VG > Sport

Onsdag, 21 April, 21:31

VG - 08 april 21 kl. 05:31

EU-topp fikk ikke stol under toppmøte

Til sin store overraskelse oppdaget presidenten for EU-kommisjonen at det ikke var en stol til henne under toppmøtet med Tyrkia-president Recep Tayyip Erdogan og EU-kollega Charles Michel..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
EU, Tyrkia, Recep Tayyip Erdogan, Charles Michel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU-topp, fikk, ikke, stolunder , toppmøte
NRK - 03 mars 21 kl. 10:57

Åpner for henrettelse ved skyting

Senatet i South Carolina i USA har stemt for å innføre skyting, i tillegg til elekstrisk stol, som lovlig henrettelsesmetode. Årsaken er at delstaten for tiden ikke kan henrette noen fordi de ikke har medikamentene som brukes til giftsprøytene..

NRK - 08 april 21 kl. 11:22

Tyrkia skylder på EU for «sofagate»

Tyrkias utenriksminister sier at det var EUs skyld at EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen ble stående under et møte mellom EU og Tyrkias president denne uka, fordi de ikke hadde bedt om ekstra stol. Uhellet blir kalt «sofagate» på internett..

VG - 22 jan. 21 kl. 08:27

Ordførere krever lokal coronatilpasning: – Vi må vise at vi stoler på hverandre

Ordførerne i Hamar-regionen har en klar melding til regjeringen: – Stol på at lokale politikere er like opptatt av gode smitteverntiltak som dere sentralt, sier Anita Ihle Steen (Ap)..

Aftenposten - 10 mars 21 kl. 20:16

Skal TIL skille topp og bredde? TIL-toppen er ikke like sikker lengre

Arbeidsgruppen som skulle vurdere om TIL skulle skille topp- og bredde kom aldri i gang..

VG - 17 mars 21 kl. 12:28

FHI-topp: Har ikke noe estimat på når man kan begynne å reise igjen

2. mars sa FHI-topp Geir Bukholm at han trodde vi kunne begynne å reise i mai. Nå presiserer han at lettelser først er aktuelt når 45-åringene er vaksinert..

NRK - 28 mars 21 kl. 12:00

Våknet blind – fikk ikke ambulanse

Helse Møre og Romsdal brøt loven da en mann som våknet og var blind på ett øye ikke fikk ambulanse. Det slår statsforvalteren fast. Mannen ringte 1-1-3, men fikk beskjed om å ta en drosje til fastlegen.

VG - 05 feb. 21 kl. 11:44

Tidligere SV-topp skal finne årsaken til katastrofe-skredet

Mangeårig SV-topp Inge Ryan skal lede ekspertutvalget som skal finne årsakene til katastrofe-skredet på Ask i Gjerdrum. Regjeringen forventer at utvalget også foreslår tiltak for å hindre fremtidige kvikkleireskred..

NRK - 05 feb. 21 kl. 15:59

EU-topp innrømmer feil

EU-topp Ursula von der Leyen sier i et intervju med tyske Süddeutsche Zeitung at hun har ansvaret for feil begått i anskaffelsen av vaksiner og erkjenner at de skulle tenke på masseproduksjon tidligere, skriver NTB..

VG - 28 feb. 21 kl. 19:22

Målløst på Stamford Bridge - Solskjærs vonde topp seks-rekke fortsetter

(Chelsea – Manchester United 0–0) Begge lag hadde nok av muligheter, men ingen av dem klarte å finne veien til mål. De røde djevlene har nå spilt seks ligakamper mot topp seks-klubbene uten scoring..

VG - 03 april 21 kl. 16:55

Over 300 coronainnlagte pasienter i Norge – nærmer seg ny topp

Påskeaften var 306 coronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på 17 pasienter fra dagen før, og det nærmer seg nå en ny topp i innlagt-tallene. Helsedirektør Bjørn Guldvog mener situasjonen er alvorlig..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Darnella (18) blir hyllet som helt etter Floyd-dommen

I retten forklarte Darnella Frazier at hun hadde følt på skyld for at George Floyd døde da han ble pågrepet. Nå blir den unge kvinnen som filmet drapet hyllet som den som sørget for fellende dom..

VG - 45 minutter siden

Norske Joachim Rønning skal lage KISS-film for Netflix

Joachim Rønning (48) har sikret seg enda et prestisjeoppdrag..

VG - 2 timer siden

Slik påvirkes Solskjær av sjefens exit: – Han var en stor tilhenger

Mannen som ansatte Ole Gunnar Solskjær (48), forlater Manchester United. Men ifølge ekspertene trenger ikke nordmannen å bekymre seg unødig mye av den grunn..

VG - 2 timer siden

Trenerrebellen gjør OL-comeback for Tyskland

Peter Mueller (66) var omstridt, skapte virak og VM-gullvinnere i Norge for 10 til 15 år siden. Nå gjør den amerikanske skøyterebellen comeback som sprinttrener for Tyskland foran Beijing-OL neste år..

VG - 3 timer siden

Manchester United-eier legger seg flat: – Vi gjorde det feil

I et åpent brev til Manchester United-fansen skriver medstyreleder Joel Glazer at storklubben ønsker å vise at de kan rette opp Super League-feilen..

VG - 7 timer siden

Arsenal beklager til fansen i pressemelding: – Vi gjorde en feil

De seks engelske klubbene trekker seg fra Super League. Atlético Madrid og de tre italienske Inter, AC Milan og Juventus innser også at prosjektet er dødt. Arsenal og Liverpool er eneste som har sagt unnskyld..

VG - 6 timer siden

Støre krever ny vurdering: – Jeg er oppriktig bekymret

GRORUD (VG) Nesten 50.000 norske fotballspillere har ikke spilt en kamp siden 2019 og får fortsatt ikke trene fotball med kontakt. Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet ber nå regjeringen gjøre en ny vurdering av situasjonen til breddefotballen på seniornivå..

VG - 7 timer siden

Bare Arsenal beklager: – Vi gjorde en feil

De seks engelske klubbene trekker seg fra Super League. Atlético Madrid og de tre italienske Inter, AC Milan og Juventus innser også at prosjektet er dødt. Men Arsenal er alene om å si til supporterne at de gjorde en feil og beklage det..

VG - 9 timer siden

Juventus i pressemelding om Super League: – Begrensende muligheter for å gjennomføre

Åtte av tolv lag har bekreftet at de trekker seg fra Super League-samarbeidet. Juventus ser at det nå er vanskelig å gjennomføre prosjektet slik det var tenkt..

VG - 7 timer siden

Drapstiltalt leieboer: – Utrolig lei for det som har skjedd

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Mannen som drepte Kristian Løvlie i Nittedal i fjor sier han vil beklage til de etterlatte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt