NRK > Nyheter

Monday, 24 July, 12:33

NRK - 17 Jul 17 kl. 11:01

EU utvider sanksjoner mot Syria

EU ventes mandag å tilføye 16 nye navn til sin liste over personer som er underlagt sanksjoner på grunn av krigen i Syria. Vedtaket kommer som en reaksjon på bruken av kjemiske våpen. Fra før står over 300 personer og selskaper på sanksjonslisten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria

Dele artikeln

12 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU utvider, sanksjonermot , Syria
NRK - 28 Feb 17 kl. 18:24

La ned veto mot Syria-sanksjoner

Russland og Kina la som ventet ned veto mot sanksjoner mot regimet i Syria i en avstemning i FNs sikkerhetsråd tirsdag. Bakgrunnen er Assad-regimets bruk av kjemiske våpen i borgerkrigen i Syria..

NRK - 27 Feb 17 kl. 21:00

Stemmer over Syria-sanksjoner

FNs sikkerhetsråd skal tirsdag stemme over et resolusjonsforslag om sanksjoner mot regimet i Syria, ifølge diplomatkilder. Resolusjonsforslaget er fremmet på bakgrunn av anklager om at Assad-regimet i Damaskus har brukt kjemiske våpen..

P4 - 28 Feb 17 kl. 18:37

Nytt veto fra Russland og Kina

Russland og Kina la som ventet ned veto mot sanksjoner mot regimet i Syria i en avstemning i FNs sikkerhetsråd i kveld. Bakgrunnen for forlaget om sanksjoner fra FN er regimets angivelige bruk av kjemiske våpen i borgerkrigen i Syria. Russland har på sin side hevdet at det er opprørere som har tatt i bruk dette..

NRK - 31 Mar 17 kl. 19:11

Nye USA-sanksjoner mot Nord-Korea

USA innfører sanksjoner mot 11 nordkoreanere og ett nordkoreansk selskap. Sanksjonene innføres på grunn av at nordkoreanerne har hjulpet selskaper det allerede har vært innført sanksjoner mot..

NRK - 16 Jun 17 kl. 14:52

Kritiserer Russland-sanksjoner

Tysklands forbundskansler Angela Merkel er svært misfornøyd med amerikanske trusler om sanksjoner mot en russisk gassrørledning til Europa. Merkels talsperson sa fredag at det er merkelig at europeisk økonomi «blir et mål» for amerikanske sanksjoner..

P4 - 14 Jun 17 kl. 22:47

Nye USA-sanksjoner mot Russland

USA har vedtatt nye sanksjoner mot Russland. Det amerikanske senatet vedtok med overveldende flertall i dag en serie nye sanksjoner som straffer Russland for innblanding i 2016-valget, melder nyhetsbyrået AP. En hemmelig rapport fra etterretningsorganisasjonen NSA viser at russiske hackere angrep minst én leverandør av programvare dager før fjorårets presidentvalg i USA..

Hegnar.no - 03 Jul 17 kl. 13:58

Veidekke utvider lån

Veidekke tar grep, og utvider sertifikatlån..

Hegnar.no - 07 Jun 17 kl. 17:53

Midelfart utvider TRS-avtale

Utvider en TRS-avtale relatert til aksjer i Storebrand..

NRK - 15 Jun 17 kl. 20:16

Nye sanksjoner mot Russland og Iran

Senatet i USA har vedtatt å reagere på Russlands innblanding i fjorårets valg med sanksjoner som vil ramme viktige sektorer i russisk økonomi, melder NTB. Det ble også vedtatt sanksjoner som skal ramme Irans program som skal utvikle Irans ballistiske raketter..

Hegnar.no - 18 Jul 17 kl. 17:13

USA har innfører nye Iran-sanksjoner

USA har iverksatt sanksjoner mot 18 iranske individer og virksomheter som en reaksjon på Irans ballistiske rakettprogram..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ryanair vil kjøpe Alitalia

Ryanair har lagt inn et uforpliktende bud på det nasjonale, italienske flyselskapet Alitalia..

NRK - 15 minutter siden

Møtte russerne fire ganger

I sin skriftlige forklaring for senatets etteretningskomité opplyser Jared Kushner at han møtte russere fire ganger, men nekter for at han forsøkte å opprette en hemmelig kommunikasjonskanal mellom Trump-kampanjen og russerne..

NRK - 15 minutter siden

– En sjelden politisk håndverker

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier Jørgen Kosmo vil bli dypt savnet. – Han kombinerte det prinsipielle med det praktiske. En sjelden politisk håndverker, skriver den tidligere Ap-lederen og statsministeren på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

E6 mellom Kvam og Frya åpnet

Strekningen som har vært steng siden i dag tidlig er nå åpnet for fri ferdsel..

NRK - 45 minutter siden

Rekordhøye søkertall

Det er rekordmange søkere til fiskerifag på universitetene rundt om i Norge. Det melder Fiskeribladet. Rekrutteringen til fagene har økt med mer enn 50 prosent siden fjoråret ifølge tall fra Sett Sjøbein..

NRK - 30 minutter siden

Restless får nye forsyninger

Den Oslo-registrerte seilbåten Restless, som sprang lekk i Stillehavet utenfor Peru lørdag, fikk søndag kveld nye forsyninger og utstyr om bord fra det svenske skipet Oberon. Restless skal nå seile til Marquesasøyene i Fransk Polynesia på egen hånd..

NRK - 30 minutter siden

Kushner avviser «upassende kontakt»

Donald Trumps svigersønn Jared Kushner sier han ikke har hatt upassende kontakt med russiske myndighetspersoner og at han ikke har tatt initiativ til eller kjenner til at noen i Trump-kampanjen samarbeidet med russerne..

NRK - 15 minutter siden

Kushner: Søkte for tidlig

Jared Kushner sier hans søknad om sikkerhetsklarering ved en feil ble sendt før den var fullstendig, og at den ikke omfattet alle hans utenlandske kontakter..

NRK - 1 time siden

Tyrkia: rettssak om pressefrihet

Hele 17 journalister og redaktører fra Tyrkias største opposisjonsavis, Cumhuriyet, står på tiltalebenken for å ha skrevet artikler som støtter terrorister. Internasjonale presseorganisasjoner er til stede i Istanbul for å følge saken, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Færre blir tatt i fotoboks

Siden 2005 har antall straffbare overtredelser sunket kraftig. Utviklingen fortsetter i riktig retning første halvår av 2017. Hittil i år er det fem prosent nedgang sammenlignet med første halvår av 2016..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt