NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:54

NRK - 17 Jul 17 kl. 11:01

EU utvider sanksjoner mot Syria

EU ventes mandag å tilføye 16 nye navn til sin liste over personer som er underlagt sanksjoner på grunn av krigen i Syria. Vedtaket kommer som en reaksjon på bruken av kjemiske våpen. Fra før står over 300 personer og selskaper på sanksjonslisten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU utvider, sanksjonermot , Syria
P4 - 14 Sep 17 kl. 21:35

EU utvider sanksjonene mot Nord-Korea

EU utvider sine sanksjoner mot Nord-Korea i et forsøk på å få landet til å avslutte sitt atomvåpenprogram. EU sier utvidelsene er rettet mot landets viktigste eksportartikler, som kull, jernmalm, sjømat og bly. Også FNs sikkerhetsråd vedtok nylig å ramme landet med omfattende sanksjoner..

NRK - 09 Aug 17 kl. 19:18

Utvider Venezuela-sanksjoner

USA utvider sanksjonene mot det kriserammede landet som er herjet av politisk uro etter et omstridt valg på ny grunnlovsforsamling. Åtte nye personer er satt på svartelista, inkludert tidligere president Hugo Chávez' bror..

NRK - 28 Feb 17 kl. 18:24

La ned veto mot Syria-sanksjoner

Russland og Kina la som ventet ned veto mot sanksjoner mot regimet i Syria i en avstemning i FNs sikkerhetsråd tirsdag. Bakgrunnen er Assad-regimets bruk av kjemiske våpen i borgerkrigen i Syria..

NRK - 27 Oct 17 kl. 10:03

Ber om sanksjoner mot Syria

Menneskerettighetsorganisasjonen HRW ber om internasjonale sanksjoner mot Syria, etter at FN mener det syriske regimet sto bak et gassangrep mot egne landsmenn..

NRK - 27 Feb 17 kl. 21:00

Stemmer over Syria-sanksjoner

FNs sikkerhetsråd skal tirsdag stemme over et resolusjonsforslag om sanksjoner mot regimet i Syria, ifølge diplomatkilder. Resolusjonsforslaget er fremmet på bakgrunn av anklager om at Assad-regimet i Damaskus har brukt kjemiske våpen..

P4 - 28 Feb 17 kl. 18:37

Nytt veto fra Russland og Kina

Russland og Kina la som ventet ned veto mot sanksjoner mot regimet i Syria i en avstemning i FNs sikkerhetsråd i kveld. Bakgrunnen for forlaget om sanksjoner fra FN er regimets angivelige bruk av kjemiske våpen i borgerkrigen i Syria. Russland har på sin side hevdet at det er opprørere som har tatt i bruk dette..

NRK - 22 Jan 18 kl. 13:45

EU utvider sanksjonsliste

EU tilføyer 17 navn til listen over nordkoreanere som er underlagt sanksjoner. Bakgrunnen er Nord-Koreas gjentatte brudd på kravene fra FNs sikkerhetsråd om at landet må stoppe programmene for utvikling av atomvåpen og langtrekkende raketter..

Dagbladet - 03 Feb 18 kl. 15:38

Nord-Korea hevdes å omgå sanksjoner - og bistå Assad-regimet med å lage kjemiske våpen

Nord-Korea omgår sanksjoner og tjener milliarder på eksport, advarer FN-eksperter. Landet mistenkes også for å hjelpe Syria med å utvikle våpen. .

Hegnar.no - 26 Sep 17 kl. 22:10

USA innfører flere sanksjoner mot Nord-Korea

USA utvider sanksjonene mot Nord-Korea på grunn av landets missil- og kjernevåpenprogram..

Aftenposten - 03 Feb 18 kl. 01:38

Nord-Korea beskyldes for å omgå sanksjoner

Nord-Korea omgår sanksjoner og tjener milliarder på eksport, advarer FN-eksperter. Landet mistenkes også for å hjelpe Syria med å utvikle våpen. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hydro-selskap skulda for utslepp

Eit norskeigd selskap vert skulda for å ha forgifta drikkevatnet til tusenar ved Belém i det nordlege Brasil. Ifølgje helsedepartementet er det registrert høge nivå av bly, aluminium og natrium i drikkevatnet på grunn av uvêr, skriv Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Ingen pris til «Los Bando»

Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen..

NRK - 2 timer siden

Vigra flyplass evakuert

Politiets bombegruppa er på vei til Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke. Flyplassen blir trolig stengt resten av dagen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt pakken..

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter funn av lik i fryser

Et libanesisk-syrisk ektepar er pågrepet i Syrias hovedstad Damaskus, mistenkt for å ha drept en filippinsk hushjelp og skjult liket i en fryser i Kuwait. Kvinnen skal ha blitt banket til døde. Ekteparet har vært etterlyst via Interpol siden funnet..

NRK - 2 timer siden

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen..

NRK - 2 timer siden

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer Vigra flyplass

Politiet har startet evakuering av flyplassen Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke..

NRK - 4 timer siden

Innbruddsforsøk med øks i Porsgrunn

To menn har forsøkt å slå inn døra til urmaker i Storgata i Porsgrunn med øks. De to skal ha rømt fra stedet og politiet ber om tips i saken..

NRK - 4 timer siden

Frykter flere branner på natten

NVE Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer å sette opp prisen på strøm når nettet er mest belastet, altså på morgenen og ettermiddagen, og ned på kvelden. – Kan føre til flere branner på natten, sier Sigmund Clementz i IF Forsikring..

NRK - 4 timer siden

Fant feil i Vipps under kriminalsak

Ved en tilfeldighet avdekket politiet i Agder et hull i appen Vipps da de etterforsket en lokal kriminalsak. To menn klarte å aktivere stjålne kort i appen og overførte penger til en tredjepart. De to er nå tiltalt og feilen i Vipps er rettet opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt