VG > Økonomi

Thursday, 19 July, 13:34

VG - 11 Jul 18 kl. 13:10

EU bør være Norges plan B

Et kastrert NATO er et sikkerhetspolitisk mareritt for Norge..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NATO, Norge, Norges

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU bør, være, Norges, planB
VG - 03 May 18 kl. 12:31

Norges nye gullhåp: Dropper EM-maraton

Norges EM-gullhåp Sondre Nordstad Moen (27) friskmelder seg selv under tvil og håper han kan ta i bruk «Plan A» fra juni måned, etter at han for tre måneder siden først ble syk og deretter matforgiftet på sitt faste treningssted i Kenya..

Aftenposten - 10 Jul 18 kl. 19:08

Brexit-velgerne ble lovet mye. Vi sammenlignet løftene med Theresa Mays plan.

Noen kaller Theresa Mays brexit-plan «et sort hull». Andre mener den er «et ideelt kompromiss». Det er flere forskjeller mellom løftene Brexit-velgerne fikk og Theresa Mays plan..

NRK - 20 Jun 18 kl. 12:02

Ingen plan for grensepolitikk

Statssekretær Steven Wagner i det amerikanske helsedepartementet sier det ikke foreligger noen plan for å hindre at foreldre og barn skilles på grensa til Mexico. – Denne politikken er relativt ny. Vi samler fortsatt erfaringer, sier han, ifølge AP..

NRK - 09 Jul 18 kl. 16:23

Trakk seg 30 min. før brexit-plan

Boris Johnsons avgang som utenriksminister kom bare 30 minutter før statsminister Theresa May skal legge fram hennes nye brexit-plan for parlamentet, skriver BBC. Både Johnson og David Davis har vært misfornøyde med regjeringas brexit-strategi..

NRK - 29 Jun 18 kl. 22:59

EU får sterk kritikk for plan

Tre spedbarn er blant de mer enn ett hundre mennesker som druknet utenfor kysten av Libya fredag. Samme dag ble EU-landene enige om hvordan de skal takle strømmen av båtflyktninger – en plan som får sterk kritikk..

NRK - 20 Jun 18 kl. 16:07

Ingen plan for gjenforening

President Donald Trumps administrasjon har ingen plan for hvordan barn og foreldre som er skilt med tvang på grensa til Mexico, skal gjenforenes. – Denne politikken er relativt ny, sier statssekretær Steven Wagner. – Vi samler fortsatt erfaringer..

NRK - 17 Mar 18 kl. 16:25

Vil bedre luftkvaliteten i Kina

Kina setter seg nye strammere mål for å forbedre den dårlige luftkvaliteten med en ny tre års plan. Konsentrasjonen av små partikler som pustes inn skal bli lavere enn dagens femårig plan som ender i 2020, sier miljøminister Li Ganjie til Reuters..

NRK - 18 Mar 18 kl. 23:48

Trump legger frem plan mandag

Det hvite hus informerer om at USAs president Donald Trump mandag vil legge frem en plan for å bekjempe det han har karakterisert som narko-krisen i USA. Ifølge Reuters vil Trump innføre strengere straffer for narkohandlere..

Aftenposten - 10 Jul 18 kl. 21:08

Tysklands regjering klar med plan for innstramming av asylpolitikken - vil lage retursentre på grensen

Tysklands innenriksminister Horst Seehofer har lagt fram en omfattende plan for migrasjon på vegne av regjeringen. Det skjer etter en skarp intern strid i den tyske regjeringen..

P4 - 20 Jun 18 kl. 17:14

Har ingen plan for gjenforening

Trump-adminsitrasjonen har ingen plan for hvordan barn og foreldre som er skilt med tvang på grensen mot Mexico skal gjenforenes. Statssekretær Steven Wagner sier politikken er relativt ny, og at de fremdeles samler erfaringer. Trump har fått massiv kritikk for sin nye praksis, der barna blir skilt fra foreldrene og plassert i interneringsleirer..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Et parti i forfall

Amerikanerne går til kongressvalg under et utdatert og udemokratisk valgsystem, styrt av en reaksjonær og inkompetent president og et politisk parti i fritt fall..

VG - 3 timer siden

Fant død person Oslo – mann siktet for drap

En person er siktet for drap etter likfunn i Maridalen onsdag..

VG - 3 timer siden

Grottedykker til VG: – Det har vært en berg-og-dal-bane

Så fort han forsto at han kunne bidra, kastet dykkeren Erik Brown seg på et fly og dro opp til grotten der fotballaget på tolv og deres trener satt innesperret..

VG - 3 timer siden

Fant død person Oslo – mann pågrepet for likskjending

Én person er pågrepet og siktet for likskjending, etter funn av en død person..

VG - 9 timer siden

Russland, USA og Europa

USAs president måtte trekke tilbake sine skandaløse uttalelser om russisk innblanding i det amerikanske valget. Vestens forhold til Russland blir ikke konstruktivt hvis problemene skyves under teppet..

VG - 9 timer siden

Svenske tiltalt for grov vold i Oslo etter VM-tap

En svensk mann i 30-årene er tiltalt for grov vold etter at han, ifølge politiet, fikk raseriutbrudd da Tyskland scoret mot Sverige i fotball-VM..

VG - 11 timer siden

Skogbranner: Svenske byer må evakueres så fort som mulig

Innbyggere i byene Hanåsen, Binnäset og Björnsjövallen i Bräcke kommune i Jämtland oppfordres til å forlate sine hjem umiddelbart..

VG - 13 timer siden

FBI: Spionsiktet russer tilbød sex mot jobb

Den amerikanske påtalemyndigheten mener Marija Butina hadde kontakt med russisk etterretning..

VG - 13 timer siden

Trump holder Putin ansvarlig for russisk innblanding i valget

I et intervju med kringkasteren CBSN sier USAs president Donald Trump at han holder Russlands president Vladimir Putin ansvarlig for innblanding i valget i 2016..

VG - 13 timer siden

Demokratene i USA vil at Trumps tolk fra Helsingfors skal forklare seg

Demokratiske representanter i Kongressen vil at president Trumps tolk i Helsingfors skal forklare seg om hva som ble sagt under samtalen med president Putin..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt