NRK > Nyheter

Saturday, 25 November, 10:38

NRK - 17 Jul 17 kl. 11:01

EU utvider sanksjoner mot Syria

EU ventes mandag å tilføye 16 nye navn til sin liste over personer som er underlagt sanksjoner på grunn av krigen i Syria. Vedtaket kommer som en reaksjon på bruken av kjemiske våpen. Fra før står over 300 personer og selskaper på sanksjonslisten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU utvider, sanksjonermot , Syria
P4 - 14 Sep 17 kl. 21:35

EU utvider sanksjonene mot Nord-Korea

EU utvider sine sanksjoner mot Nord-Korea i et forsøk på å få landet til å avslutte sitt atomvåpenprogram. EU sier utvidelsene er rettet mot landets viktigste eksportartikler, som kull, jernmalm, sjømat og bly. Også FNs sikkerhetsråd vedtok nylig å ramme landet med omfattende sanksjoner..

NRK - 09 Aug 17 kl. 19:18

Utvider Venezuela-sanksjoner

USA utvider sanksjonene mot det kriserammede landet som er herjet av politisk uro etter et omstridt valg på ny grunnlovsforsamling. Åtte nye personer er satt på svartelista, inkludert tidligere president Hugo Chávez' bror..

NRK - 28 Feb 17 kl. 18:24

La ned veto mot Syria-sanksjoner

Russland og Kina la som ventet ned veto mot sanksjoner mot regimet i Syria i en avstemning i FNs sikkerhetsråd tirsdag. Bakgrunnen er Assad-regimets bruk av kjemiske våpen i borgerkrigen i Syria..

NRK - 27 Oct 17 kl. 10:03

Ber om sanksjoner mot Syria

Menneskerettighetsorganisasjonen HRW ber om internasjonale sanksjoner mot Syria, etter at FN mener det syriske regimet sto bak et gassangrep mot egne landsmenn..

NRK - 27 Feb 17 kl. 21:00

Stemmer over Syria-sanksjoner

FNs sikkerhetsråd skal tirsdag stemme over et resolusjonsforslag om sanksjoner mot regimet i Syria, ifølge diplomatkilder. Resolusjonsforslaget er fremmet på bakgrunn av anklager om at Assad-regimet i Damaskus har brukt kjemiske våpen..

P4 - 28 Feb 17 kl. 18:37

Nytt veto fra Russland og Kina

Russland og Kina la som ventet ned veto mot sanksjoner mot regimet i Syria i en avstemning i FNs sikkerhetsråd i kveld. Bakgrunnen for forlaget om sanksjoner fra FN er regimets angivelige bruk av kjemiske våpen i borgerkrigen i Syria. Russland har på sin side hevdet at det er opprørere som har tatt i bruk dette..

Hegnar.no - 26 Sep 17 kl. 22:10

USA innfører flere sanksjoner mot Nord-Korea

USA utvider sanksjonene mot Nord-Korea på grunn av landets missil- og kjernevåpenprogram..

NRK - 11 Aug 17 kl. 00:50

EU skjerper Nord-Korea-sanksjoner

EU utvider sanksjonene mot Nord-Korea på grunn av landets gjentatte brudd på FNs resolusjoner. Ni nordkoreanske individer, samt fire foretak og organisasjoner er lagt til på sanksjonslisten, skriver Europarådet i en uttalelse..

NRK - 12 Sep 17 kl. 00:16

Vedtok nye sanksjoner mot N-Korea

FNs sikkerhetsråd har i kveld vedtatt å innføre nye sanksjoner mot Nord-Korea, melder AFP. Utkastet til nye sanksjoner ble endret etter forhandlinger mellom USA og Kina, ifølge nyhetsbyrået Ap..

NRK - 31 Mar 17 kl. 19:11

Nye USA-sanksjoner mot Nord-Korea

USA innfører sanksjoner mot 11 nordkoreanere og ett nordkoreansk selskap. Sanksjonene innføres på grunn av at nordkoreanerne har hjulpet selskaper det allerede har vært innført sanksjoner mot..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Første fly med nødhjelp på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, melder AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene..

NRK - 15 minutter siden

Fire drept i Quetta

Minst fire personer er drept og 19 er såret, etter en selvmordsbomber sprengte seg selv i den sørvestlige byen Quetta i Pakistan. Det forteller pakistansk politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 minutter siden

Kan ha 2000 soldater i Syria

I løpet av få dager vil trolig USAs forsvarsdepartement Pentagon innrømme at USA har 2000 soldater i Syria, og ikke rundt 500 slik man tidligere har oppgitt. Det opplyser to ikke navngitte amerikanske tjenestemenn til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Islamabad: Én drept og hundre såret

En politimann ble drept og om lag 100 mennesker såret da politiet aksjonerte for å fjerne en protestleir med islamister i Pakistans hovedstad Islamabad..

NRK - 1 time siden

Kan få 21 års fengsel for voldtekt

Mandag starter rettssaken mot en nå 42 år gammel mann fra Romerike i Akershus. Ifølge tiltalen voldtok han to jenter i Oslo for 17 år siden og kan få fengselsstraff på 21 år..

NRK - 1 time siden

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press..

NRK - 1 time siden

Rohingyaer blir plassert i leirer

Rohingyaer som blir sendt tilbake til Myanmar, skal først innkvarteres i midlertidige leire eller boliger i en tidsbegrenset periode, opplyser utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali, på en pressekonferanse i Dhaka lørdag..

NRK - 1 time siden

Nå åpnes alpinbakkene

Alpinsentre landet rundt åpner bakkene denne helga. For å gi de perfekte forholdene i løypa bruker anleggene flere hundre tusen kroner på drift av snøkanoner..

NRK - 1 time siden

Mener militær aksjon var lovlig

Høyesterettsdommer George Chiweshe i Zimbabwe sier den militære aksjonen som førte til Mugabes avgang var lovlig og ikke et kupp. Samtidig sier han at Mugabes avsettelse av Mnangagwa som visepresident var ulovlig, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Tar i mot bistand til rohingyaene

Myanmar og Bangladesh har blitt enige om å ta imot bistand fra FN for å få rohingyaflyktningene hjem igjen. Det sier utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali. Returneringen vil starte om to måneder, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt