P4 > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 20:01

P4 - 28 sep. 20 kl. 12:58

E6 stengt etter ulykke

E6 ved Snåsa i Trøndelag er stengt etter en trafikkulykke.
Tre biler var involvert i ulykken..
Les mer på P4


Les mer om:
Snåsa, Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 stengt, etter, ulykke
NRK - 26 sep. 20 kl. 10:10

Oslofjorden stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av oversvømmelse lørdag morgen. Klokka 10 melder vegvesenet at det jobbes med å løse problemet, men tunnelen vil være stengt en stund fremover..

NRK - 26 sep. 20 kl. 10:10

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av oversvømmelse lørdag morgen. Klokka 10 melder vegvesenet at det jobbes med å løse problemet, men tunnelen vil være stengt en stund fremover..

P4 - 03 okt. 20 kl. 10:53

Stengt på Bergensbanen

Deler av Bergensbanen blir stengt frem til i morgen ettermiddag. Grunnen er at Bane Nor skal bygge og gjøre vedlikehold på flere strekninger, og mellom Hønefoss og Bergen blir det nå stengt. Vy setter opp alternativ transport..

NRK - 17 okt. 20 kl. 13:22

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av et trafikkuhell. En bil med henger mistet et hjul. Det er uvisst hvor lenge tunnelen vil være stengt..

NRK - 21 okt. 20 kl. 16:43

Teststasjon holdes stengt

Teststasjonen på Spelhaugen i Bergen vil også holdes stengt torsdag, opplyser kommunen i en pressemelding. Teststasjonen ble stengt på grunn av mistanke om kullosforgiftning. Kommunen anbefaler innbyggere å teste seg på Bergen legevakt..

NRK - I førrgår: 06:44

Har stengt tusenvis av sider

Nettgiganten Facebook har stengt flere tusen grupper, sider og brukerkontoer som har vært knyttet til QAnon og andre konspirasjonsnettverk som oppfordrer til vold. Kontoene er stengt både på Facebook og bildedelingstjenesten Instagram..

P4 - 30 sep. 20 kl. 08:39

Leter etter bilfører etter ulykke

Det søkes nå etter en bilfører som kan være alvorlig skadet etter en ulykke i Valdres i dag tidlig. En bil er kjørt av veien, og skal ha store materielle skader opplyser politiet. Til VG sier de at de nå frykter at sjåføren kan være skadet og ikke i stand til å ta vare på seg selv.

P4 - 24 okt. 20 kl. 14:43

Flere til sykehus etter ATV-ulykke

To voksne og et barn er sendt til sykehus med ukjent skadeomfant etter en ulykke med en ATV i Øystese i Hardanger. ATV-en rullet ned en skråning og ventet. I alt to voksne og syv barn var involvert i hendelsen.

NRK - I førrgår: 10:21

Død etter ulykke i Moss

En person har omkommet etter en ulykke ved Mosseporten i Moss, skriver politiet på Twitter. Trafikken blir midlertidig omdirigert. Politiet jobber på stedet..

Klartale - 09 okt. 20 kl. 15:07

To menn døde etter ulykke med båt

To menn er døde i en båt-ulykke i Eigersund fredag. De to er far og sønn, i 80-årene og 60-årene, opplyser politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

56 i karantene på Haakonsvern

56 personer er satt i karantene etter at tre personer på Haakonsvern i Bergen har fått påvist covid-19. Det er to militært og en sivilt ansatt som er smittet, melder Forvarets forum. Smitten har kommet inn i sjøforsvarets hovedbase utenfra, og det er kontroll på smittesituasjonen..

P4 - 45 minutter siden

Slipper fravær ved sykdom

Elever i videregående skole slipper å få fravær på vitnemålet om de er borte fra skolen på grunn av sykdom. Det opplyser kunnskapsminister Gurli Melby. Regjeringen har bestemt seg for å forlenge unntaket i fraværsreglene - så elever som skal være hjemme av smittevernårsaker ikke skal føle seg presset til å gå på skolen.

P4 - 2 timer siden

11 nye smittetilfeller i Setermoen

11 personer ved Setermoen leir er bekreftet smittet med covid-19 det siste døgnet. Det melder forsvarets forum. Det betyr at til sammen 16 personer er bekreftet smittet i militærleiren..

P4 - 2 timer siden

Barn fikk i seg etsende væske

Det lille barnet som er innlagt på sykehus med betydelige skader i Bergen skal ha fått i seg etsende væske. Det melder Bergens Tidende som har fått opplyst at barnet har skader i halsregionen. Faren i 30-årene som er siktet for uaktsom skade, har sagt det hele skyldes et forferdelig uhell.

P4 - 2 timer siden

- Må trygge arbeidsledige

LO er glade at regjeringen i dag har utvidet koronastøtten til reiselivs- og serveringsbransjen. Ordningen skal nå gjelde til februar neste år, og bedriftene kan også få mer i støtte enn det som har vært mulig til nå. Men LO mener det nå er på tide at regjeringen trygger de som er arbeidsledige og permitterte..

P4 - 2 timer siden

70 reddet fra ruiner

Minst 70 personer har blitt reddet fra sammenraste bygninger etter det kraftige jorskjelvet i Tyrkia i dag. Det opplyser tyrkiske myndigheter til nyhetsbyrået Ap. Seks personer er bekreftet omkommet, og 257 er skadet.

P4 - 3 timer siden

- Ta en prat med de unge

- Snakk med dem..

P4 - 3 timer siden

NATO tilbyr hjelp etter jordskjelv

NATO står klare til å hjelpe Hellas og Tyrkia etter det kraftige jordskjelvet i dag. Det sier generalsekretær Jens Stoltenberg på twitter. Han skriver videre at hans tanker går til de berørte..

P4 - 3 timer siden

Kvinne trolig tilfeldig offer

Kvinnen som ble knivstukket i Elverum i ettermiddag var trolig et tilfeldig offer. Det opplyser Innlandet politidistrikt. Hun er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang.

P4 - 3 timer siden

Øker ikke sikkerheten rundt kirkene

Den Norske Kirke øker ikke sikkerheten rundt kirkene i Norge. Moskeene har i dag valgt å øke sikkerheten i frykt for smitteeffekt etter terrorangrepet i Nice i Frankrike i går. Kirkerådet opplyser til P4-nyhetene at sikkerheten er politiets ansvar og at det er de som vurderer trusslebildet og bestemmer eventuelle tiltak.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt