NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 08:26

NRK - 20 Jun 19 kl. 17:30

EU-sanksjoner mot Krim utvidet

EU har vedtatt å forlenge sanksjonene som er rettet mot Krim-halvøya og Sevastopol i ett år til. Sanksjonene ble innført etter at Russland annekterte halvøya som internasjonalt er anerkjent som en del av Ukraina..
Les mer på NRK


Les mer om:
Krim, Sevastopol, Russland, Ukraina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU-sanksjonermot , Krim, utvidet
P4 - 11 Oct 19 kl. 17:35

Truer Tyrkia med sanksjoner

EU truer nå Tyrkia med sanksjoner hvis landet ikke avslutter sin militære offensiv i Nord-Syria. Samtidig advarer Pentagon Tyrkia mot «alvorlige følger» hvis de fortsetter invasjonen. Tyrkia har i dag utvidet angrepet i Syria til å gjelde byen Kobane, som ligger helt på grensen..

Dagbladet - 18 Mar 19 kl. 16:35

Erobret Krim - igjen

Fem år etter annekteringen av Krim-halvøya kan vi konstatere at Vladimir Putin vant Krim, men tapte de fleste andre slag..

NRK - 05 Jul 19 kl. 16:57

Iransk oljeskip holdes to uker til

Høyesterett i Gibraltar har utvidet arresten av det iranske oljeskipet i fjorten dager til, melder AFP. Oljeskipet ble stoppet torsdag for være mistenkt for å bryte sanksjoner ved å frakte olje til Syria. Iran har krevd at skipet frigis umiddelbart..

Hegnar.no - 12 Feb 19 kl. 06:15

Equinor investerer milliarder i Russland

Parallelt med at Norge har innført sanksjoner mot Russland etter annekteringen av Krim, har Equinor investert milliarder i landet..

NRK - 08 Jun 19 kl. 09:21

Iran langer ut etter nye sanksjoner

Iran mener nye sanksjoner mot landets petroleums industri viser at USA ikke er interesserte i nye forhandlinger med Iran. Fredag innførte USA nye sanksjoner mot Irans største og mest lønnsomme oljeselskap PGPIC..

NRK - 20 Jun 19 kl. 20:50

Forlenger sanksjoner Russland

EU-landenes ledere gikk torsdag enstemmig inn for å forlenge sanksjonene mot Russland med seks måneder. Sanksjonene ble innført i juli 2014 som en reaksjon på Russlands rolle i den væpnede konflikten i Ukraina og annekteringen av Krim-halvøya..

NRK - 11 Oct 19 kl. 20:23

USA med sanksjoner mot Tyrkia

President Donald Trump vil underskrive en presidentordre som gir USA mulighet til å innføre omfattende sanksjoner mot Tyrkia. Finansminister Steven Mnuchin understreker at ingen sanksjoner er innført ennå..

NRK - 25 Sep 19 kl. 15:02

USA med sanksjoner mot Kina

USA vil innføre sanksjoner mot kinesiske selskaper, fordi de har importert olje fra Iran, sier USAs utenriksminister Mike Pompeo. USA har innført strenge sanksjoner mot handel med Iran, etter at USA forlot atomavtalen med landet..

Klartale - 15 Apr 19 kl. 15:06

Dette er årets krim på TV

Kanalen TV 2 byr på John Malkovich som detektiven Poirot. NRK viser fire krim-serier..

NRK - 17 Oct 19 kl. 00:12

USA: Kan vente seg flere sanksjoner

USAs finansminister Steven Mnuchin sier at Tyrkia kan vente seg flere økonomiske sanksjoner dersom de ikke er med på å forhandle om en våpenhvile. USA har allerede innført sanksjoner mot tre tyrkiske ministre og hevet tollen på tyrkisk stål med 50 prosent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Konflikt i Norges største moske

Statsstøtten til Norges største moske er midlertidig stoppet, på grunn av en konflikt. Det er to styrer som begge hevder å representere moskeen, sier fylkesmannen..

NRK - 15 minutter siden

Soldater drept i Mali

24 soldater skal være drept i et ekstremistisk angrep i Sahel-regionen i Mali, opplyser militæret i landet ifølge AP. De siste ukene har det vært en rekke angrep og flere soldater har mistet livet. Det er ikke kjent hvem som kan ha stått bak..

NRK - 30 minutter siden

Trenger flere kursholdere

Røde Kors trenger flere kursholdere til å sertifisere hunder til å bli besøksvenner. Hvert år holder Røde Kors kurs for hunder som er egnet til å besøke eldrehjem, institusjoner eller privatpersoner som vil ha besøk av en gledesspreder på fire ben..

NRK - 30 minutter siden

Drept av opprørere

Tre personer i det iranske forsvaret har blitt knvistukket og drept av opprørere nær Teheran, melder lokale nyhetsbyråer. Opprørerne skal ha angrepet med kniver og machete..

NRK - 45 minutter siden

Løslatt tre Taliban-fanger

Tre løslatte Taliban-topper har blitt fløyet fra Afghanistan til Qatar. Der skal de byttes mot en kidnappet amerikaner og australier, opplyser Taliban. Gislene er professorer ved The American University i Kabul og ble bortført av Taliban i august 2016..

NRK - 1 time siden

Mest stryk ved UiS

Studentene ved Universitetet i Stavanger har dårligere eksamensresultater og høyere strykprosent enn gjennomsnittet. Hittil i år har 11,7 prosent av UiS-studentene fått karakteren A, mens snittet på landsbais er 13 prosent, skriver Rogalands Avis..

NRK - 1 time siden

Politisk kvarter

NRK - 17 timer siden

Veireno-saken opp i Høyesterett

Nå skal Norges strengeste dom for brudd på arbeidsmiljøloven prøves for Høyesterett. Saken er blitt kjent som søppelkrisa i Oslo, ettersom søppelet fløt over i gatene vinteren 2017..

NRK - 1 time siden

Flere klare for å overgi seg

100 demonstranter og studenter forskanser seg fremdeles inne på Hongkongs tekniske universitet. Hongkongs leder Carrie Lam sier flere av dem har fått nok og vil overgi seg..

NRK - 1 time siden

– Kan ikke tillate splittelse

Samfunnet kan ikke tillate hat og splittelse i Kristiansand by, sier Akmal Ali, imam og styreleder i Muslimsk Råd Agder. I går kveld bestemte muslimske ledere i Agder å gå til anmeldelse av SIAN etter demonstrasjonen på torvet i Kristiansand lørdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt