NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 17:34

NRK - 14 jan. 20 kl. 19:11

E6 stengt i Gudbrandsdalen

E6 er nå stengt ved Tretten i Gudbrandsdalen etter en trafikkulykke der en bil har kjørt på en annen bil bakfra. Nødetatene er på vei. Det er lang kø sørover..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tretten, Gudbrandsdalen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 stengti , Gudbrandsdalen
Aftenposten - 27 nov. 19 kl. 14:36

Skolebuss og bil frontkolliderte i Gudbrandsdalen

En personbil og en skolebuss har frontkollidert på Tretten i Gudbrandsdalen, opplyser Politiet i Innlandet. En person sitter fastklemt..

P4 - 12 april 20 kl. 07:52

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger er stengt nå på grunn av uvær. Valdresflye er stengt og vil trolig ikke åpne i dag, opplyser Statens vegvesen. Hardangervidda er stengt for kjøretøy under 7,5 tonn.

P4 - 12 jan. 20 kl. 11:45

Flere veier stengt

Flere veier er stengt, både i nord og sør, på grunn av uvær. Blant annet er både Riksvei 13 Vikafjellet og Riksvei 15 Strynefjellet er stengt. På riksvei 7 over Hardangervidda er det akkurat nå stengt for kjøretøy med totalvekt under sju og et halvt tonn.

NRK - 15 juni 20 kl. 06:23

Sitter fastklemt etter ulykke

Føreren av en personbil sitter fastklemt etter en kollisjon med en lastebil på riksveg 15 i Lom i Gudbrandsdalen. Det jobbes med å få løs løs føreren. Føreren av lastebilen er fysisk uskadd.

NRK - 16 mai 20 kl. 01:21

E134 Haukeli stengt pga uvær

Fjellovergangen over Haukelifjell er stengt på grunn av uvær, melder Vegtrafikksentralen. I tillegg er det stengt over Hardangervidda og Aurland–Hol. E16 Filefjell og Fv52 Hemsedal er åpne.

NRK - 21 feb. 20 kl. 06:04

20 vegstrekninger stengt i Finnmark

I Finnmark er mer enn 20 værutsatte strekninger stengt pga vind og snøfokk. Blant annet er E6 stengt over Sennalandet og videre til Skaidi, og over Hatter lengre nord. Også Kongsfjordfjellet er stengt (bildet)..

P4 - 08 jan. 20 kl. 07:27

14.000 støttespillere bak nytt slakteri

14.000 støttespillere står bak et nytt slakteri i Gudbrandsdalen. I dag kaller styringsgruppa alle interesserte inn til orienteringsmøte om veien videre for etablering av et nytt slakteri i regionen, skriver Nationen.

P4 - 05 des. 19 kl. 09:30

Nortura avvikler Otta-anlegg

Til tross for store protester avvikler Nortura anlegget sitt på Otta i Gudbrandsdalen. Aktiviteten skal nå flyttes til Rudshøgda, og 78 medarbeidere rammes av endringene. Endringene vil gi en innsparing på rundt 30 millioner kroner, noe som var helt nødvendig ifølge Nortura for å sikre lønnsomhet for dem og bonden.

P4 - 15 mai 20 kl. 23:35

Hardangervidda stengt

Riksveg 7 over Hardangervidda er nå stengt for alle kjøretøyer på grunn av uvær. Det melder vegtrafikksentralen. Også Fv50 Hol–Aurland er stengt nå i kveld..

NRK - 06 feb. 20 kl. 06:22

Stengte veger og kolonnekjøring

E16 Filefjell: Åpen. Kan bli kolonne på kort varsel. Rv52 Hemsedalsfjellet: Kolonne.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

MC-fører til sykehus

En mann i 60-åra er fraktet til sykehus etter et sammenstøt mellom en MC og en bil i Bakkenteigen i Horten. MCen skulle svinge av veien og bilen bak hadde ikke fått med seg dette. Føreren av bilen, en mann i 20 åra, har fått førerkortet beslaglagt..

NRK - 2 minutter siden

Dialog mellom Serbia og Kosovo

Den politiske kontakten mellom Serbia og Kosovo er gjenopprettet etter et videomøte med EU som tilrettelegger. Serbia nekter å anerkjenne Kosovo som en egen stat. Kosovo erklærte sin uavhengighet etter Balkan-krigen og Natos bombing av Serbia i 1999..

NRK - 15 minutter siden

Franske agenter dømt for spionasje

To tidligere franske etterretningsagenter er dømt til lange fengselsstraffer for å ha delt opplysninger med Kina, melder AFP. De ble dømt til tolv og åtte år i fengsel. Kona til en av agentene dømmes til fire års fengsel for delaktighet..

NRK - 15 minutter siden

Rekord for nye smittede i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida har steget med 15.300 søndag, som er det høyeste antallet nye smittetilfeller i den amerikanske delstaten siden begynnelsen av pandemien. Nesten 270.

NRK - 15 minutter siden

Savnet mann funnet

Mannen i 60-årene som har vært savnet på Blefjell i Telemark er funnet, skriver politiet på Twitter. Mannen er sliten, men oppegående, skriver de videre. Helikopter, hundepatruljer og frivillige deltok i søket..

NRK - 30 minutter siden

Over 20.000 koronadøde i Midtøsten

Nå har over 20.000 dødsfall blitt registrert i Midtøsten som følge av koronaviruset. Over halvparten av dødsfallene har vært i Iran, som er regionens hardest rammede land, ifølge AFP.

NRK - 30 minutter siden

Person fraktet i luftambulanse

En person på Langneset i Vefsn er fraktet til sykehus i luftambulanse, melder politiet. Personen skal ha blitt skadet i forbindelse med kjøring på motocrossbane. Føreren var våken og stabil, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

Håper å finne turgåer i live

Politiet sier søndag ettermiddag at de fremdeles håper å finne turgåeren som er savnet på Blefjell i live. Det har nå gått omtrent et døgn siden han sist ga livstegn. Helikopter, hundepatruljer og frivillige fra blant annet Røde Kors deltar i søket..

NRK - 45 minutter siden

Eks-soldat på flukt med puma

Rundt 200 polske politifolk har deltatt i jakten på en tidligere soldat på flukt i skogen med pumaen hans. Det melder Straits Times. Det er ulovlig å eie en puma i Polen, og mannen skal ha kjøpt den i Tsjekkia i 2014.

NRK - 1 time siden

To soldater drept i Aserbajdsjan

Minst to aserbajdsjanske soldater ble drept og fem andre såret da armenske styrker skal ha angrepet langs grensen mellom de to landende, ifølge Aserbajdsjans forsvarsdepartement. Departementet opplyser videre at angrepet «ble besvart»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt