NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:27

NRK - 12 Dec 18 kl. 05:49

EU angriper norsk pizzatoll

EU vil ha nye forhandlinger med Norge for å få ned tollen på ferdigvarer som pizza, sjokolade, suppe og saus. Det er den norske tollen på handel med bearbeidede landbruksvarer EU nå vil til livs. Utenriksministeren opplever ikke dette som noe press..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU angriper, norsk, pizzatoll
Hegnar.no - 12 Dec 18 kl. 06:10

EU angriper norsk pizzatoll

EU vil ha nye forhandlinger med Norge for å få ned tollen på ferdigvarer som pizza, sjokolade, suppe og saus..

Aftenposten - 12 Dec 18 kl. 05:58

EU går til angrep på norsk pizzatoll

EU vil ha nye forhandlinger med Norge for å få ned tollen på ferdigvarer som pizza, sjokolade, suppe og saus..

VG - 15 Aug 18 kl. 13:57

Ap og NHO-gigant angriper «luresalg» av norsk kraft

ARENDAL (VG) Arbeiderpartiet og NHOs største forening, Norsk Industri, angriper EU-systemet hvor ren norsk kraft blir kjøpt, men aldri brukt, av kjøper..

E24 - 12 Dec 18 kl. 06:11

EU går til angrep på norsk pizzatoll

EU vil ha nye forhandlinger med Norge for å få ned tollen på ferdigvarer som pizza, sjokolade, suppe og saus..

Dagbladet - 08 Jul 19 kl. 21:01

Trump angriper May: - For et rot

USAs president Donald Trump angriper Theresa Mays håndtering av Brexit, og sier at han ikke lenger vil ha noe å gjøre med Storbritannias USA-ambassadør etter at ambassadøren kalte ham «usikker» og «klønete»..

Dagbladet - 25 Mar 19 kl. 18:33

Israel angriper mål på Gazastripen

Israel angriper Hamas-mål på Gazastripen, opplyser det israelske forsvaret..

Aftenposten - 25 Mar 19 kl. 16:52

Israel angriper Hamas-mål på Gazastripen

Israel angriper mål på Gazastripen mandag kveld, opplyser det israelske forsvaret. Det skjer etter et rakettangrep mot Tel Aviv mandag morgen..

Aftenposten - 04 Jun 19 kl. 21:48

Landslagsheltens utspill om kvinnefotballen møter motstand: – Han bremser utviklingen

Rosenborgs og landslagets tidligere angriper mener likelønn mellom kvinner og menn ikke er svaret i norsk fotball..

NRK - 16 Jun 19 kl. 08:46

Trump angriper Londons borgermester

Donald Trump angriper nok en gang Londons borgermester Sadiq Khan, etter at tre menn ble drept i forskjellige angrep i løpet at ett døgn. «London trenger en ny borgermester umiddelbart. Khan er en katastrofe - vil bare bli verre!

VG - 21 Apr 19 kl. 01:00

Generalsekretær i Kreftforeningen: Krever prishopp på røyk

Generalsekretær i Kreftforeningen, Anne Lise Ryel, angriper regjeringen fordi de ikke angriper røykernes lommebok. Tobakk i Norge er dyrt, men hun krever nye kraftige prishopp på røyk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 1 time siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 1 time siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 2 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 3 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 3 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.

NRK - 3 timer siden

Mot teleskop på hellig fjell

Hundrevis av demonstranter møtte opp for å demonstrere mot byggingen av et nytt teleskop på Hawaii. Grunnen er at noen urfolk mener at fjellet det skal stå på er hellig. Teleskopet koster 1,4 milliarder dollar, ifølge nyhetsbyrået AP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt