NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:17

NRK - 20 Jun 19 kl. 17:30

EU-sanksjoner mot Krim utvidet

EU har vedtatt å forlenge sanksjonene som er rettet mot Krim-halvøya og Sevastopol i ett år til. Sanksjonene ble innført etter at Russland annekterte halvøya som internasjonalt er anerkjent som en del av Ukraina..
Les mer på NRK


Les mer om:
Krim, Sevastopol, Russland, Ukraina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU-sanksjonermot , Krim, utvidet
Dagbladet - 18 Mar 19 kl. 16:35

Erobret Krim - igjen

Fem år etter annekteringen av Krim-halvøya kan vi konstatere at Vladimir Putin vant Krim, men tapte de fleste andre slag..

NRK - 05 Jul 19 kl. 16:57

Iransk oljeskip holdes to uker til

Høyesterett i Gibraltar har utvidet arresten av det iranske oljeskipet i fjorten dager til, melder AFP. Oljeskipet ble stoppet torsdag for være mistenkt for å bryte sanksjoner ved å frakte olje til Syria. Iran har krevd at skipet frigis umiddelbart..

Hegnar.no - 12 Feb 19 kl. 06:15

Equinor investerer milliarder i Russland

Parallelt med at Norge har innført sanksjoner mot Russland etter annekteringen av Krim, har Equinor investert milliarder i landet..

NRK - 08 Jun 19 kl. 09:21

Iran langer ut etter nye sanksjoner

Iran mener nye sanksjoner mot landets petroleums industri viser at USA ikke er interesserte i nye forhandlinger med Iran. Fredag innførte USA nye sanksjoner mot Irans største og mest lønnsomme oljeselskap PGPIC..

NRK - 20 Jun 19 kl. 20:50

Forlenger sanksjoner Russland

EU-landenes ledere gikk torsdag enstemmig inn for å forlenge sanksjonene mot Russland med seks måneder. Sanksjonene ble innført i juli 2014 som en reaksjon på Russlands rolle i den væpnede konflikten i Ukraina og annekteringen av Krim-halvøya..

Klartale - 15 Apr 19 kl. 15:06

Dette er årets krim på TV

Kanalen TV 2 byr på John Malkovich som detektiven Poirot. NRK viser fire krim-serier..

Hegnar.no - 08 Jun 19 kl. 08:23

Korrupsjonssiktelsen mot Oslo-advokat er utvidet

Politiet har utvidet siktelsen mot en Oslo-advokat til å gjelde flere tilfeller av grov korrupsjon, blant annet i forbindelse med tvangssalg av boliger..

Dagbladet - 20 Apr 19 kl. 07:45

Drepende lite variasjon i norsk krim

Norsk krim stamper i sin egen trangsynte middelmådighet..

Hegnar.no - 09 May 19 kl. 04:49

Nye amerikanske sanksjoner mot Iran

USAs president Donald Trump varsler nye sanksjoner mot Irans metall- og gruveindustri..

E24 - 12 Feb 19 kl. 06:20

Equinor investerer milliarder i Russland

Parallelt med at Norge har innført sanksjoner mot Russland etter annekteringen av Krim, har Equinor investert milliarder i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 2 timer siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 2 timer siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 4 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 4 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 4 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 5 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 5 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..

NRK - 6 timer siden

Bil kjørt av veien i Tydal

En person har kjørt av veien på Stugudalsvegen i nordenden av Stuggusjøen. Det melder politiet i Trøndelag på Twitter. Nødetater rykker ut.

NRK - 6 timer siden

Tror pizza-debatt kan misbrukes

USAs sikkerhetsdepartement advarer mot at russiske agenter kan forsøke å splitte den amerikanske befolkningen, blant annet ved bruk av propaganda rundt "ananas på pizza"-debatten. Det skriver ABC News..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt