NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 02:56

NRK - 15 Dec 15 kl. 11:26

E6 stengt ved Nordbytunnelen

E6 ved Nordbytunnelen mellom Frogn og Ås i Akershus er stengt sydgående på grunn av et vogntog som sperrer veien. Vogntoget har punktert og berging er på vei, opplyser politiet i Follo..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordbytunnelen, Frogn, Ås, Akershus, Follo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 stengt, ved, Nordbytunnelen
NRK - 26 May 17 kl. 11:11

Nordbytunnelen stengt

E6 gjennom Nordbytunnelen er stengt på grunn av tekniske problemer i en russebuss. Det skriver politiet på Twitter..

Aftenposten - 01 Dec 16 kl. 15:36

Nordbytunnelen stengt, lange køer ventes

Et vogntog med for høy last førte i ettermiddag til at Nordbytunnelen på E6 fra Vinterbro ble stengt..

Aftenposten - 26 May 17 kl. 11:05

Nordbytunnelen stengt i tre timer etter melding om bussbrann

Nordbytunnelen på E6 i Akershus var stengt i tre timer etter at en russebuss fikk tekniske problemer. Følgen var svært lange køer på både E6 og E18 sørover fra Oslo..

NRK - 01 Dec 17 kl. 19:45

Nordbytunnelen stengt i helgen

Som et ledd i de pågående utbedringsarbeidene, stenges Nordbytunnelen helt lørdag, melder NTB. Det ventes lange køer på omkjøringstraseene. Vegvesenet advarer særlig mot kø på fylkesvei 152 fra Drøbak og Kongeveien..

Aftenposten - 26 May 17 kl. 11:05

Nordbytunnelen stengt to og en halv time etter melding om bussbrann

Nordbytunnelen på E6 i Akershus var stengt i to og en halv time etter at en russebuss fikk tekniske problemer. Følgen var svært lange køer på både E6 og E18 sørover fra Oslo..

Aftenposten - 26 May 17 kl. 11:05

Nordbytunnelen stengt etter melding om bussbrann

E6 ble stengt etter melding om brann i en russebuss i Nordbytunnelen i Akershus..

NRK - 29 Nov 19 kl. 04:58

E6 Nordbytunnelen er åpen igjen

E6 Nordbytunnelen mellom Frogn og Ås i Akershus var stengt i begge retninger fordi et kjøretøy hadde fått stans. Nå er tunnelen åpnet igjen..

P4 - 01 Dec 17 kl. 19:33

Nordbytunnelen stengt i helgen

Nordbytunnelen på E6 i Akershus stenges helt eller delvis hele helgen. Tunnelen skal oppgraderes og vil være stengt i begge løp fra klokka 21 fredag kveld til utpå dagen lørdag, da sørgående løp åpner. Statens Vegvesen anbefaler folk å velge andre fremkomstmidler enn bilen da omkjøringsveiene ikke har kapasitet til å ta unna forventet trafikk..

NRK - 04 Dec 17 kl. 05:08

Nordbytunnelen åpnet igjen

Nordbytunnelen på E6 i Akershus har vært stengt lenge i forbindelse med vedlikeholdsarbeid. Mandag morgen ble den åpnet for trafikk i begge retninger. Rehabiliteringen fortsetter om nettene fram til høsten neste år.

Hegnar.no - 01 Dec 17 kl. 21:51

Helt stengt i Nordbytunnelen i helgen

Vegvesenet advarer mot omkjøringer, lange køer og kaos når Nordbytunnelen stenges helt i helgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bolsonaro kaller WHO «politisk»

Brasils president Jair Bolsonaro truer med på trekke Brasil ut av Verdens helseorganisasjon dersom organisasjonen ikke slutter å være «politisk». Bolsonaro støtter bruk av hydroksyklorokin, selv om det ikke er dokumentert at middelet er effektivt..

NRK - 30 minutter siden

G20 med 21 milliarder til viruskamp

Landene i G20-gruppen forplikter seg til å bidra med 21 milliarder dollar til kampen mot koronaviruset, heter det i en kunngjøring fra gruppen, melder Reuters. G20-landene er de 20 rikeste og økonomisk sterkeste landene i verden..

NRK - 15 minutter siden

Facebook fjernet hat-innlegg

Facebook har grepet inn mot nær 200 kontoer knyttet til hvite nasjonalister som skal ha planlagt å møte opp på demonstrasjoner, i noen tilfeller med våpen. Kontoene var knyttet til Proud Boys og American Guard, to hatgrupper som alt er stengt ute..

NRK - 30 minutter siden

110.000 smittet i Mexico

Det siste døgnet er 4300 nye smittetilfeller oppdaget i Mexico. Dermed har landet over 110.000 smittede.

NRK - 1 time siden

Egypt får 48 milliarder i kriselån

Det internasjonale pengefondet IMF er enige med Egypt om en ny krisepakke på 48 milliarder kroner for å hjelpe landet over koronakrisen. Hjelpen kommer i tillegg til en lånepakke på 26 milliarder som IMF godkjente for en måned siden, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Hollywood gjenåpner 12. juni

Film- og TV-produksjon kan gjenopptas i Hollywood og California fra 12. juni dersom lokale helsemyndigheter godtar det. Det sier Californias guvernør Gavin Newsom ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Trump-videoer fjernet fra Some

Twitter, Facebook og Instagram har deaktivert videoer som president Donald Trump har lagt ut som hyllest til George Floyd. Årsaken er at videoene bryter opphavsrettsregler, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

California-guvernør mot nakkegrep

I California sier guvernør Gavin Newsom at han vil stanse opplæring i nakkegrep i politiet, og anbefaler at alle lokale politiavdelinger slutter å bruke nakkegrep. I San Diego fylke er nakkegrep, som stanset blod til hodet, forbudt, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Boligområde evaluert i Os

21 beboere i Os i Bjørnafjorden kommune sør for Bergen har forlatt husene sine etter varsel om ras. Ifølge politiet har en av huseierne hørt lyd fra steiner som raste bak huset. Politiet har ikke funnet tegn til ras, men har sendt bud på geolog..

NRK - 3 timer siden

57 politifolk trakk seg i Buffalo

57 politifolk i Buffalo i New York har trukket seg fra byens uroenhet i protest mot at to kolleger er suspendert etter et sammenstøt med en 75-åring under en demonstrasjon fredag. De 57 mener kollegaene bare utførte ordre, skriver Washington Post..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt