NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 00:54

NRK - 21 Jul 19 kl. 16:14

E6 ved Moss var stengt sørover

Trafikken på E6 ved Moss var stengt i sørgående retning etter en ulykke mellom en bil og en campingvogn, skriver politiet på Twitter. Veien er nå åpnet igjen..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Moss, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 ved, Mossvar , stengt, sørover
NRK - 21 Jul 19 kl. 16:14

E6 ved Moss stengt sørover

Trafikken på E6 ved Moss er stengt i sørgående retning etter en ulykke mellom en bil og en campingvogn, skriver politiet på Twitter. Politiet er på stedet..

NRK - 28 Nov 19 kl. 12:34

E18 sørover stengt

Etter at seks biler kolliderte på E18 ved Hemtunnelen i Vestfold, eg vegen sørover heilt stengt. Politiet opplyser til NTB at det skal vere personar som er skadde på staden, men omfanget er ikkje kjent. Hendinga skjedde klokka 12.

NRK - 23 Aug 19 kl. 06:55

E18 sørover stengt etter bilbrann

Det brøt ut brann i en personbil på E18 ved Mysen fredag morgen. Det var én person i bilen, men vedkommende kom uskadd fra hendelsen, ifølge TV 2. Veien er nå stengt i retning Sverige..

NRK - 14 Jan 20 kl. 19:11

E6 stengt i Gudbrandsdalen

E6 er nå stengt ved Tretten i Gudbrandsdalen etter en trafikkulykke der en bil har kjørt på en annen bil bakfra. Nødetatene er på vei. Det er lang kø sørover..

NRK - 05 Apr 20 kl. 17:05

Veien over Kvænangsfjellet stengt

E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Fram til vegen åpnes igjen, er det umulig å kjøre bil fra Finnmark og sørover..

P4 - 02 Jan 20 kl. 15:54

E6 stengt ved Oppegård

E6 er stengt i en retning i Nøstvettunnelen ved Oppegård. Veien er stengt i retning Moss på grunn av en trafikkulykke, opplyser vegtrafikksentralen..

NRK - 17 Jun 19 kl. 19:16

Brann ved toglinja er slukket

Politiet skriver på Twitter at brannvesenet har slukket brannen ved Røysåsen i Moss. Men toglinja er fortsatt stengt og det går buss for tog mellom Vestby og Moss..

Dagbladet - 28 Nov 19 kl. 12:41

Seks skadd etter massekollisjon på E18

E18 stengt sørover i Re i Vestfold..

NRK - 22 Apr 19 kl. 16:19

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 01 Apr 19 kl. 12:16

Stengt for togtrafikk

Østfoldbanen stenges på dagtid mellom Moss og Fredrikstad fra i dag og fram fredag, melder Bane Nor. Strekningen vil være stengt mellom 08.15 og 13.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Get-kunder mister TV 2-kanalene

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det ikke ble enighet mellom partene om en ny distribusjonsavtale innen midnatt, opplyser Telia Norge..

NRK - 45 minutter siden

USA forbereder seg mere uroligheter

Flere byer i USA forbereder seg på nye sammenstøt søndag etter å ha brukt dagen på å rydde opp etter de voldsomme opptøyene som har herjet i dagevis. Stemningen har vært svært amper etter at George Floyd døde etter en pågripelse i Minneapolis mandag..

NRK - 1 time siden

Kunstneren Christo er død

Kunstneren Christo, som var mest kjent for å pakke inn store byggverk og landskaper, er død, 84 år gammel. Bulgarskfødte Christo Vladimirov Javacheff, som han egentlig het, døde av naturlige årsaker i hjemmet sitt i New York søndag..

NRK - 2 timer siden

Get og TV 2 fremdeles ikke enige

Søndag kveld tyder mye på at TV 2 og Telia-eide Get ikke blir enige om en ny distribusjonsavtale innen fristen ved midnatt. Om de ikke blir enige mister 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler fra i morgen..

NRK - 2 timer siden

10 drept i angrep i Burkina Faso

Ti mennesker ble lørdag drept i et angrep i Burkina Faso, melder AFP. En konvoi ble angrepet på vei tilbake etter å ha levert nødhjelp nord i landet. Dette er det tredje angrepet i Burkina Faso på to dager hvor jihadister anklages for å stå bak..

NRK - 13 timer siden

Forhandlingsfristen går ut midnatt

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get om distribusjon går ut ved midnatt. Dersom selskapene ikke finner enighet, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.

NRK - 3 timer siden

Politiet stanset fotballkamp

Jentene i årets og neste års russekull skulle avholde fotballkamp på Raumyr på Kongsberg søndag kveld. Ifølge politiet ble det slåssing og utagering allerede tidlig i første omgang. Alle ble bortvist av politiet..

NRK - 3 timer siden

Kontroll på skogbrann i Folldal

Brannmannskapene har kontroll etter at det brøt ut en skogbrann i Folldal i Østerdalen søndag, men jobber fortsatt på stedet. Det opplyser politiet til NTB. Både helikoptre og sivilforsvaret har deltatt i slokkingsarbeidet..

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i bilulykke på Hadeland

En mann i 60-årene omkom etter å ha kjørt av veien i Lunner på Hadeland, opplyser politet. De fikk melding om ulykken like før halv åtte søndag kveld. Pårørende er varslet..

NRK - 3 timer siden

En omkom i bilulykke på Hadeland

En person omkom i en bilulykke ved Grua på Hadeland, opplyser politet søndag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt