NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:56

NRK - 23 May 20 kl. 15:44

EU-land lanserer gjenreisingsplan

Østerrike, Sverige, Danmark og Nederland har lagt fram et motforslag til det fransk-tyske initiativet til en gjenreisningsplan for EU etter koronakrisen. Landene foreslår et unikt krisefond for å styrke EUs økonomi..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nederland, EU, EUs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU-land, lanserer, gjenreisingsplan
P4 - 23 May 20 kl. 16:16

EU-land lanserer gjenreisingsplan

Østerrike, Sverige, Danmark og Nederland har lagt frem et nytt forslag til hvordan EU skal gjenreise seg etter koronakrisen. Landene foreslår et unikt krisefond for å styrke EUs økonomi. Nødhjelpen skal begrenses til en toårsperioden, ifølge NTB.

NRK - 25 Mar 20 kl. 15:29

FN lanserer tiltaksplan mot korona

FN lanserer onsdag en tiltaksplan for sårbare land i kampen mot koronaviruspandemien. Det settes av 2 milliarder dollar, omlag 22 millarder norske kroner, til tiltak i 51 land som FN anser som spesielt sårbare hvis viruset sprer seg der..

NRK - 16 Apr 20 kl. 11:14

Lanserer app for smittesporing

På torsdag lanserer Folkehelseinstituttet (FHI) Smittestopp. Appen vil spore bevegelsane til folk, og rapportere inn til FHI. Målet skal vere å sjå kven som kan ha vore i nærleiken av ein smitta person, og dermed hjelpe til med å stoppe smitten..

NRK - 16 Apr 20 kl. 16:04

FHI lanserer den varsla smitteappen

Folkehelseinstituttet lanserer i ettermiddag den mykje omtalte smitteappen, som skal hjelpe styresmaktene med smittesporing. – Me ynskjer at så mange som mogleg lastar ned appen, seier statsminister Erna Solberg..

NRK - 13 May 20 kl. 21:36

Conte frykter turistkorridorer

Italias statsminister Antonio Conte sier EU-land ikke må skape turistkorridorer som prioriterer noen land og stenger andre land ute. EU har foreslått at land som har lignende smittesituasjon kan åpne grensene for hverandre..

P4 - 16 Mar 20 kl. 20:42

Schengen-land stenger grensene

Alle Schengen-land stenger grensene fra klokken 12 i morgen. Det opplyste Frankrikes president i kveld. Det innebærer at alle ikke-essensielle reiser til Europeiske land og EU vil bli stoppet.

P4 - 14 Feb 20 kl. 05:43

Cruisepassasjerer fikk gå i land

Passasjerene om bord på cruiseskipet «Westerdam »som ble nektet å legge til kai i flere land, av virusfrykt, har endelig fått gå i land i Kambodsja. Skipet ble nektet opphold både i Thailand, Japan, Taiwan, Filippinene og Guam, selv om rederiet garantertt at det ikke var noen tilfeller av koronavirus om bord. Etter å ha vært til sjøs i to uker, fikk de 1455 passasjerene gå i land nå i morgentimene..

NRK - 29 Mar 20 kl. 17:54

Mæland oppfordrar til noregsferie

Justisminister Monica Mæland trur ikkje det kjem mange utanlandske turistar til Noreg i sommar og oppfordrar nordmenn til å feriere i eige land. Ho understreka likevel at det er vanskeleg å vite korleis situasjonen er om eit par månadar..

P4 - 08 Apr 20 kl. 16:45

Mæland: - Ta vare på de ensomme

Justisminsiter Monica Mæland oppfordrer alle til å ta ekstra godt vare på de som kan kjenne ekstra på ensomheten nå i påsken. - Mange sliter med ensomhet, og kriser forsterkes i høytider, sa Mæland på pressekonferansen i ettermiddag..

NRK - 17 Mar 20 kl. 16:52

Mæland bekymret for sårbare barn

Når skoler og barnehager er stengt, får barn som er utsatt for vold hjemme det enda verre, sier justisminister Monica Mæland (H), som ber alle voksne følge med. – Alle vi voksenpersoner må følge litt med, sa Mæland under pressekonferansen tirsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 1 time siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 2 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 3 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 3 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 4 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 4 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 4 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 4 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt