Hegnar.no > Økonomi

Sunday, 08 December, 11:28

Hegnar.no - 15 Jul 19 kl. 22:37

EU straffer Tyrkia for leteboring utenfor Kypros

EUs utenriksministre er enige om flere straffetiltak mot Tyrkia etter at de begynte å bore etter gass utenfor kysten av Kypros..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
EUs, Tyrkia, Kypros

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU straffer, Tyrkia, for, leteboring, utenfor, Kypros
NRK - 15 Jul 19 kl. 19:56

EU straffer Tyrkia for leteboring

EUs utenriksministre er enige om flere straffetiltak mot Tyrkia etter at de begynte å bore etter gass utenfor kysten av Kypros. Straffetiltakene kommer på oppfordring fra Kypros, som mener boringen foregår innenfor deres økonomiske sone..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 20:26

EU straffer Tyrkia for leteboring utenfor Kypros

EUs utenriksministre er enige om flere straffetiltak mot Tyrkia etter at de begynte å bore etter gass utenfor kysten av Kypros..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 17:17

EU vurderer å straffe Tyrkia for leteboring utenfor Kypros

EU forhandlet fredag ettermiddag om hvordan de skal svare på Tyrkias leteboring utenfor Kypros. En beslutning er ventet på EUs utenriksministermøte mandag..

Aftenposten - 01 Jul 19 kl. 09:00

Leteboring, arrestordrer og krigsskip: Kampen om havenes skjulte gull blir stadig hetere.

DILISKELESI (Aftenposten): Løftet om rike gassreserver får Tyrkia til å true med våpenmakt. Over halvparten av verdens maritime grenser er uavklarte. Potensialet for konflikt er stort..

Dagbladet - 08 Aug 19 kl. 05:45

Norske taxisjåfører terrorfengslet

Her poserer de med PKK-flagg. Nå sitter de to nordmennene pågrepet i Tyrkia anklaget for terrorvirksomhet. De risikerer lange straffer..

VG - 25 Sep 19 kl. 23:05

Rochdale rystet United: Solskjær slapp med skrekken etter straffer

MANCHESTER (VG) (Manchester United – Rochdale 1–1, 5–3 på straffer) Ole Gunnar Solskjær (46) var farlig nær en katastrofe i ligacupen, men kan puste lettet ut etter seier på straffer..

NRK - 06 May 19 kl. 19:29

Bekymrer seg over USA og Tyrkia

NATO-sjef Jens Stoltenerg aksepterer at Tyrkia kjøper eit russisk rakettsystem, men er bekymra for konflikten mellom USA og Tyrkia. USA truger med sanksjonar og vil ikkje levere F35-jagarfly til Tyrkia, så lengje dei held avtalen med Russland..

VG - 26 Sep 19 kl. 04:10

Hva tenker han egentlig?

(Manchester United – Rochdale 1–1, 5–3 på straffer) Selv om det måtte straffer til for å slå ut Rochdale fra nivå tre i ligacupen, sto fansen igjen og hyllet Ole Gunnar Solskjær (46)..

Aftenposten - 22 May 19 kl. 21:00

Frp foreslår at ungdommene fra Søndre Nordstrand kan idømmes doble straffer. Det ungdom trenger, er ikke tøffere straffer. | Melita Ringvold

Jeg har opplevd at en politimann som sa at det er OK å gråte, hadde større påvirkning på mortensrudgutter enn trusler om «tøffe straffer»..

NRK - 17 Jul 19 kl. 20:36

USA utestenger Tyrkia

USA har utestengt Tyrkia fra F-35-programmet etter at landet kjøpte rakettsystemet S-400 fra Russland. Det bekrefter USA overfor nyhetsbyrået AFP. USA har gjentatte ganger rådet Tyrkia til ikke å kjøpe systemet..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt