NRK > Nyheter

Mandag, 28 September, 13:03

NRK - 14 aug. 20 kl. 12:25

EU enige om vaksinekjøp

EU er enige med det britiske legemiddelfirmaet AstraZeneca om å kjøpe minst 300 millioner doser av koronavaksinen selskapet utvikler, melder Reuters. EU-kommisjonen opplyser at EU kan kjøpe 100 millioner doser til om vaksinen er trygg og virker..
Les mer på NRK


Les mer om:
AstraZeneca, Reuters, EU

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU enigeom , vaksinekjøp
NRK - 09 sep. 20 kl. 13:06

EU i samtaler om vaksinekjøp

EU er i samtaler med BioNTech-Pfizer om å kjøpe en potensiell koronavaksine selskapet jobber med, opplyser EU-kommisjonen. Kommisjonen regner med å få på plass en avtale om kjøp av 200 millioner doser, med mulighet til å kjøpe 100 millioner flere..

NRK - 31 mai 20 kl. 22:28

Get og TV 2 fremdeles ikke enige

Søndag kveld tyder mye på at TV 2 og Telia-eide Get ikke blir enige om en ny distribusjonsavtale innen fristen ved midnatt. Om de ikke blir enige mister 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler fra i morgen..

P4 - 06 juni 20 kl. 19:26

Enige om nye oljekutt

Opec-landene, og deres samarbeidsland, er enige om å forlenge kuttet i oljeproduksjonen. Det skal kuttes nesten ti millioner fat daglig ut juli. I april ble de enige om å kutte, fordi oljeprisen stupte grunnet kraftig fall i etterspørselen under koronakrisen - som som igjen har løftet oljeprisen..

NRK - 18 juni 20 kl. 17:25

Enige om utstyrslager og fond

Natos forsvarsministre ble torsdag enige om å opprette et medisinsk utstyrslager og sette av penger for å være bedre rustet til en ny covid-19-bølge. Generalsekretær Jens Stoltenberg sa også at landene er enige om en ny operativ plan..

NRK - 20 april 20 kl. 18:28

Israel: Gantz og Netanyahu enige

Benny Gantz og Benjamin Netanyahu er enige om samlingsregjering i Israel, melder AFP.

Aftenposten - 20 april 20 kl. 18:25

Gantz og Netanyahu er enige om samlingsregjering i Israel

Israels statsminister Benjamin Netanyahu og hans fremste rival Benny Ganz er blitt enige om å danne en kriseregjering etter måneder med politisk stillstand..

VG - 20 april 20 kl. 19:29

Enige om samlingsregjering i Israel - bytter på å være statsminister

Israels statsminister Benjamin Netanyahu og hans fremste rival Benny Gantz er enige om å danne en samlingsregjering etter måneder med politisk stillstand..

NRK - 23 april 20 kl. 19:19

Gir opp i å bli enige om E18

Staten, Oslo og Viken gir foreløpig opp å bli enige om E18. Hva som nå skjer med veien vest for Oslo er helt uvisst. Også Fornebubanen og annen kollektivsatsing er i fare.

Aftenposten - 30 april 20 kl. 08:08

Staten og landbruket er enige i jordbruksoppgjøret

Staten og bondeorganisasjonene er enige om det forenklede jordbruksoppgjøret. Bøndene får neste år en økning i bevilgningen på 350 millioner kroner..

VG - 30 april 20 kl. 10:17

Enige om årets jordbruksoppgjør: Prioriterer korn og frukt og grønt

Bondeorganisasjonene og staten har forhandlet siden søndag og hadde som frist å bli enige senest 30. april..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

19-åring fremstilles for fengsling

Mannen som er siktet for drap på en 20 år gammel kvinne i Åsane, blir nå fremstilt for varetektsfengsling i Bergen tingrett. Ifølge 19-åringens forsvarer Erik Johan Mjelde vil han samtykke til fengsling. Påtaleansvarlig vil be om fire uker..

NRK - 15 minutter siden

Over 100 i karantene på éin skule

49 nye elevar er sette i karantene på Stranda skule i Øygarden, opplyser kommunen til NRK. Elevane går i fjerde trinn. Dermed er over 100 elevar på den same skulen i karantene, etter at éin skuleelev fekk påvist covid-19..

NRK - 45 minutter siden

Undersøker nytt dødsfall etter drap

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad undersøker politiet nå et annet dødsfall etter at en mann i 50-årene ble funnet drept i Sarpsborg sentrum forrige uke. Dødsfallet de nå undersøker er en mann som ble funnet død i Skjeberg. De avdøde var venner..

NRK - 30 minutter siden

Høysesong for viltpåkjørsler

En av tre viltpåkjørsler skjer nå de siste tre månedene av året. Det viser en statistikk fra Miljødirektoratets hjorteviltregister gjengitt av Gjensidige. I 2019 ble det registrert 923 kollisjoner mellom bil og vilt i Innlandet i disse månedene..

NRK - 30 minutter siden

Drapssikta nordmann arrestert

Ein nordmann i 20-åra som er etterlyst for drap i Storbritannia blei laurdag pågripen i Oslo, og blir framstilt for varetektsfengsling måndag, melder TV 2. Drapet skal ha skjedd i London tidlegare i år, og fleire personar er sikta av britisk politi..

NRK - 45 minutter siden

Brann starta i grop med olje

Politiet melder om at brannen i Randaberg fyrst starta i ei grop som inneheldt olje, før den spreidde seg til ein container som inneheld diverse gassflasker med ukjent innhald. Det brenn framleis i containeren og eit bygg, og evakuering går føre seg..

NRK - 45 minutter siden

Person slått i andlet med kjetting

Politiet er på veg til Birkelundsbakken i Bergen etter melding om slagsmål, melder dei på Twitter. Ein person skal ha blitt slått i andletet med kjetting, ifølge vitne på staden..

NRK - 45 minutter siden

Brann har spreidd seg til nabobygg

Den kraftige brannen som starta i ein container i Randaberg har spreidd seg til eit anna bygg i nærleiken, og det er fare for vidare spreiing, seier vaktleiar Christer Gillberg i brannvesenet. Fire brannbilar er på staden, og fleire er på veg..

NRK - 1 time siden

Oppmodar om å bruke eigen bil

Pasientreiser oppmodar no brukarar om å køyre eigen bil eller bli køyrt til lege- eller sjukehusbehandling. I enkelte område er det no problem med å skaffe nok drosjer grunna både koronapandemien og busstreik, skriv Helse Førde på eigne nettsider..

NRK - 1 time siden

Opprettar tryggingsradius på 700m

Brannvesenet opprettar ein tryggingsavstand på 700 meter kring ein container som brenn i Mekjarvik, Rogaland. Containeren skal innehalde små gassflasker. Trafikken har blitt sperra mot E39 og inn til Mekjarvik, og personell i området har evakuert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt