NRK > Nyheter

Thursday, 23 January, 02:38

NRK - 14 Jan 20 kl. 19:11

E6 stengt i Gudbrandsdalen

E6 er nå stengt ved Tretten i Gudbrandsdalen etter en trafikkulykke der en bil har kjørt på en annen bil bakfra. Nødetatene er på vei. Det er lang kø sørover..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tretten, Gudbrandsdalen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 stengti , Gudbrandsdalen
Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 14:36

Skolebuss og bil frontkolliderte i Gudbrandsdalen

En personbil og en skolebuss har frontkollidert på Tretten i Gudbrandsdalen, opplyser Politiet i Innlandet. En person sitter fastklemt..

P4 - 12 Jan 20 kl. 11:45

Flere veier stengt

Flere veier er stengt, både i nord og sør, på grunn av uvær. Blant annet er både Riksvei 13 Vikafjellet og Riksvei 15 Strynefjellet er stengt. På riksvei 7 over Hardangervidda er det akkurat nå stengt for kjøretøy med totalvekt under sju og et halvt tonn.

P4 - 08 Jan 20 kl. 07:27

14.000 støttespillere bak nytt slakteri

14.000 støttespillere står bak et nytt slakteri i Gudbrandsdalen. I dag kaller styringsgruppa alle interesserte inn til orienteringsmøte om veien videre for etablering av et nytt slakteri i regionen, skriver Nationen.

P4 - 05 Dec 19 kl. 09:30

Nortura avvikler Otta-anlegg

Til tross for store protester avvikler Nortura anlegget sitt på Otta i Gudbrandsdalen. Aktiviteten skal nå flyttes til Rudshøgda, og 78 medarbeidere rammes av endringene. Endringene vil gi en innsparing på rundt 30 millioner kroner, noe som var helt nødvendig ifølge Nortura for å sikre lønnsomhet for dem og bonden.

NRK - 06 Dec 19 kl. 05:07

Rv 3 stengt ved Tynset

Riksveg 3 er stengt ved Lonåsen mellom Tynset og Ulsberg på grunn av berging av vogntog. Vegtrafikksentralen sier veien trolig minst blir stengt til kl. 06..

NRK - Igår: 21:30

E6 stengt i Nordland

Flere vogntog sperrer E6 ved Laksforsen sør for Mosjøen. Lenger sør er Fv 773 Brekkvasselv–Røyrvik stengt over Steinfjellet på grunn av uvær. Det er også stengt mellom Røyrvik og Namsvatnet på Fv 7022..

NRK - 24 Oct 19 kl. 08:57

Mannegruppa Ottar permanent stengt

Den omstridde Facebookgruppa blei i natt stengt for godt, skriv VG. Leiaren av gruppa seier til avisa at den blei stengt utan forvarsel, og at dei er i gang å starte ei ny gruppe..

NRK - 12 Jan 20 kl. 05:39

Hardangervidda stengt for personbil

Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt for bilar med totaltvekt under 7,5 tonn. For større køyretøy er det kolonnekøyring, melder Vegtrafikksentralen. det er uvær i området.

P4 - 02 Jan 20 kl. 12:51

Flere broer stengt

Flere broer er stengt på Vestlandet nå, på grunn av kraftig vind. Giskebrua i Møre og Romsdal er stengt fordi flere ledninger har løsnet og henger og brua. Også Måløybrua på Riksvei 15 og Rugsundbrua på fylkesvei 616 er stengt på grunn av mye vind.

NRK - 03 Jan 20 kl. 05:28

Flere fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger er fredag morgen stengt på grunn av uvær. Rv 15 Strynefjellet, Rv 13 Vikafjellet, Rv 7 Hardangervidda, Fv 50 Hol-Aurland og Fv 53 Tyin-Årdal er stengt. Det er åpent på E134 Haukelifjell, E16 Filefjell og Rv 52 Hemsedalsfjellet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

USA ber om håndfaste reformer

Den nye regjeringen i Libanon må vedta reformer for å håndtere den dype økonomiske krisen i landet og for å få slutt på gateprotestene, mener USA. – Den store testen for Libanons regjering blir hvordan den handler, sier utenriksminister Mike Pompeo..

NRK - 1 time siden

Hver femte student vil ikke ha barn

Hver femte student i Norge vil ikke ha barn, i følge en undersøkelse Sentio har gjort for Norsk studentorganisasjon og Universitas. Undersøkelsen viser at 57 prosent av norske studenter ønsker seg barn, mens 19 prosent ikke vil ha barn..

NRK - 1 time siden

Stor interesse for riksrettssaken

Den første dagen av riksrettssaken mot president Donald Trump i Senatet trakk et stort antall TV-seere i USA: Rundt elleve millioner seere var innom sendingen tirsdag, melder Variety. Størst oppslutning hadde Fox News med over 2,6 millioner seere..

NRK - 1 time siden

WHO berømmer Kina for smittetiltak

Verdens helseorganisasjon sier Kinas tiltak reduserer risikoen for at et nytt lungevirus spres globalt. All trafikk inn og ut av byen Wuhan er stanset. WHO-sjef Tedros Ghebreyesus omtaler tiltakene fra Kinas helsemyndigheter som veldig sterke..

NRK - 3 timer siden

Kraftig økning i politidrap i Rio

Mens antallet drap stupte til knappe 4.000 i Rio de Janeiro i fjor, økte antallet drap utført av brasiliansk politi til drøyt 1.800.

NRK - 3 timer siden

Fikk milliardbot i Canada

En domstol i Canada har beordret Volkswagen til å betale en bot på 1,3 milliarder kroner etter at bilprodusenten sa seg skyldig i å ha brutt miljølovgivningen. Lovbruddene har utspring i utslippsskandalen..

NRK - 3 timer siden

Demokratenes prosedyre i gang

Demokratene begynte onsdag sin prosedyre i riksrettssaken mot Donald Trump og fastholdt at USAs president må avsettes. Demokratene mener at Trump har gjort seg skyldig i maktmisbruk og for å ha forsøkt å hindre Kongressens etterforskning av dette..

NRK - 4 timer siden

Frp snur om ulv

Fremskrittspartiet sier nå at de kan støtte Senterpartiets ønske om å felle to omstridte ulveflokker. Hvis Sp og Frp får med seg Ap på å felle ulveflokkene, vil de få flertall mot regjeringen i Stortinget..

NRK - 5 timer siden

WHO holder nytt krisemøte i morgen

Verdens helseorganisasjon (WHO) satt i kveld i et krisemøte på grunn av utbruddet av et nytt coronavirus i Kina. Det ble besluttet at det skal holdes et nytt møte i morgen, hvor det skal diskuteres om lungeviruset skal erklæres en global helsefare..

NRK - 5 timer siden

WHO holder pressekonferanse
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt