad-regimet i Damaskus har brukt kjemiske våpen..

P4 - 28 Feb 17 kl. 18:37

Nytt veto fra Russland og Kina

Russland og Kina la som ventet ned veto mot sanksjoner mot regimet i Syria i en avstemning i FNs sikkerhetsråd i kveld. Bakgrunnen for forlaget om sanksjoner fra FN er regimets angivelige bruk av kjemiske våpen i borgerkrigen i Syria. Russland har på sin side hevdet at det er opprørere som har tatt i bruk dette..

NRK - 11 Aug 17 kl. 00:50

EU skjerper Nord-Korea-sanksjoner

EU utvider sanksjonene mot Nord-Korea på grunn av landets gjentatte brudd på FNs resolusjoner. Ni nordkoreanske individer, samt fire foretak og organisasjoner er lagt til på sanksjonslisten, skriver Europarådet i en uttalelse..

NRK - 12 Sep 17 kl. 00:16

Vedtok nye sanksjoner mot N-Korea

FNs sikkerhetsråd har i kveld vedtatt å innføre nye sanksjoner mot Nord-Korea, melder AFP. Utkastet til nye sanksjoner ble endret etter forhandlinger mellom USA og Kina, ifølge nyhetsbyrået Ap..

NRK - 31 Mar 17 kl. 19:11

Nye USA-sanksjoner mot Nord-Korea

USA innfører sanksjoner mot 11 nordkoreanere og ett nordkoreansk selskap. Sanksjonene innføres på grunn av at nordkoreanerne har hjulpet selskaper det allerede har vært innført sanksjoner mot..

NRK - 16 Jun 17 kl. 14:52

Kritiserer Russland-sanksjoner

Tysklands forbundskansler Angela Merkel er svært misfornøyd med amerikanske trusler om sanksjoner mot en russisk gassrørledning til Europa. Merkels talsperson sa fredag at det er merkelig at europeisk økonomi «blir et mål» for amerikanske sanksjoner..

Dagbladet - Igår: 19:45

Trump innfører nye sanksjoner mot Nord-Korea

USAs president Donald Trump utvider USAs myndighet til å straffe utenlandske banker, individer og selskaper som handler med Nord-Korea..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Bensinpriser doblet i Nord-Korea

Bensinpriser i Nord-Koreas hovedstad Pyongyang er doblet siden starten av året. Nye sanksjoner strammer landets tilgang på olje. Nyhetsbyrået AF skriver at prisene har økt med 20 prosent de to siste månedene.

NRK - 15 minutter siden

Ekstrasending om rakett kl.11.10

Ekstrasending om rakett kl.11.10.

NRK - 15 minutter siden

Ekstrasending om rakettoppskyting

Ekstrasending om rakettoppskyting.

NRK - 30 minutter siden

Bildt: Snakk sammen, ikke skyt

Sveriges tidligere statsminister Carl Bildt kommenterer på Twitter at både Iran og USA burde gå til bake til samtaler, fremfor å skyte opp raketter og true med sanksjoner. I natt skjøt Iran opp en ny rakett i strid med Iranavtalen..

NRK - 1 time siden

Markering av donasjonsdagen

I dag markeres Donasjonsdagen med 79 stand over hele landet. 80 prosent av befolkningen i Norge er positiv til organdonasjon, sier Aleksander Sekowski i Stiftelsen Organdonasjon. Rundt 500 står transplantasjonskø for livsviktige organer i Norge..

NRK - 1 time siden

Mot valgthriller på New Zealand

Valglokalene i New Zealand er stengt etter lørdagens parlamentsvalg. Meningsmålingene i forkant av valget tyder på dødt løp mellom den konservative statsministeren Bill English fra nasjonalpartiet og hans utfordrer Jacinda Ardern..

NRK - 1 time siden

Lover flere doer i Hardanger

Det er for få offentlige toaletter i Hardangerger, mener Hardangerrådet. Mange turister har klaget over at det er vanskelig å finne åpne, rene offentlige toaletter. Neste turistsesong skal det bli bedre, sier rådsordfører Jon Larsgard til NRK..

NRK - 1 time siden

Arrestert for grov vold i Harstad

En mann i 20-årene er arrestert av politiet i Harstad etter at han skal ha skadet to andre. En av de skadde fikk hodeskader..

NRK - 2 timer siden

Mobbehenvendelser øker om høsten

Chattetjenesten Snakkommobbing.no i Kristiansand har en stor økning i antallet henvendelser fra barn og unge om høsten etter skolestart. Nitti prosent av de unge som tar kontakt forteller at mobbingen skjer på skolen, sier leder Andreas Eidem..

NRK - 1 time siden

Til sykehus etter utforkjøring

En person er fløyet med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim etter at en bil kjørte av veien i Åsen i Levanger i Nord-Trøndelag i 8-tiden lørdag morgen. E6 ble stengt på stedet mens bilføreren fikk helsehjelp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt