VG > Debatt

Torsdag, 02 Juli, 16:44

VG - 03 des. 19 kl. 11:13

EU pådriver for klima

Det ser dystert ut når 20 000 klimadelegater fra hele verden innleder to uker med klimaforhandlinger i Madrid..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Madrid

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU pådriver, for, klima
VG - 17 des. 19 kl. 07:32

EU eneste klima-pådriver

En rekke av de store og viktige landene holder igjen. Det er all grunn til å være misfornøyd etter helgens klimatoppmøte..

NRK - 20 aug. 19 kl. 17:48

Felles nordisk erklæring om klima

Statsminister Erna Solberg og andre leiarar i Norden skreiv under ei felles erklæring om klima og utvikling i Reykjavík. Uroa for klima som spesielt dei yngre generasjonane i aukande grad gir uttrykk for, må bli tatt på alvor, står det i erklæringa..

Klartale - 21 feb. 20 kl. 11:12

Folk krangler om klima på nett

Tusenvis gjør opprør mot det de mener er hysteri. Det hjelper ikke mot klima-endringene, sier statsråden..

Dagbladet - 30 sep. 19 kl. 19:57

Høyre i klima-spagat

- Høyre står midt i et klima-dilemma. Vi kommer til å utfordre vedtatte sannheter, sier Henrik Asheim, Høyres finanspolitiske talsperson..

P4 - 24 sep. 19 kl. 05:31

Støre: – Klima viktigste sak til valget

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre sier klima og omstilling blir det viktigste før valget om to år. Samtidig utelukker han ikke et samarbeid med Miljøpartiet de grønne. Støre sier til Klassekampen at han føler politisk slektskap til flere partier, også et parti som setter klima og miljø høyt på dagsordenen.

Klartale - 06 jan. 20 kl. 13:15

Penger og klima betyr lite for ferieplanene våre

Den norske kronen er svak. Og folk er mer bevisste på klima enn før. Likevel har vi planer om å bruke mer penger på ferie enn i fjor..

P4 - 03 des. 19 kl. 16:40

Årets nyord handler om klima

I dag ble lista over årets nyord presentert, og mange av dem handler om klima. Hele fire av ti nyord kommer fra klimadebatten, et tema som i stor grad har preget 2019. På toppen av lista finner vi ordet klimabrøl, som ifølge Språkrådet er valgt ut på grunn av det engasjementet ungdommer over hele Norge viste da de brølte for klima i høst.

NRK - 06 sep. 19 kl. 23:18

Venstresidens appeller til velgerne

Sp vil utvikle hele landet og droppe sentralisering. Rødt vil ha endre på Forskjells-Norge og stanse velferdsprofitører. Ap vil ha bedre, kommunal eldreomsorg med fersk mat.

Aftenposten - 24 sep. 19 kl. 13:00

Forskarane jaktar på «klima-gen» som kan redde matplantene

Om matplantene skal tilpassa seg eit tøffare klima, må dei få gen frå typar som toler stress..

P4 - 24 okt. 19 kl. 13:12

Flere driver med idrett

Antall som driver med skiidrett i Norge faller kraftig. På seks år har Norges skiforbund mistet over 30 000 medlemmer - og det er i underkant av 150 000 igjen, viser nye tall fra Norges idrettsforbund. Totalt er det flere som driver med idrett i Norge, sammenlignet med 2012 - det er 1,6 millioner aktive utøvere i forskjellige idretter.

Fler nyheter fra VG

VG - Igår: 17:30

Den som graver en grav for Siv Jensen, faller selv i den

Hadde partiet fortsatt blitt styrt etter Carl I. Hagens metode, ville ledelsen i Oslo Frp blitt ekskludert. Nå risikerer de «bare» å bli lagt ned..

VG - Igår: 08:37

På stranda med mammakroppen!

Så står du der da. Naken og avkledd på stranda med mammakroppen på utstilling..

VG - Igår: 08:57

Frykten er Kinas våpen

1. juli 1997 ble Hongkong overført fra Storbritannia til Kina. Kommunistregimet i Beijing markerer 23 årsdagen med å innføre en ny sikkerhetslov for Hongkong som undergraver avtalen de inngikk med den tidligere kolonimakten.

VG - Igår: 11:40

Samme feil, enda en gang

Hver gang det er en økonomisk krise dukker det opp et krav om at permitteringstiden skal forlenges. Hver gang gir myndighetene etter. Og hver gang ser forskere på effekten av endringene i ettertid, og konkluderer: Lengre permitteringstid gir økt arbeidsledighet på sikt..

VG - 20 timer siden

Vedums u-sving på E18

E18-prosjektets største problem er at utbyggingen finner sted i Bærum. Det enkle fakta gjør at enkelte blir motstandere av prosjektet. Men paradokset er at det er nok få kommuner der innbyggerne har mer erfaring med å stå i kø.

VG - 8 timer siden

Hardt rammet av usynlig fiende

Det utspiller seg en amerikansk tragedie av historiske dimensjoner. Mens pandemien avtar i andre vestlige land er den ute av kontroll i USA..

VG - 8 timer siden

Den amerikanske borgerkrigen

Da politimannen Derek Chauvin i åtte uutholdelige minutter presset det hvite kneet sitt mot George Floyds svarte nakke, var det slaveriet vi så foran oss..

VG - 6 timer siden

Farlig syn på vold

Det er skremmende å se hvordan politikere fra Rødt bagatelliserer og legitimerer bruk av vold når det passer dem..

VG - 30 minutter siden

Rødt tar avstand fra vold

Det er underlig at VG lar være å nevne hva som er vårt tydelige og gjentatte syn på det som skjedde i Trondheim 30. juni: nemlig at vi tar klart avstand fra hærverk og voldsbruk..

VG - 29 juni 20 kl. 10:22

Gå forskinga etter i saumane!

Ikkje tru på alt du les. Heller ikkje all forsking..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt