NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 06:03

NRK - 19 Feb 19 kl. 16:48

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..
Les mer på NRK


Les mer om:
EL, Lørenskog, Politidistrikt, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EL-bil, uten, strøm, sperrer, kjørefelt
NRK - 01 Jan 19 kl. 12:16

Nærmere 7000 uten strøm

Kraftig vind har ført til strømstans flere steder i Hordaland 1. nyttårsdag. Ifølge energiselskapet BKK er over 5000 strømkunder uten strøm.

NRK - 01 Jan 19 kl. 19:41

Tusenvis uten strøm

26 000 kunder er uten strøm på Romerike, melder rb.no. Det er kraftig vind og tre som har falt over strømledninger som er årsaken.

NRK - 18 Mar 19 kl. 19:53

Flere husstander uten strøm

Nærmere 600 kunder er for øyeblikket uten strøm i Lardal. Det skriver Østlands-Posten. Det er foreløpig uklart når strømmen kommer tilbake..

Aftenposten - 02 Jun 19 kl. 20:49

10.000 husstander var uten strøm i Østerdalen

Om lag 10.000 strømkunder var søndag kveld uten strøm i Østerdalen. De fleste har fått strømmen tilbake..

Hegnar.no - 03 Jun 19 kl. 05:39

10.000 husstander var uten strøm i Østerdalen

Om lag 10.000 strømkunder var søndag kveld uten strøm i Østerdalen. De fleste har fått strømmen tilbake..

NRK - 16 Jan 19 kl. 20:49

Sykehjem uten strøm i åtte timer

Skedsmotun bo- og behandlingssenter på Skedsmokorset i Akershus har vært uten strøm i åtte timer. En vaskemaskin skulle skiftes, noe som var beregnet å kreve fire timers strømbrudd, men etter åtte timer var strømmen fortsatt ikke tilbake, skriver RB..

Aftenposten - 02 Jun 19 kl. 20:49

10.000 husstander uten strøm i Østerdalen

Nær 10.000 strømkunder er uten strøm i Østerdalen søndag kveld. Årsaken er en feil på en trafostasjon i Rendalen..

NRK - 16 Feb 19 kl. 12:19

Over 900 uten strøm i Lofoten

Det kraftige uværet i Nordland har ført til en rekke strømbrudd, blant annet er over 900 uten strøm i Lofoten. Det melder Lofotposten. – Det skal være en høyspentmast som har falt over veien, sier vakthavende i Lofotkraft Marek Eriksen til avisen..

Aftenposten - 23 Jan 19 kl. 12:58

Strømbrudd i Oslo – 5000 personer var uten strøm i seks timer

Områder fra Tøyen til Helsfyr måtte klare seg uten strøm onsdag. Tøyen T-banestasjon var stengt i flere timer..

Hegnar.no - 16 Feb 19 kl. 15:27

Over 900 uten strøm i Lofoten

Det kraftige uværet i Nordland har ført til en rekke strømbrudd, blant annet er over 900 uten strøm i Lofoten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Romfarere landet på jorden

Etter 204 dager i verdensrommet landet ekspedisjonen med to astronauter og en kosmonaut vellykket på jorden tirsdag morgen. Den russiske Sojuz-raketten landet vellykket i Kasakhstan klokken 8.47, lokal tid..

NRK - 30 minutter siden

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 3 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 5 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 6 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 6 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 7 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt