Hegnar.no > Økonomi

Thursday, 22 August, 00:30

Hegnar.no - 15 Jul 19 kl. 22:37

EU straffer Tyrkia for leteboring utenfor Kypros

EUs utenriksministre er enige om flere straffetiltak mot Tyrkia etter at de begynte å bore etter gass utenfor kysten av Kypros..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
EUs, Tyrkia, Kypros

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU straffer, Tyrkia, for, leteboring, utenfor, Kypros
NRK - 15 Jul 19 kl. 19:56

EU straffer Tyrkia for leteboring

EUs utenriksministre er enige om flere straffetiltak mot Tyrkia etter at de begynte å bore etter gass utenfor kysten av Kypros. Straffetiltakene kommer på oppfordring fra Kypros, som mener boringen foregår innenfor deres økonomiske sone..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 20:26

EU straffer Tyrkia for leteboring utenfor Kypros

EUs utenriksministre er enige om flere straffetiltak mot Tyrkia etter at de begynte å bore etter gass utenfor kysten av Kypros..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 17:17

EU vurderer å straffe Tyrkia for leteboring utenfor Kypros

EU forhandlet fredag ettermiddag om hvordan de skal svare på Tyrkias leteboring utenfor Kypros. En beslutning er ventet på EUs utenriksministermøte mandag..

Aftenposten - 01 Jul 19 kl. 09:00

Leteboring, arrestordrer og krigsskip: Kampen om havenes skjulte gull blir stadig hetere.

DILISKELESI (Aftenposten): Løftet om rike gassreserver får Tyrkia til å true med våpenmakt. Over halvparten av verdens maritime grenser er uavklarte. Potensialet for konflikt er stort..

Dagbladet - 08 Aug 19 kl. 05:45

Norske taxisjåfører terrorfengslet

Her poserer de med PKK-flagg. Nå sitter de to nordmennene pågrepet i Tyrkia anklaget for terrorvirksomhet. De risikerer lange straffer..

NRK - 06 May 19 kl. 19:29

Bekymrer seg over USA og Tyrkia

NATO-sjef Jens Stoltenerg aksepterer at Tyrkia kjøper eit russisk rakettsystem, men er bekymra for konflikten mellom USA og Tyrkia. USA truger med sanksjonar og vil ikkje levere F35-jagarfly til Tyrkia, så lengje dei held avtalen med Russland..

Aftenposten - 22 May 19 kl. 21:00

Frp foreslår at ungdommene fra Søndre Nordstrand kan idømmes doble straffer. Det ungdom trenger, er ikke tøffere straffer. | Melita Ringvold

Jeg har opplevd at en politimann som sa at det er OK å gråte, hadde større påvirkning på mortensrudgutter enn trusler om «tøffe straffer»..

NRK - 17 Jul 19 kl. 20:36

USA utestenger Tyrkia

USA har utestengt Tyrkia fra F-35-programmet etter at landet kjøpte rakettsystemet S-400 fra Russland. Det bekrefter USA overfor nyhetsbyrået AFP. USA har gjentatte ganger rådet Tyrkia til ikke å kjøpe systemet..

NRK - 03 Apr 19 kl. 16:26

Tyrkia fastholder russisk våpenkjøp

Til tross for at USA stanser F-35-leveranser til Tyrkia, vil ikke Tyrkia gå tilbake på kjøpet av det russiske luftforsvarssystemet S-400. Det sier den tyrkiske forsvarsministeren, Mevlut Cavusoglu, på et Nato-møte i Washington..

P4 - 17 Jul 19 kl. 20:54

USA utestenger Tyrkia

USA bekreftet nå at de har utestengt Tyrkia fra samarbeidet om de nye F-35 kampflyene etter at landet skaffet seg rakettsystemet S-400 fra Russland. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA har flere ganger rådet Tyrkia til å trekke seg fra en handelen om 400 luftvernmissiler fra Russland..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 1 time siden

Trump: Våkne opp Fed!

Trump viser misnøye etter Feds siste referat fra rentemøte.

Hegnar.no - 2 timer siden

Omsorgsarbeidere vant ikke fram i søksmål mot Aleris

Aleris kan innkassere en delvis seier etter at de ble saksøkt av 24 tidligere konsulenter. Selskapet ble helt frikjent i elleve av sakene. Det slo Oslo tingrett fast onsdag..

Hegnar.no - 2 timer siden

Bred oppgang på Wall Street

Hegnar.no - 3 timer siden

IMF til Trump: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, påpeker IMF-økonomer..

Hegnar.no - 3 timer siden

Telenor kjøper tilbake aksjer

Kjøpte 100.000 aksjer.

Hegnar.no - 4 timer siden

Johnson: Brexitavtalens betingelser er ikke akseptable

Storbritannia kan ikke godta de nåværende betingelsene for brexitavtalen, sier statsminister Boris Johnson til Tysklands regjeringssjef Angela Merkel..

Hegnar.no - 4 timer siden

Putin hyller sterke bånd mellom Russland og Finland

Russlands president Vladimir Putin hyllet sterke bånd mellom hans land og Finland da han onsdag besøkte den finske presidenten Sauli Niinistö i Helsingfors..

Hegnar.no - 4 timer siden

Mette Frederiksen ønsker ikke ordkrig med Trump

Danmarks statsminister sier hun ikke vil gå inn i en ordkrig med president Donald Trump etter at han kalte hennes svar på hans Grønland-utspill for «vemmelig»..

Hegnar.no - 4 timer siden

Oljeprisen faller tilbake

Etter ferske oljelagertall faller oljeprisen noe tilbake..

Hegnar.no - 5 timer siden

Tilbake med short-posisjoner i Flex LNG

Onsdag gikk det feil vei..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt