NRK > Nyheter

Søndag, 20 September, 21:49

NRK - 14 feb. 20 kl. 19:05

EM-gull i bryting til Grace Bullen

Grace Bullen slo ukrainske Alina Akobiia med 6-1 i finalen og tok gull i 57-kilosklassen i EM i bryting i Roma. Bullen lå lenge under i første omgang, men scora fire poeng i dei siste sekunda før pausen. I den siste omgangen var ho aldri trua..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bullen, Alina Akobiia, EM, Roma, Grace Bullen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EM-gulli , bryting, til, Grace, Bullen
P4 - 14 feb. 20 kl. 19:52

EM-gull til Grace Bullen

Grace Bullen er europamester i bryting. Hun slo ukrainske Alina Akobiia 6-1 i finalen i Roma og tok dermed sitt andre EM-gull. Hun vant også i 2017..

VG - 14 feb. 20 kl. 18:56

Grace Bullen europamester i bryting

(Bullen - Akobiia 6–1) Grace Bullen (23) slo ukrainske Alina Akobiia i 57-kilosklassen i EM-finalen i Roma fredag kveld..

VG - 14 feb. 20 kl. 18:56

Grace Bullen europamester i bryting: – Hun er helt i himmelen

(Bullen - Akobiia 6–1) Grace Bullen (23) slo ukrainske Alina Akobiia i 57-kilosklassen i EM-finalen i Roma fredag kveld..

P4 - 12 feb. 20 kl. 19:22

Norsk EM-gull i bryting

Morten Thoresen tok i kveld EM-gull i bryting. 23-åringen fra Bodø slo Nazir Abdullaev i finalen i 67 kilo-klassen i Roma..

Aftenposten - 13 feb. 20 kl. 17:28

Bullen klar for EM-finale

Grace Bullen er klar for finale i EM i bryting i 57-kilosklassen..

VG - 22 nov. 19 kl. 18:39

Grace (21) dro på Tinder-date: Kvalt til døde – pakket i koffert

Dagen etter at en 27-åring kvalte backpackeren Grace Millane (21) til døde, gikk han på ny Tinder-date..

VG - 25 mars 20 kl. 05:35

Kreftsyke Grace (26) får ikke gå ut på 12 uker – det samme gjelder 1,5 millioner briter

Helsemyndighetene i Storbritannia ber 1,5 millioner personer med økt risiko for alvorlig coronavirussykdom om å isolere seg hjemme i minst 12 uker. Grace Latter (26) er en av dem..

VG - 13 juni 20 kl. 15:37

Grace Bullen forteller om ubehagelig 17. mai-opplevelse: Ble spyttet etter

I et Instagram-innlegg tar Grace Bullen (23) et oppgjør med de som mener at rasisme ikke finnes i Norge, samtidig som hun forteller om en ekkel episode fra nasjonaldagen..

Aftenposten - 14 feb. 20 kl. 18:58

Ny norsk brytebragd – Bullen tok nok et EM-gull

Grace Bullen (23) tok fredag sitt andre EM-gull. 23-åringen utklasset finalemotstanderen i Roma..

Aftenposten - 11 feb. 20 kl. 18:53

Morten Thoresen klar for EM-finale i bryting: – Blodslitet gir endelig uttelling

Tirsdag sikret han seg finaleplass i 67-kilosklassen i Roma. I morgen kan Morten Thoresen ta karrierens første EM-gull..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Riksrevisjonen startar gransking

Riksrevisjonen har bestemt å granske koronahandteringa til styresmaktene. Det seier Riksrevisor Per-Kristian Foss til Dagbladet. Dei skal ifølgje avisa undersøkje både krisepakkane og Nav.

NRK - 1 time siden

Karantene etter koronasmitte

30 personar er nå i karantene etter koronasmitte i Skien, melder Skien kommune. I alt 40 personar har blitt testa for koronavirus etter at to personar fekk påvist smitte fredag. Dei to skal ha blitt smitta på reise, høvesvis i Follo og Oslo..

NRK - 1 time siden

Vrakar Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 1 time siden

Vraker Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 1 time siden

Nye smittetilfelle på HINN

To studentar er bekrefta smitta med koronaviruset på Høgskulen i Innlandet i Lillehammer. To personar var smitta, og dei to nye tilfella er blant dei som har vore i karantene den siste tida. Høgskulen seier det framleis er moderat smitterisiko..

NRK - 1 time siden

Hedda-dryss over Det Norske Teatret

Det Norske Teatret kapret nær alle de viktigste prisene under årets Heddapris-tildeling søndag, for både beste forestilling, beste mannlige og kvinnelig hovedrolle, beste regi, beste scenetekst og beste mannlige medrolle. Heddaprisen deles ut årlig..

NRK - 2 timer siden

Tilnærmet ingen skoleskyss i Viken

Elever i Oslo og Viken må klare seg uten busstransport til skolen på mandag. Årsaken er den pågående busstreiken. Søndag morgen ble 3.

NRK - 2 timer siden

1 milliard kroner gjennom DNB

Rundt 160 millioner dollar av de mistenkelige overføringene som dokumentlekkasjen kalt FinCen har avslørt, har gått via DNB, skriver Aftenposten. Det tilsvarer over 1 milliard norske kroner..

NRK - 2 timer siden

Mistenkelige overføringer avslørt

En stor dokumentlekkasje avslører at storbanker bistår svindlere, gangstere og oligarker. Det viser en dokumentlekkasje kalt FinCEN Files, skriver Aftenposten. Fem av de største bankene i USA har bistått suspekte kunder med å flytte enorme summer..

NRK - 2 timer siden

Dokumentlekkasje avslører svindlere

En stor dokumentlekkasje avslører at storbanker bistår svindlere, gangstere og oligarker. Det viser en dokumentlekkasje kalt FinCEN Files, skriver Aftenposten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt