Aftenposten > Nyheter

Lørdag, 08 August, 07:55

Aftenposten - 02 juli 20 kl. 16:22

EU ber Russland etterforske valgfuskanklager

Anklager om uregelmessigheter i folkeavstemningen om grunnlovsreformer i Russland må etterforskes, krever EU. Kreml avviser anklagene..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Russland, EU

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU ber, Russland, etterforske, valgfuskanklager
NRK - 02 juli 20 kl. 13:43

Ber Russland etterforske valgfusk

EU ber Russland etterforske anklager om uregelmessigheter i folkeavstemningen om grunnlovsreformer. Det endelige resultatet viser at 78 prosent stemte for grunnlovsendringene. Russiske myndigheter avfeier kritikken, skriver NTB..

P4 - 02 juli 20 kl. 20:40

Ber Russland etterforske anklager

EU ber Russland etterforske anklager om valgfusk i folkeavstemningen denne uken. 78 prosent stemte for en grunnlovsreform som åpner for at Vladimir Putin kan sitte ved makten helt frem til 2036. Men det har kommet flere rapporter om feil ved stemmegivningen, og anklager om tvang og politivold mot journalister som observerte avstemningen..

NRK - 05 mai 20 kl. 13:25

Ber Somalia etterforske flyulykke

Kenya ber Somalia om etterforske årsaken til at et lastefly styret i Somalia. Flyet hadde med seg medisinskutstyr for å som skulle brukes i kampen mot koronaviruset. Alle de seks personene om bord ble også drept..

E24 - 22 mai 20 kl. 06:07

Dødsulykken i Mekjarvik: – Politiet kan etterforske dødsfallet

Professor Erik Røsæg mener politiet tar helt feil når de hevder at de ikke kan etterforske dødsulykken i Mekjarvik hvor en 33 år gammel polsk mann mistet livet i begynnelsen av april..

P4 - 28 mai 20 kl. 17:43

Spesialenheten skal etterforske ulykke

Spesialenheten skal etterforske en kollisjon mellom en UP-patrulje og en motorsykkel på E18 i Lier på tirsdag. UP-sjefen har selv oversendt saken til Spesialenheten. Ulykken ble filmet av et dashbordkamera i en bil som kom bak.

P4 - 16 juli 20 kl. 15:22

Anklager Russland for valginnblanding

Britiske myndigheter hevder Russland forsøkte å påvirke valget i 2019. Det går frem i en ny rapport fra britisk etterretning. Myndighetene hevder at Russland publisert hemmelige dokumenter fra den britiske regjeringen.

P4 - 12 april 20 kl. 11:22

2000 smittetilfeller i Russland

Russland har registrert nesten 2200 nye smittetilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er den største økningen i smittetilfeller fra en dag til en annen så langt for Russland. I følge Worldometers er det nå registrert 130 koronarelaterte dødsfall i Russland..

P4 - 15 april 20 kl. 10:22

Rekordøkning av smitte i Russland

I Russland rapporteres det dag om 3388 nye koronatilfeller. Det er den største økningen på ett døgn i landet. Totalt det nå 24.

P4 - 17 mai 20 kl. 11:57

Mange nye tilfeller i Russland

I Russland fortsetter antall nye bekreftede smittetilfeller å øke kraftig. Nesten 10.000 har fått påvist koronasmitte det siste døgnet, og over 280.

P4 - 8 timer siden

- Russland vil svekke Biden

Sjefen for USAs kontraetterretning mener Russland ikke vil at Joe Biden skal vinne presidentvalget til høsten. Han slår nå alarm om utenlandsk påvirkning av valget og at Russland bruker en rekke tiltak for å først og fremst å sverte Biden. Amerikanske myndigheter har tidligere slått fast at Russland forsøkte å påvirke presidentvalget i 2016..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 15 minutter siden

Avskogingen i Amazonas øker kraftig

Avskogingen i Amazonas har økt kraftig det siste året, sammenlignet med året før, viser tall fra Brasils romforskningsinstitutt (INPE)..

Aftenposten - 30 minutter siden

Frp og MDG mest fram på ny måling

Frp og MDG får økt oppslutningen med henholdsvis 2 og 1,2 prosentpoeng på augustmålingen utført av Nationen og Klassekampen..

Aftenposten - 1 time siden

Mauritius erklærer miljøkrise etter forlis

Mauritius erklærer miljøkrise etter oljeutslippet fra et japanskeid skip utenfor kysten av den populære turistøya øst for Afrika i Indiahavet..

Aftenposten - 2 timer siden

Dagens quiz lørdag 8. august

Hvilket dyr kalles også staurkval?.

Aftenposten - 11 timer siden

Se Norstad Moen sette europarekord

Sondre Nordstad Moen tok europarekorden på timesløp under Stadionmila på Kristiansand stadion. Se innspurten av rekordløpet her..

Aftenposten - 8 timer siden

Ronaldos målrekord hjalp ingenting – Juventus ute av Champions League

To mål og flest scoringer for Juventus på en sesong ble det for Cristiano Ronaldo, men laget ryker ut på bortemålsregelen etter 2-1-seier fredag mot Lyon..

Aftenposten - 9 timer siden

– Jeg fatter ikke hvorfor de ikke har gjort dette før

Den populære badeplassen Sørenga har fått mye negativ oppmerksomhet for tette forhold og risiko for smitte. Nå er tredekket blitt merket opp i sekskanter som skal hjelpe badegjestene å holde avstand. Slik så det ut fredag kveld..

Aftenposten - 9 timer siden

Nordstad Moen knuste 44 år gammel europarekord

Sondre Nordstad Moen leverte et ellevilt løp da han fredag kveld satte europeisk rekord på en times løp i Kristiansand..

Aftenposten - 11 timer siden

Klatreren i Sunnmørsalpene hentet ut

Mannen som falt under klatring i Molladalstindane i Sunnmørsalpene i Ørsta fredag kveld, er hentet ut og brakt til sykehus i Ålesund..

Aftenposten - 9 timer siden

TV-ekspert tydelig på hva Ingebrigtsen må fikse i Brann: – Hvis ikke, blir det ingen god match

Kåre Ingebrigtsen kan bli Brann-trener innen kort tid. – Han må vekke spillerne, mener Joacim Jonsson..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt