NRK > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 03:26

NRK - 21 juli 19 kl. 16:14

E6 ved Moss stengt sørover

Trafikken på E6 ved Moss er stengt i sørgående retning etter en ulykke mellom en bil og en campingvogn, skriver politiet på Twitter. Politiet er på stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Moss, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 ved, Moss, stengt, sørover
NRK - 21 juli 19 kl. 16:14

E6 ved Moss var stengt sørover

Trafikken på E6 ved Moss var stengt i sørgående retning etter en ulykke mellom en bil og en campingvogn, skriver politiet på Twitter. Veien er nå åpnet igjen..

NRK - 28 nov. 19 kl. 12:34

E18 sørover stengt

Etter at seks biler kolliderte på E18 ved Hemtunnelen i Vestfold, eg vegen sørover heilt stengt. Politiet opplyser til NTB at det skal vere personar som er skadde på staden, men omfanget er ikkje kjent. Hendinga skjedde klokka 12.

NRK - 23 aug. 19 kl. 06:55

E18 sørover stengt etter bilbrann

Det brøt ut brann i en personbil på E18 ved Mysen fredag morgen. Det var én person i bilen, men vedkommende kom uskadd fra hendelsen, ifølge TV 2. Veien er nå stengt i retning Sverige..

NRK - 14 jan. 20 kl. 19:11

E6 stengt i Gudbrandsdalen

E6 er nå stengt ved Tretten i Gudbrandsdalen etter en trafikkulykke der en bil har kjørt på en annen bil bakfra. Nødetatene er på vei. Det er lang kø sørover..

NRK - 05 april 20 kl. 17:05

Veien over Kvænangsfjellet stengt

E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Fram til vegen åpnes igjen, er det umulig å kjøre bil fra Finnmark og sørover..

P4 - 02 jan. 20 kl. 15:54

E6 stengt ved Oppegård

E6 er stengt i en retning i Nøstvettunnelen ved Oppegård. Veien er stengt i retning Moss på grunn av en trafikkulykke, opplyser vegtrafikksentralen..

NRK - 17 juni 19 kl. 19:16

Brann ved toglinja er slukket

Politiet skriver på Twitter at brannvesenet har slukket brannen ved Røysåsen i Moss. Men toglinja er fortsatt stengt og det går buss for tog mellom Vestby og Moss..

Dagbladet - 28 nov. 19 kl. 12:41

Seks skadd etter massekollisjon på E18

E18 stengt sørover i Re i Vestfold..

NRK - 22 april 19 kl. 16:19

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 01 april 19 kl. 12:16

Stengt for togtrafikk

Østfoldbanen stenges på dagtid mellom Moss og Fredrikstad fra i dag og fram fredag, melder Bane Nor. Strekningen vil være stengt mellom 08.15 og 13.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To til sykehus etter trafikkulykke

To personer er sendt til sykehus etter en utforkjøring på Averøy i Møre og Romsdal, natt til mandag. Den ene er fløyet til St. Olavs hospital med luftambulanse.

NRK - 30 minutter siden

Duda øker ledelsen i Polen

Polens sittende president Andrzej Duda øker ledelsen i presidentvalget søndag, ifølge en oppdatert prognose. Duda ligger an til å sikre seg 51 prosent av stemmene, mens utfordreren Rafal Trzaskowski får 49 prosent..

NRK - 1 time siden

Beskyttes ikke godt nok mot viruset

Mange land svikter i å gi helsearbeidere god nok beskyttelse mot koronaviruset, ifølge en rapport fra Amnesty International. Mangel på personlig beskyttelsesutstyr for ble avdekket i nesten alle 63 land og regioner som organisasjonen har undersøkt..

NRK - 2 timer siden

Permitterte får ikke feriepenger

Regjeringen mener permitterte ikke skal få feriepenger på grunnlag av lønnskompensasjonen som er innført under koronakrisen. Det er etter departementets syn ikke grunnlag for feriepenger på denne ytelsen, skriver Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

Sør-Afrika gjeninnfører portforbud

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa gjeninnførte søndag portforbud på natta og forbød alkoholsalg som en reaksjon på at koronasmitten øker i landet. Antall smittede har steget kraftig de seneste dagene med mellom 12.000 og 13.

NRK - 3 timer siden

Mistenkelig dødsfall i Askim

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Askim. En mann er funnet død utenfor en adresse. Det bekrefter politiet til Dagbladet..

NRK - 4 timer siden

Polsk ekssoldat har overgitt seg

En tidligere polsk soldat og hans tamme puma har overgitt seg til politiet etter tre dager på rømmen. Store politistyrker har vært i aksjon for å finne Afghanistan-veteranen og det store kattedyret..

NRK - 4 timer siden

Melder om store uregelmessiheter

Opposisjonen i Polen vil protestere mot det de kaller uregelmessigheter i stor skala i søndagens presidentvalg, skriver Bloomberg. En talsmann for opposisjonen sier at uregelmessighetene hovedsakelig er knyttet til stemmegivning i utlandet..

NRK - 4 timer siden

Danskene harryhandler igjen

Danskene reiser igjen til Tyskland for å grensehandle. Da grensen til Tyskland ble stengt økte omsetningen med 32 prosent i Coops butikker i grenseområdet. Etter at grensen åpnet igjen har omsetningen falt med 16 prosent, ifølge TV 2 Danmark..

NRK - 5 timer siden

– Flyselskapene tilbake pengene

Da koronakrisen inntraff gikk flere flyselskaper fra et helautomatisk system, til å behandle refusjoner på kansellerte flybilletter manuelt. Gjort bevisst for å holde igjen kundenes penger, mener Virke reiseliv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt